5 sene önce bu gün, bu fotoğrafı çektiğimde ailemize katılmıştı. Şimdi ne onda o zamanki temizlik ne de bendeki heves kaldı...
Son düzenleme:
Allah kolaylık versin ev mi depomu yapıyorsunuz hemşerimİmc ölmesin dedik Ekli dosyayı görüntüle 51674
Kolay gelsin sana ev mi yapıyorlar yoksaİmc ölmesin dedik Ekli dosyayı görüntüle 51674
Allah razı olsun teyzemin evini dayımlarla yapıyoruz nakliye işi bana gerisi onlaraAllah kolaylık versin ev mi depomu yapıyorsunuz hemşerim
Yok ev bana değil daha temel yok[emoji4]Kolay gelsin sana ev mi yapıyorlar yoksa
Yavaş yavaş temeli at artıkınAllah razı olsun teyzemin evini dayımlarla yapıyoruz nakliye işi bana gerisi onlaraYok ev bana değil daha temel yok[emoji4]
Kolay gelsin emre teyzenede hayırlı olsunİmc ölmesin dedik Ekli dosyayı görüntüle 51674
Sağolasın abiKolay gelsin emre teyzenede hayırlı olsun
Kolay gelsin kardeşim hani herkes sizin yaptığınız gibi birbirine yardımcı olsaİmc ölmesin dedik Ekli dosyayı görüntüle 51674
İmc ölmesin dedik Ekli dosyayı görüntüle 51674
Bu yeni moda oldu irfan emmi profilden kalıp gibi birşey yapıyolar içinde kaliyo şimdi böyle zaten beton adamı bitiriyor mixer girmiyoKolay gelsin ,
Direkleri boyasaydınız iyi olacakmıştı , bizde evi yaparken boyamıştık.
Elimizden geleni yapıyoz işteKolay gelsin kardeşim hani herkes sizin yaptığınız gibi birbirine yardımcı olsa
Hayırlı olsun benim lazerden, kullanması çok kolay , toprağa iki parmak bıçağı salıp , düzliyecegin alanı alçak tarafa doğru, çekersin, sonra bir kademe daha inersin bütün alanı dolaşırsın Takipci bu işlem çekecek toprak kalmayana bıçak her tarafta dolu gezene kadar devam eder.Arkadaşlar lazer tesviye aldım.
Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..
Kolay gelsin hemşerim bende yonca ya intervix pro atacam. Bi holder alamadım hala kayısı ilaçlama yla devam [emoji4]
Kolay gelsin abi. Allah kazasız belasız bitirip kullanmayı nasip etsin inşAllah