Sicaklikta kafa kafaya gidiyoruz cemal abi [emoji3]Sıcak mı dedin abi Ekli dosyayı görüntüle 48781
Sicaklikta kafa kafaya gidiyoruz cemal abi [emoji3]Sıcak mı dedin abi Ekli dosyayı görüntüle 48781
Çok teşekkürlerMaşallah, nazar değmesin, mavi renk çok uygun olmuş
Elinize sağlık, çok çok güzel olmuş. Ömürlük bir yapı olmuş.![]()
Kolay gelsin abi hadi gecmiş olsunLazer işi bitti çok şükür, bende bittim, son olarak selam durduk tekerler havaya....Ekli dosyayı görüntüle 48823
Sağol Cemal bayağı kolayladım, pazartesi nasipse işçileri ayarladım, sularıda tohumuda ona göre haxırlıcam ya nasip ...Kolay gelsin abi hadi gecmiş olsun
Hadi hayırlısı şimdeden bereketi bol olsun inşqllahSağol Cemal bayağı kolayladım, pazartesi nasipse işçileri ayarladım, sularıda tohumuda ona göre haxırlıcam ya nasip ...
Eline emeğine sağlık arkadaşım, darısı kısmetse seneye inşallah.Lazer işi bitti çok şükür, bende bittim, son olarak selam durduk tekerler havaya....Ekli dosyayı görüntüle 48823
Kolay gelsin fuat abi işlerin biri bitiyo diğeri basliyo artıkLazer işi bitti çok şükür, bende bittim, son olarak selam durduk tekerler havaya....Ekli dosyayı görüntüle 48823
Amin arkadaşım, sağolasın , pazartesiye işçi, tohum, tarla suyu hepsini çıkıştırcam , cumartesiydi fakar dolduramam diye korktum sular düzensiz iki gün attım , çok yoruldum , inşallah emeklerimizin karşılığını alırıx ya nasipEline emeğine sağlık arkadaşım, darısı kısmetse seneye inşallah.
Bereketli olsun abiLazer işi bitti çok şükür, bende bittim, son olarak selam durduk tekerler havaya....Ekli dosyayı görüntüle 48823
Yeşil otluk arpaları biçtik
Ekli dosyayı görüntüle 48822
Bunun balyasını bizim inekler yoncadan çok severek yiyor[emoji16]
Sağol kardeşim iş bitmez artık Kendimden pay biçersem, kasım ayına kadar iş bitmez , sağlık olsun , kaza bela olmasın çalışalım kimse kimseye 1 tl vermiyor.Kolay gelsin fuat abi işlerin biri bitiyo diğeri basliyo artık
Çift hareketli biçme makinaları güzel iş çıkartıyorYeşil otluk arpaları biçtik
Ekli dosyayı görüntüle 48822
Bunun balyasını bizim inekler yoncadan çok severek yiyor[emoji16]