Yoncaya intervix pro ot ilacını attım hayırlısı olur inşAllah
Kolay gelsinYoncaya intervix pro ot ilacını attım hayırlısı olur inşAllah Ekli dosyayı görüntüle 51703Ekli dosyayı görüntüle 51704Ekli dosyayı görüntüle 51705Ekli dosyayı görüntüle 51706
Ama tek kullanımlık kaşık gibiler soru soruya cevap veriyon birdaha tepki yok[emoji3]Bu ara yeni üye patlaması yaşanıyor , paylaşımları bekliyoruz ,
Heya sordukları soruya bakmıyorlar, aynı ben seni aricam abi deyip daha da aramayan alıcı gibiler.Ama tek kullanımlık kaşık gibiler soru soruya cevap veriyon birdaha tepki yok[emoji3]
Seneye alacam hemşerim. Direk kanatlı holder almayı planlıyorum. Bizim traktör gibi holder de ortaklık [emoji1]Kolay gelsin
Şuna bir kanat al artık seneye arpada var senin ot ilacı, yaprak gübresi falan lazım olur öyle dozaj tutturamazsın
Bu arada yonca ya devam hemşerim. Arpa buğdaydan vazgeçtim. 45 dönüm tarla 6-7 dönümü kayısı kalanı boş. Akrabanın tarlasını tuttum 5 yıllığına Akçadağ da. Tohum siparişi verdim, toprak analizinde maski ye verdim 10 güne belli olacak ona göre gübreleme yapıp ekecem.Seneye alacam hemşerim. Direk kanatlı holder almayı planlıyorum. Bizim traktör gibi holder de ortaklık [emoji1]
Çok değişim olmamış abi bakışlar aynı [emoji1]
Bir adam hiç mi değişmez abi[emoji5]saç şekli aynı kafadan yan bakışlar aynı. Zayıflık gene aynı.
Depo çok guzel olacak hayırlı olsun
Kolay gelsin salça sezonu başladımı yavSalça makinesi mili sıyırmış tornacıdayız Ekli dosyayı görüntüle 51724Ekli dosyayı görüntüle 51725
Cemal niye öyle diyon 9000 tl indirim yapmış adamlar....Bu remorkla altın taşıyoz sanki bune arkadaş Ekli dosyayı görüntüle 51751
Başladı bayağı oldu abiKolay gelsin salça sezonu başladımı yav
Kolay gelsin abi salça kurudu oldu bizimde karaisali biberinden güzel acı biber [emoji3]Salça makinesi mili sıyırmış tornacıdayız Ekli dosyayı görüntüle 51724Ekli dosyayı görüntüle 51725