Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 53414
Bizde pistonlu kol alalim dedik
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 53414
Bizde pistonlu kol alalim dedik
Geçmiş olsun murat sal hortumu devam et durulacak zaman değil [emoji3]Göze geldik galiba [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 53444
Haydar abi Konya sanayisine gidince sana zahmet bizim 285 liklere bir jant göbeği birde rops demirinin fiyatını bir sorabilirmiyim orijinali olursa ıyı olur abiGeçmiş olsun murat sal hortumu devam et durulacak zaman değil [emoji3]
Sagol abi, Allah razi olsun.Hayırlı olsun
Yaptırdım abi 20 tl sıkışmışGeçmiş olsun murat sal hortumu devam et durulacak zaman değil [emoji3]
Geçmiş olsun. Biz Bu sene 2si 1 arada yaptıkEkim bitti sıra merdanede [emoji41]Ekli dosyayı görüntüle 53462
Kolay gelsin
Maşallah abi bizde temeli açtık daha başlamadık fotoları atarımveranda duvarları bitti,
şimdi merdivene başlayacam.
herkese bol nasipler.Ekli dosyayı görüntüle 53464Ekli dosyayı görüntüle 53465
Eldekinin değerini bilmek lazım lazım heleki şu piyasada [emoji1]640 bugün cayır cayır yanmaktan sayemde kurtuldu. Kuyunun yanından yağmurlama parçası alırken farkettim. Dinamo yanıyordu, sürerken kokuda gelmemişti. İnip 1dk oyalanınca başlamış demekki. Toprak atarak söndüremedim. Yanımda 10-11 kutup başı anahtarı yoktu, elektriği kesmem lazımdı. Kontak kapalı olsa da ateş büyüyordu. Şansıma büyük bakır kabloyu asılınca çıkıverdi.
Umarım yanmasını seyretmediğime pişman etmez, akıllanaydı [emoji16]. Bu anı izleyip 640tan kurtulmayı çok isterdim.Ekli dosyayı görüntüle 53467
Kolay gelsinveranda duvarları bitti,
şimdi merdivene başlayacam.
herkese bol nasipler.Ekli dosyayı görüntüle 53464Ekli dosyayı görüntüle 53465
Geçmiş olsun640 bugün cayır cayır yanmaktan sayemde kurtuldu. Kuyunun yanından yağmurlama parçası alırken farkettim. Dinamo yanıyordu, sürerken kokuda gelmemişti. İnip 1dk oyalanınca başlamış demekki. Toprak atarak söndüremedim. Yanımda 10-11 kutup başı anahtarı yoktu, elektriği kesmem lazımdı. Kontak kapalı olsa da ateş büyüyordu. Şansıma büyük bakır kabloyu asılınca çıkıverdi.
Umarım yanmasını seyretmediğime pişman etmez, akıllanaydı [emoji16]. Bu anı izleyip 640tan kurtulmayı çok isterdim.Ekli dosyayı görüntüle 53467
Geçmiş olsun kardeşim yangın işi zor olur hele ki şu zamanda traktör el yakıyor, aslında iyi bir usta olsa güzel tamir yapsalar o motor taş gibidir bozulmaz kolay kolay ama dilinden anlayan yok demekki oralarda640 bugün cayır cayır yanmaktan sayemde kurtuldu. Kuyunun yanından yağmurlama parçası alırken farkettim. Dinamo yanıyordu, sürerken kokuda gelmemişti. İnip 1dk oyalanınca başlamış demekki. Toprak atarak söndüremedim. Yanımda 10-11 kutup başı anahtarı yoktu, elektriği kesmem lazımdı. Kontak kapalı olsa da ateş büyüyordu. Şansıma büyük bakır kabloyu asılınca çıkıverdi.
Akif 640 kendini yakmak care diye gormus galiba gecmis olsun640 bugün cayır cayır yanmaktan sayemde kurtuldu. Kuyunun yanından yağmurlama parçası alırken farkettim. Dinamo yanıyordu, sürerken kokuda gelmemişti. İnip 1dk oyalanınca başlamış demekki. Toprak atarak söndüremedim. Yanımda 10-11 kutup başı anahtarı yoktu, elektriği kesmem lazımdı. Kontak kapalı olsa da ateş büyüyordu. Şansıma büyük bakır kabloyu asılınca çıkıverdi.
Gecmiş olsun kardeşim640 bugün cayır cayır yanmaktan sayemde kurtuldu. Kuyunun yanından yağmurlama parçası alırken farkettim. Dinamo yanıyordu, sürerken kokuda gelmemişti. İnip 1dk oyalanınca başlamış demekki. Toprak atarak söndüremedim. Yanımda 10-11 kutup başı anahtarı yoktu, elektriği kesmem lazımdı. Kontak kapalı olsa da ateş büyüyordu. Şansıma büyük bakır kabloyu asılınca çıkıverdi.
Bu bina temeli olmuş gardaşım kaç metrekareEvin temelini açtık. Babam yoncanın oldugu yere açtırdı vazgeçiremedim [emoji4] .
Gitti yoncacıklarım [emoji1] Ekli dosyayı görüntüle 53468
Bu arada güzel bi olimpik havuz olurmuş şimdi farkettim