Bundan sonra bende kendime dahi bağlamam 3 degil 6 olsada degmezAbi tırmık olayı makınanın tam düşmanı
Başkasına tırmık çalışmıyorum bende teklif edenler oluyor kesin dille reddediyorum
Bundan sonra bende kendime dahi bağlamam 3 degil 6 olsada degmezAbi tırmık olayı makınanın tam düşmanı
Başkasına tırmık çalışmıyorum bende teklif edenler oluyor kesin dille reddediyorum
ayazı yiyip,kar suyu içiyoruz,Abi zaten sizin oraya ne zaman geldi yaz gözünü seveyim siz ne yeyıp içiyorsunuz
2 tl anca biraz çoğalınca 1 lere kadar düşer.
Dün 5 liraya aldım köyümüzdeki markettenEk dik masraf et yetiştir güneşin altında işçilik yap 2 lira kazan.
Aracılar ekmeden dikmeden masraf etmeden senle aynı parayı kazanıyor.
Yıprandığımızla kalıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 51609
Bereketli olsun Sinan tohumu değiştirdin galiba.
Sağolasın dostum LG avenue yine bu sefer 1sinif ekicem kısmetseBereketli olsun Sinan tohumu değiştirdin galiba.
Tirmik balyasi yapmani tavsiye etmem Cemal biz öyle yeni Galliani makinanin baglama grubunu bozduk bir daha da randiman almadi sonra yerli gümüs marka grub attirdik cok pahaliya mal olduBu sene 4 bin civari tirmik balyasi bagladım
Ama makinanin ömru gidiyor en son bi 150 bagladim bıraktim bos boş olmuyor bugun birine 80 tane bagladim illallah ettim makina naparsam yapam bağlamiyor 2 balyadan 1 i ya 2 ip yada balya dağilıyor birde piyasa kendimede degil
Valla abi hatir gonül mesteriler israr ediyor zarar veriyor diyorum anlamıyorlar bende bidaha son en son baglamanin biri baglamıyordu bıcak kolunun bilya gibi canak icinde dönen teker var o kopmuş simdi farkettim söktüm bıcak kolu degişcekTirmik balyasi yapmani tavsiye etmem Cemal biz öyle yeni Galliani makinanin baglama grubunu bozduk bir daha da randiman almadi sonra yerli gümüs marka grub attirdik cok pahaliya mal oldu
Gübreyi böyle veriyoruz ne erimesinde nede gitmeeinde sıkıntı olmuyorİyi güzel tamamı eriyip gidiyorsa. Azot kaybı olurmu olmaz mı bilmem fakat mahsül çiğnenmez toprak sıkışmaz bu şekilde.
Ben sana bizim kullandığımız tüp sistemi atayım tarlaya geçince.
Cemal abi neden makineye bu kadar zarar veriyo anız bağlamak?Valla abi hatir gonül mesteriler israr ediyor zarar veriyor diyorum anlamıyorlar bende bidaha son en son baglamanin biri baglamıyordu bıcak kolunun bilya gibi canak icinde dönen teker var o kopmuş simdi farkettim söktüm bıcak kolu degişcek
Hayırlı olsun tonluk çuval iyi olmuş
Hayırlı olsun abi buğday tohumu galiba
Sağolasın kardeşim teşekkürler tonluk çuval la çalışmak kolay oluyor şimdi bir tane lift li kamyonet alicam kısmetse o zaman daha kolay olacakHayırlı olsun tonluk çuval iyi olmuş
Hep taş toprak toz makina nasıl calışsinCemal abi neden makineye bu kadar zarar veriyo anız bağlamak?