Sağolasin abiH
Hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hemşerimUzun arayistan sonra kılıf bulabildim cinden kumaş gelmiyomus o yuzden baya bekledikEkli dosyayı görüntüle 54022
Hayırlı olsun sade brandamı yoksa koltuk kılıfıda varmı pakette?Uzun arayistan sonra kılıf bulabildim cinden kumaş gelmiyomus o yuzden baya bekledikEkli dosyayı görüntüle 54022
Saol kardeşimHayırlı olsun hemşerim
Sadece brandaHayırlı olsun sade brandamı yoksa koltuk kılıfıda varmı pakette?
3800 saatte 12 senelik good year lastik, daha 1000 saat gider gibi hep kuru tezekte calistı , tamamen komsunun lastigı sıkıntılıymiş bir yıgın masraf birde şambriyelliler daha tez bitiyor fakat bu kadar olmasa gerek,2 yaşında, 1850 saatte, mf traktördeki, lassa lastikler, bu hale gelmiş,
köyden bir komşunun,
bugün değiştirmiş,
şaşırdım,
lassa'da petlasın yaptığını yapmaya başlamış, tebrikler.
bayiden aldığımız traktörün üzerindeki, 5 kuruş etmiyor,
aynı ebatta, lastik bayisinden alırsan kaliteli,
hadi birkaç soru sorun kendinize,
Ekli dosyayı görüntüle 54045Ekli dosyayı görüntüle 54046
Abi bunlar önmü arkamı eğer ön lastıkse önlerle arkalar uyum sağlamıyor önler daha fazla asılıyor2 yaşında, 1850 saatte, mf traktördeki, lassa lastikler, bu hale gelmiş,
köyden bir komşunun,
bugün değiştirmiş,
şaşırdım,
lassa'da petlasın yaptığını yapmaya başlamış, tebrikler.
bayiden aldığımız traktörün üzerindeki, 5 kuruş etmiyor,
aynı ebatta, lastik bayisinden alırsan kaliteli,
hadi birkaç soru sorun kendinize,
Ekli dosyayı görüntüle 54045Ekli dosyayı görüntüle 54046
Goodyear sağlam lastik üretirdi eskiden kullandık kenarları çatlar tırnakları yine aynı dururdu.3800 saatte 12 senelik good year lastik, daha 1000 saat gider gibi hep kuru tezekte calistı , tamamen komsunun lastigı sıkıntılıymiş bir yıgın masraf birde şambriyelliler daha tez bitiyor fakat bu kadar olmasa gerek, Ekli dosyayı görüntüle 54048
Aynen yanlar kılcal çatlak dolu , bu dublesler daha uzun ömürlü fiyat farkıda bundan olsa gerekGoodyear sağlam lastik üretirdi eskiden kullandık kenarları çatlar tırnakları yine aynı dururdu.
310 felan mı ayakta küçük ama kesimde büyük duruyor kaça kestirdin başkan
Tahminleri alalım da gün sonu bilgi paylaşımı yapacağım abi.310 felan mı ayakta küçük ama kesimde büyük duruyor kaça kestirdin başkan
Cekim yuksekten yapildigi icin ufak duruyor. Canli 610 karakas 340Tahminleri alalım da gün sonu bilgi paylaşımı yapacağım abi.