Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

hayırlı olsun Nasıldır bu führer babamda almış fiyatını sormadim umarım sağlamdir birde kaynaklı kaynaksız olduğu nerden anlaşılıyor bu pistonlu ortakollarda
Kaynaksız meşhur markadan var köyde üç beş tane her yerinden yağ çıkıyor. Dönmaksan kaynaklı ama maşallahı var hiç Bi sıkıntı yaşamadım

hayırlı olsun Nasıldır bu führer babamda almış fiyatını sormadim umarım sağlamdir birde kaynaklı kaynaksız olduğu nerden anlaşılıyor bu pistonlu ortakollarda
Sagolasin Mahmut,simdilik iyiye benziyo bi sıkıntı yok 500 e aldik biz.Kaynaksiz konusu şöyle,yandaki beyinden pistona giden demir borularin uç kısimlarinda kiminde kaynak oluyo kiminde olmuyo baska bi esprisi yok.Bizimki kaynakli.

Bugün yeni aldığımız 4 lü 14 inç pulluğu mısır anızında denedim 95 cm ara olmasına rağmen tıkıyor
20201024_140552.jpg
20201024_140540.jpg
20201024_140521.jpg

Bugün yeni aldığımız 4 lü 14 inç pulluğu mısır anızında denedim 95 cm ara olmasına rağmen tıkıyor Ekli dosyayı görüntüle 53426Ekli dosyayı görüntüle 53427Ekli dosyayı görüntüle 53428
12 şaseli 10 numara standart pullukla sürüm yapıyorum mısır yerlerini. 20-25 cm yüzlek sürüm yapıyorum yıkamayı aza indirebilmek için.
Fakat sizin tarla epey saplı sanki, ve biraz da kabarık yani zorlu. Hiç toplamasin isteniyorsa önden sap parcalama yapmak lazım gibi.
Bu tarlaya 20 numaradan aşağısı zor.

12 şaseli 10 numara standart pullukla sürüm yapıyorum mısır yerlerini. 20-25 cm yüzlek sürüm yapıyorum yıkamayı aza indirebilmek için.
Fakat sizin tarla epey saplı sanki, ve biraz da kabarık yani zorlu. Hiç toplamasin isteniyorsa önden sap parcalama yapmak lazım gibi.
Bu tarlaya 20 numaradan aşağısı zor.
Yok aslında bugün baya sürdüm hiç tıkanmadığı zamanda oluyor.
Bizim burda 140 şase 16 inç 105 cm ara olan pullukta var hiç tıkamıyor 20 inç e gerek kalmıyorda ben bunun tikamasinada ıhtimal vermiyordum ama demek ki tıkama yapıyormuş