Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Durmak yok
IMG_20201019_131411655.jpg
IMG_20201019_131406178.jpg
IMG-20201019-WA0000.jpeg

Erken davranmışlar sinan kısmetse cuma yerleri sürüp cumartesi gübreyi saçıp ekerim 2004 te güngör şenzımanlı toğum makinasım ara bölmeli gübre hiç koymadım daha fazla yer ekiyor hem küflenmiyor temiz duruyor yıkayıp çekiyorum garaja birde direkleri aralıklı yapsaymışık ustanın gazabına uğradık kapalı gözü geniş yapmış açıkları 3m bırakmış makina içeri ilk olan giriyor ikinciden geçmiyor traktör zor sığıyor fabrika çalıştığıma yanında fazla duramadım
Bende bu yıl gübre yi saçıp ardından minitiller çekip ekmeyi düşünüyorum bakalım ustalari pek yanlız bırakmaya gelmiyor hepsi tehlikeli en kolay nasıl yaparım diye düşünüyorlar sonra yaptiran düşünsün

Maşallah . Kolay gelsin Sinan bey kardeşim .
Toprak yapısı çok güzel , buğday anızına geri buğday ektimi sıkıntı olmuyormu.
Teşekkürler abim sağolasın bende bilmiyorum üst üste ilk defa ekicem kısmetse bakıyorum bu yıl eken çok var bizim bölgede malum bu yıl sıcaktan dolayı ayçiçek verimi düşük kaldı onun da etkisi vardır

Teşekkürler abim sağolasın bende bilmiyorum üst üste ilk defa ekicem kısmetse bakıyorum bu yıl eken çok var bizim bölgede malum bu yıl sıcaktan dolayı ayçiçek verimi düşük kaldı onun da etkisi vardır
Hiçbirşey olmaz abi önceden ayçiçeğini bilen yoktu bizim burda kuru tarlalara surekli buğday ekilirmis son 10 yıldır değişiklik ekilmeye başlandı burda