Şehir düğünlerinde kesinlikle hayır köy düğünlerine başkası atmazsa sorun yok atarsa duramıyorum ıyı birşey değil ama tutamıyorumiyi burası salon burada magandalık yapamazsın [emoji1]
Şehir düğünlerinde kesinlikle hayır köy düğünlerine başkası atmazsa sorun yok atarsa duramıyorum ıyı birşey değil ama tutamıyorumiyi burası salon burada magandalık yapamazsın [emoji1]
165 koklar yakmazTarla Sürme işi tamam. Kazasız belasız bitti çok şükür.
Yakıt hesabı olarak
25 km git - 25 km gel
38 dönüm yer sürüldü
60 litre yakıt koyduk az bişey kaldıEkli dosyayı görüntüle 51853Ekli dosyayı görüntüle 51854Ekli dosyayı görüntüle 51855
Kolay gelsin yoncayı simdi eker köklendirir sen baharın iyi verim alırsınTarla Sürme işi tamam. Kazasız belasız bitti çok şükür.
Yakıt hesabı olarak
25 km git - 25 km gel
38 dönüm yer sürüldü
60 litre yakıt koyduk az bişey kaldıEkli dosyayı görüntüle 51853Ekli dosyayı görüntüle 51854Ekli dosyayı görüntüle 51855
Yapıştır gitsin namluyu tenhaya gidene kadar yere indirme diktut orada çek bırak .Şehir düğünlerinde kesinlikle hayır köy düğünlerine başkası atmazsa sorun yok atarsa duramıyorum ıyı birşey değil ama tutamıyorum
Sebzeler nasıl o işleri boşver pate bu sene zor para edecek gıbıYapıştır gitsin namluyu tenhaya gidene kadar yere indirme diktut orada çek bırak .
Sıkın cada kenarda ver diktut gel sık
Tutukluk yaparsa da aynı sekil yap hiç bir şey olmaz
Aynen öyle tarlaya gitmeden hesabımı 55-60 litre demiştim doğru çıktı.165 koklar yakmaz
Planım öyle hemşerim. Nisanda ekilince nasıl oldugunu gördüm şimdiden ekmek daha iyi olur en azından köklenir.Kolay gelsin yoncayı simdi eker köklendirir sen baharın iyi verim alırsın
Pate sağlam veririm nigdeliye gider 5 ton verir dekarda 2500 masraf olur 1 tl ye versem yeter zaten hiç ekmek içinden gelmiyor ama tarlayı münavebeye sokmak için iyi bir ürünSebzeler nasıl o işleri boşver pate bu sene zor para edecek gıbı
Ben ayarladım sürdüm hemşerim [emoji4]Hayırlısı hemşerim ama süren pulluğu iyi ayarlamış tarla güzel duruyor kesek de çok çıkmamış
Yunus o çeki kolunun pulluğa takılan kısmına bükülen saplamadan yapmışın o sakat kırılır pulluk sırtına geçer o sağlam değilTarla Sürme işi tamam. Kazasız belasız bitti çok şükür.
Yakıt hesabı olarak
25 km git - 25 km gel
38 dönüm yer sürüldü
1 liraya verirsen ıyı dur bakalım bu sene kaç olacakPate sağlam veririm nigdeliye gider 5 ton verir dekarda 2500 masraf olur 1 tl ye versem yeter zaten hiç ekmek içinden gelmiyor ama tarlayı münavebeye sokmak için iyi bir ürün
Pim bulamadım diye taktım ama sağlam sıkıntı olmuyor. Zaten Sürme işi bitti bu sene.Yunus o çeki kolunun pulluğa takılan kısmına bükülen saplamadan yapmışın o sakat kırılır pulluk sırtına geçer o sağlam değil
Bereketli olsun topram bu yil hepsini avenue ekiceksin galiba ?
Sağolasın toprağım kısmetse çoğu avenue olacak elimde geçen yıl dan 2 ton civarında anapurna var bakalım hayırlısı biraz tohumu arttircam geçen yıl bazı yerleri seyrek gibiydiBereketli olsun topram bu yil hepsini avenue ekiceksin galiba ?
Kolay gelsin abim bereketli olsun Erkunt nasıl gidiyorİmece yaptık slaj yapıyoz. Domuzlar çok zarar yapmışEkli dosyayı görüntüle 51856Ekli dosyayı görüntüle 51857Ekli dosyayı görüntüle 51858Ekli dosyayı görüntüle 51859Ekli dosyayı görüntüle 51860
Gecimiş olsun arkayı cok mu sıktınız normalde sigorta kesmesi lazım değilmiEkli dosyayı görüntüle 51861
Pres kolunu kirdik
Sagol Cemal abi onceden biraz kirikmis gecende icine kök gitti orta igneye denk geldi Allahtan igne plastikti biraz egildi geri duzeldi grup sigorta kesince kilit devreye girdi pres aniden durunca kirilan yer iyice zedelendi,dunde yonca baglarken hepten koptu.Gecimiş olsun arkayı cok mu sıktınız normalde sigorta kesmesi lazım değilmi
Daha once değişmiş sanki kolun renk başka renkSagol Cemal abi onceden biraz kirikmis gecende icine kök gitti orta igneye denk geldi Allahtan igne plastikti biraz egildi geri duzeldi grup sigorta kesince kilit devreye girdi pres aniden durunca kirilan yer iyice zedelendi,dunde yonca baglarken hepten koptu.