Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Hidrolik hassasiyet iğnesinin algılayıcısı eğilip yerinden çıkmıştı sert yerde ekipmanı bırakınca yürümeden kaldırmaya çalışıyordu hassasiyeti sonada çeksem yüzeysel işleme yapıyordu krikoyla bastım düzelttim şimdi iyice saplıyor özellikle çiğnenmiş sert yerde test ettim

Resimler ve ekler

• IMG-20210109-WA0014.jpeg
    IMG-20210109-WA0014.jpeg
    146.5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20210109-WA0011.jpeg
    IMG-20210109-WA0011.jpeg
    1.3 MB · Görüntüleme: 37
Tesviye çok düzgün değil mü tesviye düzgün olsa tava yaparsın hem daha az tohum hem daha az gübre atarsın böyle hem kardeşlenmen az olur hem çok fazla gübre atmak zorunda kalırsın gemde sıklıktan hastalık riski çok olur
Tava sistemini denedik 2 yıl. Başlangıcı güzel oldu ama sonrasında baharda buğdayımız yattı. Yatan buğdayı da tümsekler yüksek olduğu için biçerdöver tablaya alamadı. Sonrasında bu sisteme geçtik. Hastalık olarak bazen kısmi pas hastalığı olur ama onun da üstesinden geliyoruz. Harici bir hastalık çok nadir.