Mahmut bu sissan makine sizin ordamı sana yakın mıKolay gelsin abi salça kurudu oldu bizimde karaisali biberinden güzel acı biber [emoji3]
Mahmut bu sissan makine sizin ordamı sana yakın mıKolay gelsin abi salça kurudu oldu bizimde karaisali biberinden güzel acı biber [emoji3]
Sissan makine kadirli organize sanayide abi bize 45 km falan var arasıMahmut bu sissan makine sizin ordamı sana yakın mı
Bunlar salça makinesi yapıyor mu fıyatını merak ettim deSissan makine kadirli organize sanayide abi bize 45 km falan var arası
5.Biçim[emoji891][emoji256]
Üretime Devam [emoji609]Ekli dosyayı görüntüle 51762Ekli dosyayı görüntüle 51763
Eyvallah abiHep taş toprak toz makina nasıl calışsin
Bu direkleri millet yakmayı bile bitirdi kopar gıtsın reisBugün tarlanın yanından geçerken direklerin fotoğrafını çektim ektiğimiz tarlanın ortasında biçimde hep sıkıntı oluyo tamburla yanlarına girmek bu hat kopuk illerdeki koylerdede artık ev telefonu kullanan kalmadi ihbar edip hattı yaptıran olmuyo saman kamyonları tellere takılıp kırdılar telleri direkler öylece kaldı bunlar için nereyi aramamız gerekiyo sökerlermi acaba bu direkleri. Ekli dosyayı görüntüle 51767Ekli dosyayı görüntüle 51768
MaşAllah bereketli olsun abi ben 3. Biçimi yaptım 4 dü yaparım 5 zor gibi.5.Biçim[emoji891][emoji256]
Üretime Devam [emoji609]Ekli dosyayı görüntüle 51762Ekli dosyayı görüntüle 51763
Sağolasin kardeşim bizde kasım 15 e kadar balya baglanıyorKolay gelsin abi bizim burda 4 ler biçildi 5. İçin bazıları suladı bazıları büyümez diye sulamadı bile
Sulayanlarda max 15 cm biçerler
Sagolasin tesekkür ederim 300 350 kg ortalalamaMaşAllah bereketli olsun abi ben 3. Biçimi yaptım 4 dü yaparım 5 zor gibi.
Verim nasıl abi bu sene dekara kaç kg kuru ot alıyorsun
5.Biçim[emoji891][emoji256]
Eyvallah abim sagolasınMasallah masallah cemal
Abi şuan o gözle bakmıyorum ben sonuçta bunu buraya dikmişler araştırırız ilgilenen olmazsa sökerimBu direkleri millet yakmayı bile bitirdi kopar gıtsın reis
Köylere artık hat yok bağlamıyorlar çogu yer aynı kabloları bıle yokAbi şuan o gözle bakmıyorum ben sonuçta bunu buraya dikmişler araştırırız ilgilenen olmazsa sökerim
Bereketli olsun Yusuf bey , kolay gelsinson balyalar yüklendi,
herkesin nasibi bol olsun.Ekli dosyayı görüntüle 51797
Düğünlere dikkat et en cok yayılım gösteren kalabalık yerlerden biri. Dondurma işi tutmadı sanırım...Gezme benim işim an itibarıyla dükkan kapatıldı gibi birşey sabah yan köydeki barajdan başladım sonra kavun karpuz topladım akşam ise düğün Ekli dosyayı görüntüle 51845Ekli dosyayı görüntüle 51846Ekli dosyayı görüntüle 51847
iyi burası salon burada magandalık yapamazsın [emoji1]Gezme benim işim an itibarıyla dükkan kapatıldı gibi birşey sabah yan köydeki barajdan başladım sonra kavun karpuz topladım akşam ise düğün Ekli dosyayı görüntüle 51845Ekli dosyayı görüntüle 51846Ekli dosyayı görüntüle 51847