Sende dost musun düşman mısın be abi.Abi köyluden yanasin ama 320 yi bulmaz
İnsan 500 der anlık zevk aldırmak için.
Sende dost musun düşman mısın be abi.Abi köyluden yanasin ama 320 yi bulmaz
Iyı kötü bende hayvanın içinde büyüdüm ama şimdi uzaklaştık ayrı bişey yalnız Fuat abi doğru söyluyor kendin bakınca daha ıyı bilirsin ıyı fiyata kestirmişin hayırlı olsun bugun bşr afganlı Çoban gördüm illede beraber yapalım dıyor ama onlarda direk ya bıçaklıyor yada başka işlere bakıyor dürzü lerAbi nasıl becerdin bilmiyorum ama yöntemini bize de öğretmelisin.[emoji1303]
Buda hediyen[emoji1314]
313 kg geldi.
37 liradan kestirdim. Dana fiyatından.
yağlı kesimi, yağsız kesim mi?Sende dost musun düşman mısın be abi.
İnsan 500 der anlık zevk aldırmak için.
Düve büyük ihtimal yağlıdır abiyağlı kesimi, yağsız kesim mi?
tahminim yağsız kesimDüve büyük ihtimal yağlıdır abi
37 liraya yagli kesim yok piyasada yagsız kesimdirtahminim yağsız kesim
Buda olabilir 10 kg yağ çıksa 2 lira düşer o zaman37 liraya yagli kesim yok piyasada yagsız kesimdir
Samsun sinop bafrada yağli kesim yok, atiyorum yagsiz kesim duve 37 liraysa dana 39 inek durumuna gore 35 vede altı fiyatlanir böyle bir usul var , oda yağ orani artikca fiyat dusurmelerinden kaynaklaniyor.Buda olabilir 10 kg yağ çıksa 2 lira düşer o zaman
Hayvancılığa karşı canım gidiyor ama şu anda b.ku çıktı işler bitti galıbaSamsun sinop bafrada yağli kesim yok, atiyorum yagsiz kesim duve 37 liraysa dana 39 inek durumuna gore 35 vede altı fiyatlanir böyle bir usul var , oda yağ orani artikca fiyat dusurmelerinden kaynaklaniyor.
Senin pirinç 50 TL olmuş abi alınacağı kalmadıSamsun sinop bafrada yağli kesim yok, atiyorum yagsiz kesim duve 37 liraysa dana 39 inek durumuna gore 35 vede altı fiyatlanir böyle bir usul var , oda yağ orani artikca fiyat dusurmelerinden kaynaklaniyor.
7 liradan bizden cikiyor 10 liraya size arada bizden cok kazananlar var,Senin pirinç 50 TL olmuş abi alınacağı kalmadı Ekli dosyayı görüntüle 54086Ekli dosyayı görüntüle 54087
Sizden 7 den çıkıyorsa çok pahalı değilmiş ii yine işleri bitirdin galiba abi7 liradan bizden cikiyor 10 liraya size arada bizden cok kazananlar var,
Kolay gelsin dostum hayırlı olsun inşaallah gönlüne göre satarsınBitti cok sukur cuvala koyduk mali tuccara yedirmicez , bakalim nasibimizi bekleyecez.ramazana kadar yolu var.