Şükür bugünde yandık [emoji15][emoji15]
Sağolasın .her yeri iyi değil tarlanın yeşil ot yazdırmıştım biçtim.tohumluk yarmalık yulaf var onlar bundanda güzel.satacak yer bulamıyoz yulaf tanesiniBereketli olsun abi,yulaf çok güzel tohumluk olurmuş
Eyvallah kardaş yakın olsan olurda uzaksın işteBereketli olsun abi bağlayalimmı Dost işi [emoji1]
MaşAllah hemşerim bademler güzel duruyor
Dağlarda karmı var içim üşüdü görünce.Bugün Bismillahirrahmanirrahim diyerek başladık ekime, gerisi ise nasipEkli dosyayı görüntüle 49155Ekli dosyayı görüntüle 49156Ekli dosyayı görüntüle 49157
Benimde kar görünce yuvarlanıp takla atasım geliyor [emoji2].Bu yık havalar soğuk gitti halen erimedi. O gözüken dağlar Melendiz ve Hasan dağı 10 yıl önce felan yazın bile kar olurdu ama şimdi eriyor bitiyor mevsimlerden dolayı.Dağlarda karmı var içim üşüdü görünce.
Berreketli olsun Yusufpatates yerini sürdüm.
yarın ekeceğiz.
bu gübreyi serptim sonra alt üst ettim.
tanımadık gübre Ekli dosyayı görüntüle 49167Ekli dosyayı görüntüle 49169Ekli dosyayı görüntüle 49171Ekli dosyayı görüntüle 49173
Birazda bizim buralara soğuk gelsee yaniyoruz kavruluyoruz 5 gündür [emoji2] değerini bil sefaNiğde’de bile merkezin çevre dağlarında hâla kar var @ismail_17 abi, Erzurum’da olmasın mı. [emoji28]
Tarla güzel duruyor Yusuf emmi orgaminarelli gübre yerine Dap sanki daha iyi olur gibiydipatates yerini sürdüm.
yarın ekeceğiz.
bu gübreyi serptim sonra alt üst ettim.
tanımadık gübre Ekli dosyayı görüntüle 49167Ekli dosyayı görüntüle 49169Ekli dosyayı görüntüle 49171Ekli dosyayı görüntüle 49173
tohumu yeni aldım.Tarla güzel duruyor Yusuf emmi orgaminarelli gübre yerine Dap sanki daha iyi olur gibiydi
Geçen sene patetesin bille gibiydi [emoji4] galiba beş yıllık tohum du
Tohumu sertifika 1 al,4 TL kilosu ama verimdeki farkı parasını çıkarır