Hava çok sıcak, acil yağmur lazım ama bu sıcaklardan sonra hayırlı bi yağmur yağar risk büyük
Orada su duruyo sen herg mi yapiyon o tarlayıHava çok sıcak, acil yağmur lazım ama bu sıcaklardan sonra hayırlı bi yağmur yağar risk büyükEkli dosyayı görüntüle 48825Ekli dosyayı görüntüle 48826
Aynen Emre bu da bizim ayıbımız olsun napalımOrada su duruyo sen herg mi yapiyon o tarlayı
Hava çok sıcak, acil yağmur lazım ama bu sıcaklardan sonra hayırlı bi yağmur yağar risk büyükEkli dosyayı görüntüle 48825Ekli dosyayı görüntüle 48826
Bereketli olsun kaç balya çıkıyor dönüme
Çift hareketli biçme makinaları güzel iş çıkartıyor
Mahsul daha cabuk kuruyor
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık bayada masraf olmuştur, ne içindi depo demiştiniz ama aklımdan çıkmış.
Benim hatırladığım kadarıyla dane mısır için.Çok güzel olmuş emeğinize sağlık bayada masraf olmuştur, ne içindi depo demiştiniz ama aklımdan çıkmış.
Allah razı olsun
Yaklaşık 25-26 kglık 25-30 balya çıkıyor
2. Ürün ekeceğim için erken biçiyorum çiçeklenmedini beklesem 30-40 balya çıkar
Yulaf eksen daha iyi olur hemde arpadan daha çok balya basar boylu olur..Yeşil otluk arpaları biçtik
Ekli dosyayı görüntüle 48822
Bunun balyasını bizim inekler yoncadan çok severek yiyor[emoji16]
Bizde arpa balyası yaptırıyoruz ancak arpayı biçtikten sonra kuru sap olarak. Sizce böyle yeşil hali ile başaklanma döneminde biçip balyalamanın besin değerleri olarak bir avantajı var mı? Hayvanlarınız süt verimi olarak fayda görüyor mu bu yeşil biçimden
Yulaf eksen daha iyi olur hemde arpadan daha çok balya basar boylu olur..
Çok teşekkür ederim.Önceleri yulaf ekiyordum Sencer Solakoğlu abimizin tavsiyeleri arpa ve buğday otu yönündeydi inekler için arpa ve buğday genç hayvanlar için yulaf ekiyorum
DUVAR ÖRDÜĞÜNÜZ YUTONG MU PİRKETE BENZEMİYOR.
İsmail abi ben fiğ bicerken 1cm daha nasıl yukarda tutarım diye hesap yapiyom [emoji16]Bereketli olsun
Çayır biçme makinesi sizinmi
Hidrolik kollarini çok aşağıya indiriyorsunuz bicerken , yanlış
Hem mafsalı bozar hem yerden ot dolanir
Mafsal düz yere paralel duracak , taslar yere değince daha indirmeye gerek yok .
Makinenin ağırlığı traktorde olacak
Bu bezelye hiç hoşuma gitmedi şevket bu kurumax kalın kalın, en iyisi macar fiğ, yonca.