Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Emre bizde genelde son güzde sürüp bahara bırakılır . Ekim önceside gerekli ikilemeler yapılıp zamanı geldimi ekilir . Yazcaklarımı sakın yanlış anlama ben pancar işindede en iyi verimi çizelle sürdüğüm yerlerden aldım . Son güzde çizel baharın ikilemde yine ters istikamet çizel ve diğer işlemleri yapıp ektim . Seneye bu yöntemide bi dene tarlanın az bi köşesinde . Sakın ola yazdıklarımı yanlış anlama , ben sadece kendi teçrübemi yazıp paylaştım sen yinede en iyi bildiğin yöntemi uygula .
Yok abi niye yalnış anlayayım biz hep pulluk kullanırız cizeli bu sene aldık deneyeceğim
Ama kültivatör ile sürüp ektik verimde hiç bir fark olmadı pulluk ile aynı verdi sadece ot fazla oluyor burada ama ot canımı sıkıyo özellik le yemlik ve sarmaşık otu hatta yarın tarlanın bir kulağı öyle onuda çekip atayım ot farkı çok belli cizel ve pullukla

selam beyler,
bahar gelmişmi sizce, :)
20200516_173336.jpg

Hayaller karşıdaki 5400 + helikopter
Gerçekler soğukta 640 +helikopter

Helikopter alındığına göre azı gitti çoğu kaldı [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 48977
640 az traktör sayılmaz ama yani o hava filtresinin camı da (plastik) öyle çatlak bırakılmaz ki.Motor ordan hava çekiyor,toz motorun düşmanı.MF 240 ınki 10 lira, 640 ınki de o kadardır.Biliyorum fiyatından değil eliniz değmemiştir ama Allah korusun yüz katı zarar açar .

640 az traktör sayılmaz ama yani o hava filtresinin camı da (plastik) öyle çatlak bırakılmaz ki.Motor ordan hava çekiyor,toz motorun düşmanı.MF 240 ınki 10 lira, 640 ınki de o kadardır.Biliyorum fiyatından değil eliniz değmemiştir ama Allah korusun yüz katı zarar açar .
Tavsiyen için teşekkürler abi. Ben tümosandan kuru hava filtresine alışık olduğum için bunun sistemini bilmiyorum. Amcam arada kendi temizliyor . Tavsiyelerini iletirim.