Boş duracak, fiğ ekilebilir yanlızca ben ugrasmak istemiyorum.Hem sürermisiniz böyle abi yerine ne ekeceksin
Boş duracak, fiğ ekilebilir yanlızca ben ugrasmak istemiyorum.Hem sürermisiniz böyle abi yerine ne ekeceksin
Maşallah prensese nede güzel cıkmış .Bizde sabah satış yaptık öğlen sonu köye gıttık gezdık su getirdik bostana uğradık Ekli dosyayı görüntüle 53253Ekli dosyayı görüntüle 53254Ekli dosyayı görüntüle 53255
Prenses güzel amcası ne yaptın abi ekinleri yağmur damladı az önce bizim burda daMaşallah prensese nede güzel cıkmış .
Hıı bir sene nadas kalıyor yani çeltik yeri abi sen yılda kaç dekar çeltik ekliyorsun 100 dekar varmıBoş duracak, fiğ ekilebilir yanlızca ben ugrasmak istemiyorum.
Tam nadas kalmiyor tek mahsul işte 6 ay boş kalıyor kimi fig ekip slaj yapiyor ot bağlatıyor, ekipi kuvvetli olan tarlasinda kış suyu olmayan yem bitkisi ekebiliyor, kendi yerim 120 dk yerimvar 60 icar 180 oluyor biraz misirslajlik gerisi çeltik, daha fazla arazi islemeyide düşünmüyorum.Hıı bir sene nadas kalıyor yani çeltik yeri abi sen yılda kaç dekar çeltik ekliyorsun 100 dekar varmı
İlk yonca 7.5 dönümdü 500 M2 yeni yapacagım evin temeline gitti. Daha avlu felan derken pek bişe kalmaz 5-6 dönüm kalır.Eyvallah Adil abi, o senin güzelliğin. Yunus abi son ekilen yoncayla beraber ne kadar olmuştu yonca. Aslında tarla biraz daha uzun olsa hesaplı olurdu. Malesef Vehbi abi, gözümde çok ederleri 20bin.
Yunus abi bir gece ansızın tüm işleri bırakıp kaçasım geliyor[emoji16]. Lisedeyken hiç okulu sevmezdim, 1 sezon boyunca hiç okula gitmeden bir sezon geçirsem nasıl olurdu acaba diye düşünürdüm. Virüs gelip çatınca merakımıza kavuştuk. 7 ayda gına geldi.
Yeter abi zaten galıba tarımdan başka hıc bir iş de yapmıyon abiTam nadas kalmiyor tek mahsul işte 6 ay boş kalıyor kimi fig ekip slaj yapiyor ot bağlatıyor, ekipi kuvvetli olan tarlasinda kış suyu olmayan yem bitkisi ekebiliyor, kendi yerim 120 dk yerimvar 60 icar 180 oluyor biraz misirslajlik gerisi çeltik, daha fazla arazi islemeyide düşünmüyorum.
Ankaradan geçerken uğra misafirim ol gardaşım nasıl olsa bizim burayı kullanıyorsunİlk yonca 7.5 dönümdü 500 M2 yeni yapacagım evin temeline gitti. Daha avlu felan derken pek bişe kalmaz 5-6 dönüm kalır.
Yeni ektiğimde 44.700 M2.
Okul ve iş mevzusuna gelince çoğu şey aynı Akif bi yerden sonra sıkıyor başka bişey lerle ilgilenmek istiyorsun
Ben üniversiteyi bırakırken aklımda bambaşka iş fikirleri vardı. Bıraktıktan sonraki gün gözümü bizim fabrikada açtım.2010 dan bu yana araya sadece askerlik girdi sürekli fabrikada çalışıyorum. Çok şükür işimizde oluyor.
Arada bu şekil il dışı işlerim oluyor. Şuan konyadayım sabah burdur a geçecem ordan İstanbul sonra Ankara ordanda Malatya ya geçecem Allah nasip ederse.
emre,evin önüne veranda yapılacak,O nakadar taş tarlayı toplasan daha kolay olur
Yok başka işim, yapmakta istemiyorum şu işleri bitireyim mayısa kadar istirahate çekilcem mental olarak yoruluyorum .birazda dinlenelim kafamizı dinleyelim.Yeter abi zaten galıba tarımdan başka hıc bir iş de yapmıyon abi
Allah nsp ederse bu perşembe başlıycam . Cuma gitcektim köye yagışlı gösterince yağarsa daha güzel olur ekim diye perşembeye erteledim .Prenses güzel amcası ne yaptın abi ekinleri yağmur damladı az önce bizim burda da
İyi ozaman abi .emre,evin önüne veranda yapılacak,
onun duvarları için,taş ocağından topladım,
tabi kepçe marifeti ile.Ekli dosyayı görüntüle 53256
Bereketli olsun .Çizelden sonra nasıl bir işlem uyguladınız?
Maşallah çok iyi yakıt tüketimi. Buğday anızlarını 9 lu ile sürdüm 1 litreyi geçti jx110.4 saatte 62 dekar 9 lu cizel motorun cekecegi kadar derinlikte celtik tarlasi net olmamakla birlikte 40 litre ustu olabilir mazot yaktim,1 litrenin altina düştük kimdemiş jd çok yakar diye , [emoji41]
Erken davranmışlar sinan kısmetse cuma yerleri sürüp cumartesi gübreyi saçıp ekerim 2004 te güngör şenzımanlı toğum makinasım ara bölmeli gübre hiç koymadım daha fazla yer ekiyor hem küflenmiyor temiz duruyor yıkayıp çekiyorum garaja birde direkleri aralıklı yapsaymışık ustanın gazabına uğradık kapalı gözü geniş yapmış açıkları 3m bırakmış makina içeri ilk olan giriyor ikinciden geçmiyor traktör zor sığıyor fabrika çalıştığıma yanında fazla duramadımBiz daha yerleri hazirlamadik Bulgar larin buğday lar çıkmışEkli dosyayı görüntüle 53232Ekli dosyayı görüntüle 53233Ekli dosyayı görüntüle 53234
Tamamen tav ile alakalı , yer yumuşakti 8.6 yer yer 9 km hız ile gittim benim motor az yaktı degil , yer az kurudumu yakit artar, forumda yakıt ölçüsü verenlere inat paylastım , hersey toprak yapisında biter geriye kalan ekipman cekis vs.Maşallah çok iyi yakıt tüketimi. Buğday anızlarını 9 lu ile sürdüm 1 litreyi geçti jx110.Ekli dosyayı görüntüle 53260
bereketli olsun mibzerin arkasındaki merdaneden memnunmusunuz?fig ekimini tamamladik herkese bereketli sezonlar