Kolay gelsin kardeşim bereketli olsunBuğday ekilcek tarlaları sürmeye başladık [emoji4]
Hayırlı cumalar cümleten Ekli dosyayı görüntüle 54090Ekli dosyayı görüntüle 54091Ekli dosyayı görüntüle 54092
Kolay gelsin kardeşim bereketli olsunBuğday ekilcek tarlaları sürmeye başladık [emoji4]
Hayırlı cumalar cümleten Ekli dosyayı görüntüle 54090Ekli dosyayı görüntüle 54091Ekli dosyayı görüntüle 54092
Teşekkür ederim abi sağolasınKolay gelsin kardeşim bereketli olsun
Kolay gelsin Mahmut,ot sorunu olmaz mı böyleBuğday ekilcek tarlaları sürmeye başladık [emoji4]
Aynen abi kendi malım olsa 5 kg şaşarSevket canli olsa 10 kg yanilmam murat 19 gelmisti ben dedim 330 murat dedi 310 320 hayvan 330 kg gelmisti birde kendi hayvanina insan daha iyi kg vurabiliyor
Teşekkür ederim abi sağolasın. Burası ayçiçek yeri sapları goble ile kiydik kültivator cekip ekiyoruz daha doğrusu herkes böyle yapıyor bizim burada, ot sorunu şükür olmuyorKolay gelsin Mahmut,ot sorunu olmaz mı böyle
Cenab-ı Allah tüm evlatlarımıza hayırlı bereketli bir ömür nasip etsin.Kızımla çiftlik projesi çizecektik elimden aldı bir daha da vermedi Ekli dosyayı görüntüle 54107Ekli dosyayı görüntüle 54108
Kolay gelsin baki sameyi topladınSamenin kabin elektrik tesisatına genel bi bakım yaptım dönerli ikaz lambasının ampulünü değiştirdim sigortaları komple yeniledim
Tepe projektörlerinin sigortalarını 15 amper takmışlardı gerekli akımı çekemediği için eritme yapıyordu 30 amperlik bağladım motoru çalıştırdım 2 - 3 saat yanık bıraktım gelip baktığımda sigortalar hâlâ buz gibiydiEkli dosyayı görüntüle 54081Ekli dosyayı görüntüle 54082
MahaşallahKızımla çiftlik projesi çizecektik elimden aldı bir daha da vermedi Ekli dosyayı görüntüle 54107Ekli dosyayı görüntüle 54108
Kolay gelsinBuğday ekilcek tarlaları sürmeye başladık [emoji4]
Fiyatlar eninde sonunda artacak tutmada fayda varBitti cok sukur cuvala koyduk mali tuccara yedirmicez , bakalim nasibimizi bekleyecez.ramazana kadar yolu var.
Teşekkür ederim abi sağolasınKolay gelsin
Bereketli olsun hocam. Sizde de çalışma fotoğraf ı görsek iyi olurdu [emoji4]Selamlar arkadaşlar ,
Bu gün buğday ekimine başladık , yarında devam.
Hayırlı işler dilerim.
Kolay gelsin iyi çalışmalar hocam şimdiden bereketli olsunSelamlar arkadaşlar ,
Hayırlı işler dilerim.
Kolay gelsin yarın sabahtan ögleye kadar yagmur gosteriyor bizi tutmaz ama size kesin uğrar bizde yerler beton gibi pulluk takan yok dahaSelamlar arkadaşlar ,
Hayırlı işler dilerim.
Bugün tarla sürenlerde vardı, aralıklı olarak bol yağış aldık. Zaman geldi , çamura dönmeden ekelim dedik.Kolay gelsin yarın sabahtan ögleye kadar yagmur gosteriyor bizi tutmaz ama size kesin uğrar bizde yerler beton gibi pulluk takan yok daha
Kolay gelsin bereketli olsun hocamSelamlar arkadaşlar ,
Hayırlı işler dilerim.