Kolay gelsin bol kazançlar
Kolay gelsin bol kazançlar
Maşallah bereketli olsun,top con mu var Massey de namlular ip çekmece düp düz [emoji122][emoji122][emoji122]
Sağolasin abi tesekkurlerKolay gelsin bol kazançlar
Sağolasin abiMaşallah bereketli olsun,top con mu var Massey de namlular ip çekmece düp düz [emoji122][emoji122][emoji122]
Geçmiş olsun640 bugün cayır cayır yanmaktan sayemde kurtuldu. Kuyunun yanından yağmurlama parçası alırken farkettim. Dinamo yanıyordu, sürerken kokuda gelmemişti. İnip 1dk oyalanınca başlamış demekki. Toprak atarak söndüremedim. Yanımda 10-11 kutup başı anahtarı yoktu, elektriği kesmem lazımdı. Kontak kapalı olsa da ateş büyüyordu. Şansıma büyük bakır kabloyu asılınca çıkıverdi.
Umarım yanmasını seyretmediğime pişman etmez, akıllanaydı [emoji16]. Bu anı izleyip 640tan kurtulmayı çok isterdim.Ekli dosyayı görüntüle 53467
Bezelyenin ve fiğin kg kaça geldi?Yem bezelyesi ve macar fiği tohumlari geldi yoncayı söküp oraya ekmeyi düşünüyom nasıl olur sizce yoksa yulaf yerine mi ekiyim yonca yerinin su başında sulama imkanı var ama yulaf yeri kıraç bezelye fiğ tirtikale karıştırıp ekcem.Ekli dosyayı görüntüle 53501
Kazancını güzel günlerde harcaman dileğiyle murat beyArpayı sattım tahminimden az çıkacak gibi hayırlısı olsun [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 53524Ekli dosyayı görüntüle 53525
Teşekkür ederim abim.Kazancını güzel günlerde harcaman dileğiyle murat bey
Fiyat ne oldu
Yarin başlıcam yoncayi baglama2020 yonca ve balya sezonumuz bugun itibari ile tamamlanmıştırEkli dosyayı görüntüle 53531Ekli dosyayı görüntüle 53532Ekli dosyayı görüntüle 53533
Biz sezonu kapattik buaksamdan itibaren 10 gun yagis var bizdeYarin başlıcam yoncayi baglama
Benimde son baglamam o yuzden makinayi temizlemediydim son baglamasini yapip temizleyip grubu mazotlucam bide ona garaj yapılacakBiz sezonu kapattik buaksamdan itibaren 10 gun yagis var bizde
Senin sezon bitmez..2020 yonca ve balya sezonumuz bugun itibari ile tamamlanmıştırEkli dosyayı görüntüle 53531Ekli dosyayı görüntüle 53532Ekli dosyayı görüntüle 53533
Herkez son bicimi yaptı kaldırdı 10 gün yağmurluSenin sezon bitmez..
Buğdayı denk düşüremezsin fırfır ile gübreye benzemez az düşennyerler seyrek kalır iyi karıştırmalısınız diskaro arkasına sürgü yapabilirsiniz ve üste tırmıkla iyi tırmık yeri düzler sıkıştırırMibzer bulamadık, buğdayı fırıfırla ekiyoruzEkli dosyayı görüntüle 53554