Hayırlısı olsun bakiHidrolik ortakol aldım kampanya vardı 450 tl
Hayırlısı olsun bakiHidrolik ortakol aldım kampanya vardı 450 tl
Hayırlısı olsunGND Turbo takıldı,yeni mazot otomatiği takıldı, vites kollları eğrildi ve H vites hilali değişti toplamda 6.000 tl tuttu
Şimdi bu kaç bg oldu torku ne kadar tahmini
İnşAllah. Allah kolaylık versinSoğan yerlerine dik freze sofranızdaki bir soğan bu tarladan çıkar inşallah
Kolay gelsin maşallah tarla güzel olmuş keseksizSoğan yerlerine dik freze sofranızdaki bir soğan bu tarladan çıkar inşallah
Soğan yerlerine dik freze sofranızdaki bir soğan bu tarladan çıkar inşallah
Çok güzel olmuş Hüseyin. Yatay olsa en basitinden ağzından sağa ve sola toprak taşıracaktı, tapan geçmeden düz olmayacaktı. Merdanesi de çok iyi iş çıkarıyor. Bunlar ve birkaç tane daha nedenden ötürü rotovatörler arasında favorim dik. Benim hayalim olan ekipmanlarla şimdiden çalışıyorsun ne güzel.Soğan yerlerine dik freze sofranızdaki bir soğan bu tarladan çıkar inşallah
Yalandır o ya.
yine haklı olarak bir çiftçi isyanı.üzülerek izliyoruz.
çiftçinin o durumlara düştüğünü görmektense, yalan olmasına sevinirim.Yalandır o ya.
Bugdaylarda sikinti mi vardı ?Buğdaylarımızda son durum
15kg amonyum sülfattan sonra toparlanmaya başladı allaha şükür.
Soğan küçük tohumlu çimlenmesi için un gibi yapmak lazım aynı zamanda stomp keseksiz yerde çalışıyorKolay gelsin maşallah tarla güzel olmuş keseksiz
Saol Akif ama yatayında kuruda yaptığı iş muhteşem yurdusarın merdanesi güzel diğerleri dandik merdaneyi koymasa güzel iş görür aslında ama dik de arkadan baktığında hoşumuza gidecek şekilde bırakıyor tarlayıÇok güzel olmuş Hüseyin. Yatay olsa en basitinden ağzından sağa ve sola toprak taşıracaktı, tapan geçmeden düz olmayacaktı. Merdanesi de çok iyi iş çıkarıyor. Bunlar ve birkaç tane daha nedenden ötürü rotovatörler arasında favorim dik. Benim hayalim olan ekipmanlarla şimdiden çalışıyorsun ne güzel.
Su kesilmişmiydi nolmuştusuyu görünce bu kadar sevineceğimi hiç düşünmedim ne oldum değil ne olacağım demeliyiz harbiden doğruymuş
Beygir ve tork artışı Takılan turbonun basıncına bağlı benim bildiğim kadarıyla ama 60 beygiri tutup turbo ile 75 80 beygir yapmak bana kalırsa pek güvenilir olmaz en fazla 10 beygir yükseltilmeli. @The_Hoca Hocamız daha iyi bilir.GND Turbo takıldı,yeni mazot otomatiği takıldı, vites kollları eğrildi ve H vites hilali değişti toplamda 6.000 tl tuttu
Traktörde kaliteli bir şanzıman varsa fazla sorun olmaz.Beygir ve tork artışı Takılan turbonun basıncına bağlı benim bildiğim kadarıyla ama 60 beygiri tutup turbo ile 75 80 beygir yapmak bana kalırsa pek güvenilir olmaz en fazla 10 beygir yükseltilmeli. @The_Hoca Hocamız daha iyi bilir.
Nimet 70 S kadar performans verir. 68 hp, 285 n.m. tork civarları olmuştur.GND Turbo takıldı, yeni mazot otomatiği takıldı, vites kolları eğrildi ve H vites hilali değişti toplamda 6.000 tl tuttu
Ordan kanala düşüyordu bazen kanalın içine de sondajdan atıp Mısır sulardık çok su olurdu her yazın ortasında kesiliyordu zaten yeşilırmağa dökülüyor ya da çekereğeSu kesilmişmiydi nolmuştu