Biz taşerondan işi alıyoruz alt taşeron uz yani direk toki başkanlığına bağlı değilizyunus siz toki ihalesimi alıyorsunuz
Biz taşerondan işi alıyoruz alt taşeron uz yani direk toki başkanlığına bağlı değilizyunus siz toki ihalesimi alıyorsunuz
Tekrar topladığımızı bağlattık 30 balya daha çıktıTritikale yi bağlattık az önce. 7 dekar(7000metrekare) dan 296 balya bağlandı ama yerlerde çok sap kaldı tekrar toolayacazEkli dosyayı görüntüle 49043
Abi gece biçtim 1 gün güneşi yedi 2. Gün akşam iftardan önce çevirdim.Bu bezelye hiç hoşuma gitmedi şevket bu kurumax kalın kalın, en iyisi macar fiğ, yonca.
Benim 7 gün oldu bakalım yarın bağlatcam, bizim 25 li derecelerde gezdi, bidaha ekmeyi düşünmüyorum kalın kurumuyor bi yağmur yağsa çamur olur. En iyisi Macar fiğ onuda tek atacan yada az tirtikale, ...Abi gece biçtim 1 gün güneşi yedi 2. Gün akşam iftardan önce çevirdim.
3. Gün güneşlendi 4. Gün akşam üzeri toplayıp namlu yaptım.
5. Günde de ikindi den akşama doğru balya yaptırdım.
Ama bu güneşlendi dediğim günler 40 dereceyi gördü. Ben nasıl kuruturum derken zart diye kurudu. Seneye böyle olacağını bilsem yine eklerim abi.
Eren bu yıl fazla fazla balya depolaTekrar topladığımızı bağlattık 30 balya daha çıktı
Abi sadece ben yönetiyor olsam hayvan satar yetecek kadar saman alırım ama ihtiyar ben ne dersem aksini yapıyor [emoji16] ben de vazgeçtim artık gönen de iş buldum bayramdan sonra nikah yapıyorum babam nasıl isterse öyle yapsın artık[emoji16]Eren bu yıl fazla fazla balya depola
Yenisi çıkıncaya kadar yetsin
Hayırlı olsun Eren. Sen yap bi kuruluk, tahtadan.sezonda al doldur içini.ihtiyarlar öyle değişmiyor [emoji4]Abi sadece ben yönetiyor olsam hayvan satar yetecek kadar saman alırım ama ihtiyar ben ne dersem aksini yapıyor [emoji16] ben de vazgeçtim artık gönen de iş buldum bayramdan sonra nikah yapıyorum babam nasıl isterse öyle yapsın artık[emoji16]
Vallahi değişmiyorlar. Hayvan besleme uzmanıyım(zooteknist) ama kutudaki ineklere fazla silaj vermemek gerektiğini babama anlatamadım. Yani anlattım ama inatla vermeye devam ediyor [emoji16] olmuyor ya o çekilecekti ya ben çok uğraştım çekilmedi artık ben çekiliyorumHayırlı olsun Eren. Sen yap bi kuruluk, tahtadan.sezonda al doldur içini.ihtiyarlar öyle değişmiyor [emoji4]
Atadır Babadır,huyuna suyuna gidicen.boşlama köyüAnlıyorum sizi. bende çekildim.ne yapican Atadi
Ah.. ah.. benim kardeşimVallahi değişmiyorlar. Hayvan besleme uzmanıyım(zooteknist) ama kutudaki ineklere fazla silaj vermemek gerektiğini babama anlatamadım. Yani anlattım ama inatla vermeye devam ediyor [emoji16] olmuyor ya o çekilecekti ya ben çok uğraştım çekilmedi artık ben çekiliyorum
Hakkında hayırlı olsun , Allah gönlüne göre versin,Abi sadece ben yönetiyor olsam hayvan satar yetecek kadar saman alırım ama ihtiyar ben ne dersem aksini yapıyor [emoji16] ben de vazgeçtim artık gönen de iş buldum bayramdan sonra nikah yapıyorum babam nasıl isterse öyle yapsın artık[emoji16]
Bereketli olsun abi,yulaf çok güzel tohumluk olurmuş
Bereketli olsun abi bağlayalimmı Dost işi [emoji1]
Biraz da fiğ var abi bizde o da yattı. Yağmur rüzgar yatırıyor bizim burda.Benim 7 gün oldu bakalım yarın bağlatcam, bizim 25 li derecelerde gezdi, bidaha ekmeyi düşünmüyorum kalın kurumuyor bi yağmur yağsa çamur olur. En iyisi Macar fiğ onuda tek atacan yada az tirtikale, ...