Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Image1604936388.678858.jpg
Image1604936409.401609.jpg

Eyüp
Adamlar güzel motor lakin eksileri şunlar motor sallı değil aşırı zıplıyo motor hacmi küçük benim hattat kadar asılmıyo büyük ve zor işlerde mazotu içiyo benim gözlemlerim bunlar ha bide sunroff şart 🤣
Bizim ilçede c serisi az bir tane 95lik aldılar ona hiç denk gelmedim zıplama sıkıntı içim dışıma çıkıyor ön tarafı uzatıp çözüm arayanlar var. Sunroofta orjinal kepçeli hariç ötekiler de yok 🙂

Adamlar güzel motor lakin eksileri şunlar motor sallı değil aşırı zıplıyo motor hacmi küçük benim hattat kadar asılmıyo büyük ve zor işlerde mazotu içiyo benim gözlemlerim bunlar ha bide sunroff şart 🤣
T5 115 Hi Lo , yazılımlı , Mc Cormick C 95 Max , mazot pompası ayarlı , ağır tavda, kuru sürüm, 3 lt/dk civarı yakıtı var , şoför farkıyla %10 dan fazla bir değişiklik göremiyoruz.
Euro 2 motor ayardan sonra 2 vites fark oluşturuyor, T5 ise yazılımdan sonra 1 vites fark oluşturuyor.Vites hız boyları farkları var.
Traktör, max çeki kuvvetini 5,5 km/h hızda bulabilir, süülemiştik. :)
Yardımcı traktörü ana traktör yapmaya çabalıyoruz.