Birazda bizim buralara soğuk gelsee yaniyoruz kavruluyoruz 5 gündür [emoji2] değerini bil sefa
Bizim burada sıcak sayılır ama burda nem yok abi. Sizin oralar baya bunaltır adamı.
Birazda bizim buralara soğuk gelsee yaniyoruz kavruluyoruz 5 gündür [emoji2] değerini bil sefa
patates yerini sürdüm.
yarın ekeceğiz.
bu gübreyi serptim sonra alt üst ettim.
tanımadık gübre
cemal abi programın adı ne aceba ?An itibari ile Doğu Marmara bölgesinin tamamında sağnak yağış etkili oluyor Ekli dosyayı görüntüle 49198
Mgmcemal abi programın adı ne aceba ?
Bizde de gösterge kırmızıya dayanıyor sebebini bilmiyoruzArkadaşımda var ilk çıkanlardan zf şanzıman. Kaç defa değiştirdi kendi de unuttu artık[emoji16] mazot hortumları çok sıkıntı birde onunki baya fazla yakıyor bilmiyorum ayarsız lık mı var. Onda birde şöyle bişey olmuştu hararet göstergesi fabrikadan çıktığından beri hiç kalkmıyordu neden dedim, servis bunlar böyle hiç yükselmez demiş. Ben olur mu termostat açana kadar yükselmesi lazım dedim servis yok hayır demiş[emoji16] yıllar sonra servis değişti meğer gösterge çalışmıyormuş başka taktılar şimdi de kırmızıya dayanıyor 90ı geçiyor
Yoncayi ksldirabildin mi?
Salı sabah bagladim aynı gün tarladan sattımYoncayi ksldirabildin mi?
Kolay gelsin bereketli olsunYonca ya bugun sulama yapıyorum yağmurda var ama yetersiz kalacak gibiEkli dosyayı görüntüle 49313
Allah razı olsun. Sağolasın abiKolay gelsin bereketli olsun
Bizde havalar soguk abi
2 gündür kış geri geldi yusuf abi burda bile rüzgar esti çok fena, bahcedeki biber fasulye kabaklari yan yatırmış bayağı şiddetli soğuk oldu gece [emoji4] mevsimler şaşırdı artik