Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Ek dik masraf et yetiştir güneşin altında işçilik yap 2 lira kazan.

Aracılar ekmeden dikmeden masraf etmeden senle aynı parayı kazanıyor.

Yıprandığımızla kalıyoruz
20200817_124324.jpg

Herkes dert yanıyor biberci biberden bupdaycı buğdaydan patesci patesden Allah yardımcımız olsun bizim dünürede 22 bin lira elektrik borcu gelmiş bir aylık fatura 22 bin lira patates 30 35 40 kuruş arası gidiyor şimdi bu adam 3 kamyon yani 60 ton patates satacak sadece 1 aylık elektrik borcunu kapatacak e düşünelim bu adam diğer işleri nasıl neyle hallocak

Bu sene 4 bin civari tirmik balyasi bagladım
Ama makinanin ömru gidiyor en son bi 150 bagladim bıraktim bos boş olmuyor bugun birine 80 tane bagladim illallah ettim makina naparsam yapam bağlamiyor 2 balyadan 1 i ya 2 ip yada balya dağilıyor birde piyasa kendimede degil
Tirmik balyasi yapmani tavsiye etmem Cemal biz öyle yeni Galliani makinanin baglama grubunu bozduk bir daha da randiman almadi sonra yerli gümüs marka grub attirdik cok pahaliya mal oldu

Tirmik balyasi yapmani tavsiye etmem Cemal biz öyle yeni Galliani makinanin baglama grubunu bozduk bir daha da randiman almadi sonra yerli gümüs marka grub attirdik cok pahaliya mal oldu
Valla abi hatir gonül mesteriler israr ediyor zarar veriyor diyorum anlamıyorlar bende bidaha son en son baglamanin biri baglamıyordu bıcak kolunun bilya gibi canak icinde dönen teker var o kopmuş simdi farkettim söktüm bıcak kolu degişcek