bu yapı için ruhsat flan aldınız mı ?Kalıp beton ici demir örgülüEkli dosyayı görüntüle 48878
bu yapı için ruhsat flan aldınız mı ?Kalıp beton ici demir örgülüEkli dosyayı görüntüle 48878
Yok köy yeri şikayet olursa zabıta basar amabu yapı için ruhsat flan aldınız mı ?
45 bin cati ,45 bin duvar,10 bin ekstra gider toplam 100 bin kardeşimRamazan abi inşaatta son durum nedir? Sonu kaça varır gibi?
Bununla gecmiş olsun Ekli dosyayı görüntüle 48887
Sağolasın kardeşimPlastik iğne tak abi
birde makineyi boşaltıp iğnenin pimini söküp iğnelerin geçtiği deliklerdeki sap tutucuların yanından geçişini kontrol et çok yakın geçiyorsa ayar civatasından ayarla aç arayı
Zaten iğnenin vurduğu yer bellidir
Maşallah bereketli olsun Cemal biz daha ilk biçimi cumartesi yapacaz
10 yıldan fazla balya makinası ustalığı yaptım bı sıkıntı olursa yardımcı olabilirimSağolasın kardeşim
Arpa baglıyordum namlular cok kalın ve sap nemli akıllı yaba 2 defa vurdu 3.de volant sigorta kesti tam o esnada baglama yarım kalmış baglamada sigorta kesmiş sonra ben makinayı calıştırdım sonuc bu acemiyiz daha öğrencek cok şey var
Sağolasın abi öğreniyozGeçmiş olsun Cemal yaş saptan olur sıkıntı , .
Teşekkür ederim sizinde bereketli olur inşalllahMaşallah bereketli olsun Cemal biz daha ilk biçimi cumartesi yapacaz
Allah razi olsun sağolun10 yıldan fazla balya makinası ustalığı yaptım bı sıkıntı olursa yardımcı olabilirim
Sağolasın kardeşim
Arpa baglıyordum namlular cok kalın ve sap nemli akıllı yaba 2 defa vurdu 3.de volant sigorta kesti tam o esnada baglama yarım kalmış baglamada sigorta kesmiş sonra ben makinayı calıştırdım sonuc bu acemiyiz daha öğrencek cok şey var
Kolay gelsin yusuf abi bizim buralarda yanıyor bugünlerde hava 39 41 derece arası kavrulcaz[emoji1]alaskadan son durum,
halen akşam ısınmak için, odun kırıyoruz.
bu arada, dubanın içinde kalan otlar,diğerlerinin 4 katı büyüdü.
erzurumun üzerine DUBA yapmayı düşünüyorum. Ekli dosyayı görüntüle 48899Ekli dosyayı görüntüle 48900
abooooooKolay gelsin yusuf abi bizim buralarda yanıyor bugünlerde hava 39 41 derece arası kavrulcaz[emoji1]
Selamun aleykum hayırlı bol bereketli günler.
Dün ve gece boyunca buğdaylara 2. Pas uygulaması.ilk uygulama yaprak can ve düet super ikinci pas uygulamasi opera max.bigdaylar rumeli ve maden.