Lastik borulu pompa yanaşmıyormu ?Böyle iş mi olur çamurluk altına gresorluk koymuşlar çamurluk çıkmadan yağ basilmiyor Erkunt un mühendisi ni burdan tebrik ediyorum 3 saattir uğraşıyorumEkli dosyayı görüntüle 53199Ekli dosyayı görüntüle 53200Ekli dosyayı görüntüle 53201
Yok malesef abim mecbur sokuyorumLastik borulu pompa yanaşmıyormu ?
Bende öle bir sıkıntı yokta, çamurlukları söktüm kullanmıyorum böyle daha kullanişlı oluyorYok malesef abim mecbur sokuyorum
Saçma sapan bir iş yapmışlar hiç insan çamurluk altına koyarmi hadi koydun bir delik aç yaglamaya şimdi taktım yeniden ama bidaha bende cikarabilirim zaten bir işe yaramıyorBende öle bir sıkıntı yokta, çamurlukları söktüm kullanmıyorum böyle daha kullanişlı oluyor
Onlar çalışmıyor bildiğim kadarıyla mülayım usta 3 gresörlük gösterdi bunlara bas sadece dedi ilk ysğlamasını kendi yapmıştı öndingiller vsBöyle iş mi olur çamurluk altına gresorluk koymuşlar çamurluk çıkmadan yağ basilmiyor Erkunt un mühendisi ni burdan tebrik ediyorum 3 saattir uğraşıyorumEkli dosyayı görüntüle 53199Ekli dosyayı görüntüle 53200Ekli dosyayı görüntüle 53201
Bende bugün ilk defa söktüm içindeki gres su gibi olmuş çalışıyor bence yaglamakta fayda varOnlar çalışmıyor bildiğim kadarıyla mülayım usta 3 gresörlük gösterdi bunlara bas sadece dedi ilk ysğlamasını kendi yapmıştı öndingiller vs
Sapanca'dan aldım eve getiriyorum abi 100 km lik mesafe.Yolculuk nereye ?
Benimkiler takılı değil delikleri var servise gidince taktırmalı koca sene yatıyor senede çalıştığı 1haftaBende bugün ilk defa söktüm içindeki gres su gibi olmuş çalışıyor bence yaglamakta fayda var
Bende de delik var ama gresorluk orda değil 24 anahtar la 4 cıvata var çamurluklar i çıkar altında gresorluk bende bugün dikkat li bakınca gördümBenimkiler takılı değil delikleri var servise gidince taktırmalı koca sene yatıyor senede çalıştığı 1hafta
Kolay gelsin haydar merdane olarak lastik mi kullanışlı yoksa döküm mü farkı varmıSağolsun babam yardıma yetişti, Macar fiğini ektikEkli dosyayı görüntüle 52999Ekli dosyayı görüntüle 53000Ekli dosyayı görüntüle 53001Ekli dosyayı görüntüle 53002
Maxima tümosanlarda böyleymiş geçen youtube'ta balyacı bir arkadaşta bundan dert yanıyorduBöyle iş mi olur çamurluk altına gresorluk koymuşlar çamurluk çıkmadan yağ basilmiyor Erkunt un mühendisi ni burdan tebrik ediyorum 3 saattir uğraşıyorumEkli dosyayı görüntüle 53199Ekli dosyayı görüntüle 53200Ekli dosyayı görüntüle 53201
Doğrudur bir gresorluk için çamurluk çıkıyor hiç çıkmadığı için küflenmiş zor çıktı bundan sonra daha kolay olurMaxima tümosanlarda böyleymiş geçen youtube'ta balyacı bir arkadaşta bundan dert yanıyordu
Eyvallah Adil abi, o senin güzelliğin.Şoförüde senin gibi yakışıklı olunca, nazar çok değiyor efsane 640,@
Yunus abi son ekilen yoncayla beraber ne kadar olmuştu yonca. Aslında tarla biraz daha uzun olsa hesaplı olurdu.Benim yoncada 45 dönüm saat hesaplarım tutuyor aşağı yukarı [emoji1]
Malesef Vehbi abi, gözümde çok ederleri 20bin.akif 640'lara yeni traktör parası istiyorlar.
Karaman'a geldim başyayladaki TOKİ şantiyesine. Bugün boş geçince karaman ı gezeyim dedim. İncesu mağara su ve eski tahıl ambarında gittim güzel yerler. Ama belediye sahiplenmemiş çürümeye yüz tutmuşEkli dosyayı görüntüle 53193Ekli dosyayı görüntüle 53194Ekli dosyayı görüntüle 53195
Benimkileri çıkarmaya gerek yok çamurluklar üzerini kapamıyor bugün dikkatlice baktımBende de delik var ama gresorluk orda değil 24 anahtar la 4 cıvata var çamurluklar i çıkar altında gresorluk bende bugün dikkat li bakınca gördüm
Bereketli olsun kardeşim Allah toplamayı nasip etsinHububat ekimleri başladı. Bu sezonki susuzluk macerasından sonra tedbirimizi aldık. 120 dekar civarında arpa ve buğday ekilecek gibi duruyor. Arpada serifikalı Finola ve her zamanki tohumumuz olan Ramatayla yola devam ediyoruz. Umarım Finolanın sonu Novadsadskiye dönmez. Buğdayı ise 5 yıllık reklam arasından sonra tekrar Almeria olarak ekiyoruz.
Mibzerin arkasında yuvak var Ekli dosyayı görüntüle 53209
Demek ki kapanmamasi lazım benim kini uydurmasyon yapmışlar herhalde [emoji1]Benimkileri çıkarmaya gerek yok çamurluklar üzerini kapamıyor bugün dikkatlice baktım