Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Selamlar ahali. 5 biçim yoncayı bağlaması, yüklemesi, bir kısmını satması 18 saat sürdü. Verim yaklaşık 300kg.Nem biraz yüksek iklimden dolayı,%20 civarı. Yağmur geliyor diye acele ettik. Bu özellikteki balyayı eve teslim 1200 TLden verdik.

Tarlayı temizledikten sonra terini silerek şu manzarayı seyretmesi güzel oluyor, ta ki birde o balyaların eve teslim edileceği aklıma gelene kadar [emoji16].

Dün gece fırtına çıktı. Sabaha karşı dağılan yoncayı 3. Kez papatya tırmıkla toplamak zorunda kaldım. Geçen helikopteri birine emanet vermiştik ya.... Siz anladınız. Bir kaç güne Sürüm fabrikasına çay içmeye gideriz artık[emoji846], 3 müşterimin daha yoncası biçilecek, toplanacak , balyalanacak.
20201019_152505.jpg
20201019_144357.jpg

Son düzenleme:
Selamlar ahali. 5 biçim yoncayı bağlaması, yüklemesi, bir kısmını satması 18 saat sürdü. Verim yaklaşık 300kg.Nem biraz yüksek iklimden dolayı,%20 civarı. Yağmur geliyor diye acele ettik. Bu özellikteki balyayı eve teslim 1200 TLden verdik.

Tarlayı temizledikten sonra terini silerek şu manzarayı seyretmesi güzel oluyor, ta ki birde o balyaların eve teslim edileceği aklıma gelene kadar [emoji16].

Dün gece fırtına çıktı. Sabaha karşı dağılan yoncayı 3. Kez papatya tırmıkla toplamak zorunda kaldım. Geçen helikopteri birine emanet vermiştik ya.... Siz anladınız. Bir kaç güne Sürüm fabrikasına çay içmeye gideriz artık[emoji846], 3 müşterimin daha yoncası biçilecek, toplanacak , balyalanacak.Ekli dosyayı görüntüle 53296Ekli dosyayı görüntüle 53297
Kolay gelsin akif
Bende 7. Bicımi hava acinca yapcam
Verim 250 kg civari olucak

Kolay gelsin bereketli olsun abi
Buyuk tarlada çalismak cok zevkli olmaliSagol ufuk sadece remork cok hosuma gitti adam tek satmam deyince tum malzemeyi aldim geldim
Sağolasın kardeşim teşekkürler evet zevkli oluyor bazen can sıkıyor ama küçük parça ile uğraşmak daha zor dağınık yerlerde gezmek boşuna israf oluyor