Durmak yok
Kolay gelsin abi maşallah
Sağolasın kardeşim teşekkürlerKolay gelsin abi maşallah
Bide erkuntu begenmezler 500 donum yeri ne yapmis bereketli olsunSağolasın kardeşim teşekkürler
Teşekkürler sağolasınBi
Bide erkuntu begenmezler 500 donum yeri ne yapmis bereketli olsun
Kolay gelsin bereketli olsun adaş buğday eken var mıKanola tohumları hayırlısı ile toprak ile buluştu. Ekli dosyayı görüntüle 53259
Bende bu yıl gübre yi saçıp ardından minitiller çekip ekmeyi düşünüyorum bakalım ustalari pek yanlız bırakmaya gelmiyor hepsi tehlikeli en kolay nasıl yaparım diye düşünüyorlar sonra yaptiran düşünsünErken davranmışlar sinan kısmetse cuma yerleri sürüp cumartesi gübreyi saçıp ekerim 2004 te güngör şenzımanlı toğum makinasım ara bölmeli gübre hiç koymadım daha fazla yer ekiyor hem küflenmiyor temiz duruyor yıkayıp çekiyorum garaja birde direkleri aralıklı yapsaymışık ustanın gazabına uğradık kapalı gözü geniş yapmış açıkları 3m bırakmış makina içeri ilk olan giriyor ikinciden geçmiyor traktör zor sığıyor fabrika çalıştığıma yanında fazla duramadım
Maşallah . Kolay gelsin Sinan bey kardeşim .
Süper olmuş sinan tavlı yerler pazartesi salı 2 gün gösteriyor yağmuru
Durmak yok
Hayırlı olsun Cemal kabini sök gıtsın yakışmıyor bunlara malzemeyi çoğaltınEkipmanları sagsalim getirdik
Bu malzemeleri komple aldık traktor remork dahil
Ekli dosyayı görüntüle 53282Ekli dosyayı görüntüle 53283Ekli dosyayı görüntüle 53284Ekli dosyayı görüntüle 53285Ekli dosyayı görüntüle 53286Ekli dosyayı görüntüle 53287Ekli dosyayı görüntüle 53288
Yağmur 3 güne çıktı birhan önce hazırlayıp ekmeli yerşer anız duruyor ayçiçeği yerlerinede ellemedim gececiyim hafta sonu bitirmeliyim yağmurdan önce üstüne yağarsa süper olurKolay gelsin, maşallah, hava da toprak da çok güzel.
Teşekkürler abim sağolasın bende bilmiyorum üst üste ilk defa ekicem kısmetse bakıyorum bu yıl eken çok var bizim bölgede malum bu yıl sıcaktan dolayı ayçiçek verimi düşük kaldı onun da etkisi vardırMaşallah . Kolay gelsin Sinan bey kardeşim .
Toprak yapısı çok güzel , buğday anızına geri buğday ektimi sıkıntı olmuyormu.
Teşekkürler sağolasın bizde 29 Ekim de var yağış o zaman a kadar ekerim İnşallahSüper olmuş sinan tavlı yerler pazartesi salı 2 gün gösteriyor yağmuru
Teşekkürler dostum sabah 7 gibi başladım 4 derece idi öğlen 23 oldu toprak ta tav çok güzel yazdan sürüm olduğu içinKolay gelsin, maşallah, hava da toprak da çok güzel.
Hiçbirşey olmaz abi önceden ayçiçeğini bilen yoktu bizim burda kuru tarlalara surekli buğday ekilirmis son 10 yıldır değişiklik ekilmeye başlandı burdaTeşekkürler abim sağolasın bende bilmiyorum üst üste ilk defa ekicem kısmetse bakıyorum bu yıl eken çok var bizim bölgede malum bu yıl sıcaktan dolayı ayçiçek verimi düşük kaldı onun da etkisi vardır
Kolay gelsin abi. Güzel tav olmuş, tiller mi çekildi ?