Bugun takvimi de buldum bana ne var
Yusuf gardaş arası bi öpsene benim için. hacı emmisi yesin onu.Selamlar,
Evde artık,ne yapacağımızı şaşırdık.
Duvarlara doğru tırmanıyoruz.
Arasında size selamı var amcaları.
Aleyküm selam abi. MaşAllah abi erkek yerinde durmuyor anlaşılanSelamlar,
Allah'ım nazardan korusun, maşaAllah. yemlik tam koyun sayısına uygun. işin tertipli olduğu belli oluyor. eline koluna sağlık.Akşam öğünü
Maşallah sürüsüne bereket.Akşam öğünü
Cemal abi çok hoş bi görüntü olmuş .Prens (Splash Wyandotte horozum) aileden oldu artık.Köy akşamlarında bizi yalnız bırakmıyor.
Adını Bizimkiler dizisindeki ''Katil'' Aykut Oray'ın horozundan alıyor.Gündüzde avluda kucağımda geziyor.
Su tarlaya kaç metre yukardan geliyor gelen su ile yağmurlama mı yapılacak böyle çukurdan tarlaya su getirmek zevkli görünüyor güzel işEkli dosyayı görüntüle 56710Ekli dosyayı görüntüle 56711Ekli dosyayı görüntüle 56713Ekli dosyayı görüntüle 56714
@darende44 Emre bu şekilde yapıyoruz su çıkan yere taş döşeyip üstüne naylon çekiyoruz ve suyu boruya alıp üstünü kapatıyoruz. Bugün bi damardan daha su bulduk diğer suya ekledik.
Amin hacı abi teşekkür ederim. Genelde 8-10 koyunluk boş yer kalacak şekilde ayarlıyoruz yemlikleri gebelikte son 20 gün sorun olmasın diyeAllah'ım nazardan korusun, maşaAllah. yemlik tam koyun sayısına uygun. işin tertipli olduğu belli oluyor. eline koluna sağlık.
Teşekkür ederim hocam. Dededen bu yana koyunun içinde olunca vazgeçemiyoruz. Akşamları yem vaktinde gider izlerim biraz. Hem maddi kazanç hemde farklı bi huzuru var koyunun. Bi abimiz siz ne bilirsiniz para kokuyor derdi öyle tahammül edemeyenlereMaşallah sürüsüne bereket.
davarın ( koyun ) kendine has bi kokusu olurya senin fotolara bakınca o geldi buram buram.
kimine göre o koku tahammül edilmez bi koku olsada işin içindeki kişiyede sapına kadar helal kazanç para kokar.
Vay maaşallah.Bizim arasında adaşına selamı var.Selamlar,
Kediyi bende çok seviyorum.Çocuklarında bir numaralı arkadaşı.Prens avluda peşimde geziyor kucağına alsın diye, alıp biraz gezdirip bırakıyorum.Cemal abi çok hoş bi görüntü olmuş .
benim çocuklarda apartmanda olsakta iki tane kedi besliyorlar öyle alışdıkki eve gelen olupta gördümü şaşırıyor .
nsl bakıyorsunuz , balkondan filan kaçmıyorlarmı diye.
Usta senin gibi 2 çekvalf koysa bizim insanımız beğenmez hele birde 100 lira alsa ne yaptıda 100 lira istiyo der birde traktörün orjinalliğini bozdu der bir daha o ustanın yanına uğramaz.Sabahları geç çalışma ve stop edip bir süre bekledikten sonra çalışmama problemini tamamen giderdim şu görünen el pompası içindeki klepe mazotu geriye saldığı için değişmesi gerekiyordu 500 lira fiyat çıktı değiştirmedim n11'den 14 mm çelik çekvalf siparişi verdim tanesi 20 lira bugün gittim kargodan teslim aldım filtreyle deponun araya girdim işlem tamam
Bu işlerden anlamayan normal bi vatandaş servise gitsin 500 tl parçaya 100 lirada el emeği alıyorlar bu el pompasının ana büyük lastiği yırtılmadığı sürece bu arızanın bu şekilde giderileceğini bilipte yapmıyorlar 20 lira nere 600 lira nere
200 metre kot farkı vardır hemen hemen çeşme yapacaz Hüseyin inekler , kurt kuş su içecek, ilaçlama zamanı su alırız.Su tarlaya kaç metre yukardan geliyor gelen su ile yağmurlama mı yapılacak böyle çukurdan tarlaya su getirmek zevkli görünüyor güzel iş