Bencede bir sorun olmaz diğer yerlere göre verim biraz düşük olabilir oda nasip kısmetHiçbirşey olmaz abi önceden ayçiçeğini bilen yoktu bizim burda kuru tarlalara surekli buğday ekilirmis son 10 yıldır değişiklik ekilmeye başlandı burda
Bencede bir sorun olmaz diğer yerlere göre verim biraz düşük olabilir oda nasip kısmetHiçbirşey olmaz abi önceden ayçiçeğini bilen yoktu bizim burda kuru tarlalara surekli buğday ekilirmis son 10 yıldır değişiklik ekilmeye başlandı burda
Sağolasın kardeşim teşekkürler tav güzel mini tiller çekiyorum 39 ayaklı merdane li modelKolay gelsin abi. Güzel tav olmuş, tiller mi çekildi ?
kolay gelsin dostum,
hayırlı olsun cemal,Ekipmanları sagsalim getirdik
Bu malzemeleri komple aldık traktor remork dahil
Ekli dosyayı görüntüle 53282Ekli dosyayı görüntüle 53283Ekli dosyayı görüntüle 53284Ekli dosyayı görüntüle 53285Ekli dosyayı görüntüle 53286Ekli dosyayı görüntüle 53287Ekli dosyayı görüntüle 53288
şevket geçmiş olsun,
Kolay gelsin bereketli olsun abi
Sagol ufuk sadece remork cok hosuma gitti adam tek satmam deyince tum malzemeyi aldim geldimHayırlı olsun Cemal kabini sök gıtsın yakışmıyor bunlara malzemeyi çoğaltın
Kolay gelsin akifSelamlar ahali. 5 biçim yoncayı bağlaması, yüklemesi, bir kısmını satması 18 saat sürdü. Verim yaklaşık 300kg.Nem biraz yüksek iklimden dolayı,%20 civarı. Yağmur geliyor diye acele ettik. Bu özellikteki balyayı eve teslim 1200 TLden verdik.
Tarlayı temizledikten sonra terini silerek şu manzarayı seyretmesi güzel oluyor, ta ki birde o balyaların eve teslim edileceği aklıma gelene kadar [emoji16].
Dün gece fırtına çıktı. Sabaha karşı dağılan yoncayı 3. Kez papatya tırmıkla toplamak zorunda kaldım. Geçen helikopteri birine emanet vermiştik ya.... Siz anladınız. Bir kaç güne Sürüm fabrikasına çay içmeye gideriz artık[emoji846], 3 müşterimin daha yoncası biçilecek, toplanacak , balyalanacak.Ekli dosyayı görüntüle 53296Ekli dosyayı görüntüle 53297
Edirne de hangi fabrikada çalışıyorsunuz?Yağmur 3 güne çıktı birhan önce hazırlayıp ekmeli yerşer anız duruyor ayçiçeği yerlerinede ellemedim gececiyim hafta sonu bitirmeliyim yağmurdan önce üstüne yağarsa süper olur
Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanEkipmanları sagsalim getirdik
Ekli dosyayı görüntüle 53282Ekli dosyayı görüntüle 53283Ekli dosyayı görüntüle 53284Ekli dosyayı görüntüle 53285Ekli dosyayı görüntüle 53286Ekli dosyayı görüntüle 53287Ekli dosyayı görüntüle 53288
Teşekkürler Yusuf hocam İnşallah hayırlısıkolay gelsin dostum,
bereketi bol olur inş.hayırlı olsun cemal,
şevket geçmiş olsun,
sıkma canını kardeşim.
Sağolasın kardeşim teşekkürler evet zevkli oluyor bazen can sıkıyor ama küçük parça ile uğraşmak daha zor dağınık yerlerde gezmek boşuna israf oluyorKolay gelsin bereketli olsun abi
Buyuk tarlada çalismak cok zevkli olmaliSagol ufuk sadece remork cok hosuma gitti adam tek satmam deyince tum malzemeyi aldim geldim
bereketli olsun mibzerin arkasındaki merdaneden memnunmusunuz?
Hayırlı olsun Cemal inşallah ekmek yersin .Ekipmanları sagsalim getirdik
Kolay gelsin bilader , napıyosan her sene bi dağ deviriyon .
Çimento fabrikadındaEdirne de hangi fabrikada çalışıyorsunuz?
Durmak yokEkli dosyayı görüntüle 53273Ekli dosyayı görüntüle 53274Ekli dosyayı görüntüle 53275
Maşallah nadas güzel. Hangi ekipmanı kullanıp, nadası böyle düzledin? Güzel iş çıkarmışsın.
Cevapladığın için teşekkür ederim. Tillerin işe yarar bir ekipman olduğunu kanıtlamışsın. Hayırlı ve bereketli olsun emek harcadığın yerler.Teşekkürler sağolasın yazdan sürülmüş yere minitiller çekiyorum bir defa düz bir defa da hafif çapraz çekip ekime basliycam kısmetseEkli dosyayı görüntüle 53314