Ankara Sincan'da da yağmurlar başladı. Binlerce şükürler olsun rabbimize.
Maşallah mevlam yüzünden tebessümü eksik etmez inşallah Aras paşanın.Vay maaşallah.Bizim arasında adaşına selamı var.
Selamlar,
Evde artık,ne yapacağımızı şaşırdık.
Duvarlara doğru tırmanıyoruz.
Arasında size selamı var amcaları.
Bi selamda bizim eymenden varVay maaşallah.Bizim arasında adaşına selamı var.
Aynısını bende yapmıştımSabahları geç çalışma ve stop edip bir süre bekledikten sonra çalışmama problemini tamamen giderdim şu görünen el pompası içindeki klepe mazotu geriye saldığı için değişmesi gerekiyordu 500 lira fiyat çıktı değiştirmedim n11'den 14 mm çelik çekvalf siparişi verdim tanesi 20 lira bugün gittim kargodan teslim aldım filtreyle deponun araya girdim işlem tamam
Bu işlerden anlamayan normal bi vatandaş servise gitsin 500 tl parçaya 100 lirada el emeği alıyorlar bu el pompasının ana büyük lastiği yırtılmadığı sürece bu arızanın bu şekilde giderileceğini bilipte yapmıyorlar 20 lira nere 600 lira nere
maşallah Eymen paşanın keyfi yerinde.Bi selamda bizim eymenden var Ekli dosyayı görüntüle 56753
Allah razı olsun abimaşallah Eymen paşanın keyfi yerinde.
Esnaflık kolay değilUsta senin gibi 2 çekvalf koysa bizim insanımız beğenmez hele birde 100 lira alsa ne yaptıda 100 lira istiyo der birde traktörün orjinalliğini bozdu der bir daha o ustanın yanına uğramaz.
Usta senin gibi 2 çekvalf koysa bizim insanımız beğenmez hele birde 100 lira alsa ne yaptıda 100 lira istiyo der birde traktörün orjinalliğini bozdu der bir daha o ustanın yanına uğramaz.
Aynısını bende yapmıştım
Hayırlı olsunArkadaşlsr bugun traktor aldık 285 1996 model 78 bin TL ye ihale bende kaldı bu sefer
Hayirli olsun ufuk.Arkadaşlsr bugun traktor aldık 285 1996 model 78 bin TL ye ihale bende kaldı bu sefer
Hayırlı olsunArkadaşlsr bugun traktor aldık 285 1996 model 78 bin TL ye ihale bende kaldı bu sefer
Hayırlı olsun Ufuk abi 285lik den vazgeçemiyorsunuz bir türlüArkadaşlsr bugun traktor aldık 285 1996 model 78 bin TL ye ihale bende kaldı bu sefer
hayırlı olsunArkadaşlsr bugun traktor aldık 285 1996 model 78 bin TL ye ihale bende kaldı bu sefer