Çeltik surümü devam arada forum[emoji57]
Maşallah, çok hızlısınÇeltik surümü devam arada forum[emoji57]Ekli dosyayı görüntüle 53211
Hububat ekimleri başladı. Bu sezonki susuzluk macerasından sonra tedbirimizi aldık. 120 dekar civarında arpa ve buğday ekilecek gibi duruyor. Arpada serifikalı Finola ve her zamanki tohumumuz olan Ramatayla yola devam ediyoruz. Umarım Finolanın sonu Novadsadskiye dönmez. Buğdayı ise 5 yıllık reklam arasından sonra tekrar Almeria olarak ekiyoruz.
Mibzerin arkasında yuvak var Ekli dosyayı görüntüle 53209
Kolay gelsin dostum iyi çalışmalarÇeltik surümü devam arada forum[emoji57]Ekli dosyayı görüntüle 53211
Maşallah . Gazmı kattın içine yoksam4 saatte 62 dekar 9 lu cizel motorun cekecegi kadar derinlikte celtik tarlasi net olmamakla birlikte 40 litre ustu olabilir mazot yaktim,1 litrenin altina düştük kimdemiş jd çok yakar diye , [emoji41]
Süper yakıtı 9 çizel mi az yakmış hatta koklamış tavda güzel kolay gelsin4 saatte 62 dekar 9 lu cizel motorun cekecegi kadar derinlikte celtik tarlasi net olmamakla birlikte 40 litre ustu olabilir mazot yaktim,1 litrenin altina düştük kimdemiş jd çok yakar diye , [emoji41]
Gresörlüğü yağlayacak kadar delik aç seninkinin üzeri komple kapalı benim ki u şeklinde yapmışlar unutmazsam foto atarım haftaya bugün yağan yağmurdan 2gün girilmez tarlalara buzda attı ceviz büyüklüğünde bereket hızlı vurmadı hemen kesti yağmura döndüBöyle iş mi olur çamurluk altına gresorluk koymuşlar çamurluk çıkmadan yağ basilmiyor Erkunt un mühendisi ni burdan tebrik ediyorum 3 saattir uğraşıyorumEkli dosyayı görüntüle 53199Ekli dosyayı görüntüle 53200Ekli dosyayı görüntüle 53201
Sinan bey kardeşim ne zmn ekmişler ne zmn bu hale gelmiş , bizim memlekette ance nisanda bu hale geliyor ekdiklerimiz .Biz daha yerleri hazirlamadik Bulgar larin buğday lar çıkmışEkli dosyayı görüntüle 53232Ekli dosyayı görüntüle 53233Ekli dosyayı görüntüle 53234
Mehmet abi bunlar çok büyük arazi çalışıyor 20 30 bin dönüm Eylül sonu başlıyor lar ekime bu bölge Trakya ovası olarak geçiyor düz arazi kara toprak birkaç yağmur da düştü bu hale gelmişSinan bey kardeşim ne zmn ekmişler ne zmn bu hale gelmiş , bizim memlekette ance nisanda bu hale geliyor ekdiklerimiz .
O nakadar taş tarlayı toplasan daha kolay olurselam beyler,
bugün taş taşıma günüm.Ekli dosyayı görüntüle 53246
Bereketli olsun .Çizelden sonra nasıl bir işlem uyguladınız?
fig ekimini tamamladik herkese bereketli sezonlar
Hem sürermisiniz böyle abi yerine ne ekeceksinÇeltik surümü devam arada forum[emoji57]Ekli dosyayı görüntüle 53211
Bizde sabah satış yaptık öğlen sonu köye gıttık gezdık su getirdik bostana uğradık