Fotoğrafı görünce ağır tavda 3-4 lt yutar diye aklımdan gectiydi.4 saatte 62 dekar 9 lu cizel motorun cekecegi kadar derinlikte celtik tarlasi net olmamakla birlikte 40 litre ustu olabilir mazot yaktim,1 litrenin altina düştük kimdemiş jd çok yakar diye , [emoji41]
Alfat a benziyor gibiYaban armudu
Şu yeşil olanı bir yesene [emoji4]Yaban armudu
ben birkez denemiştim,Şu yeşil olanı bir yesene [emoji4]
Bu hemen köyün dibinde yıllardır yeriz aşağı tarafta başka bir tane var o tövbe yenmiyorŞu yeşil olanı bir yesene [emoji4]
Geçen bende yedim buğday ekerkenBu h
Bu hemen köyün dibinde yıllardır yeriz aşağı tarafta başka bir tane var o tövbe yenmiyor
Daha durulmaz gece sicakligıda azaldi cimlenme sıkıntı olur asıri sicaklar gitti yağmasada bişeýler olabilir, biz yagmurdan nasibi aldık artık bundan sonra herkes bygday ekimine başlar.Bencede bir sorun olmaz diğer yerlere göre verim biraz düşük olabilir oda nasip kısmet
Aynen dostum toprak tavli zaten bir sefer daha çekip topraği inceltmek lazım oda 3 gün sürüyor hayırlısı bakalımDaha durulmaz gece sicakligıda azaldi cimlenme sıkıntı olur asıri sicaklar gitti yağmasada bişeýler olabilir, biz yagmurdan nasibi aldık artık bundan sonra herkes bygday ekimine başlar.
Hocam bereketli olsun bölge toprak yapısını bilmiyorum ama finolayı 22 den fazla ekme dekara ben 25 ektim çok geliyor hayatımda böyle güzel bie arpa görmedim takipdeyim ben geçen sene ektim çıkan mahsülden tohumluk ayırdım ekeceğim 60 dekar bu sene fırfırla saçarak 25 kg atacağım tohumu gübreyide
Abi kolay gelsin gece dursaydı sabah getirir din dikkat etne zor bu inşaat işi,
yine dağa taş getirmeye gidiyom.
yokmu yardım edecek kimse,,,,
(anlık)Ekli dosyayı görüntüle 53371
adı ne bu aletin