yeni yaptığım aparatla,
hayvan kurtarma operasyonu,
demekki,ise yarayacak.
demekki,ise yarayacak.
Hayvanlara noluyor abi batıyor mu dayeni yaptığım aparatla,
demekki,ise yarayacak.Ekli dosyayı görüntüle 48731Ekli dosyayı görüntüle 48732Ekli dosyayı görüntüle 48733
yeni yaptığım aparatla,
demekki,ise yarayacak.Ekli dosyayı görüntüle 48731Ekli dosyayı görüntüle 48732Ekli dosyayı görüntüle 48733
Kolay gelsin yusuf abiyeni yaptığım aparatla,
iki gündür yağış, tarlada bir yerde batmış,Hayvanlara noluyor abi batıyor mu da
bizi Allah kurtarsın,Abi dediğimi yanlış anlamada önce kendinizi kurtarın bi soğuktan [emoji23]
Kolay gelsin
sağol mami, teşekkürler,Kolay gelsin yusuf abi
Çıkmıyor yerine yine bqlyalik ot türevi birşeyler ekicem yazotu (teffgras) diye bir ot görüyorum internette bir paket tohum alıp bu tarlada deneme niyetim var deneyen gören varmı kiMaşallah güzel olmuş senın koyunlara yeter tekrar çıkmıyor fiğ demi
Kuzular kaşakta tam büyüme dönemiKolay gelsin başkan benim kuzulara iyi bak gelicem almaya [emoji1]
Adam boyu olanlar yulaf fiğ bugdayla karışık ekiyom buğdayları iyi çıkmadı yattı fiğlerKalay gelsin bunlar adam boyu olmamış busene
Kolay gelsin abi mf 135 bile olsa işını gorür yokluktaGünlerden merdane ufak motor yine çalışmıyo , teke düştük.Ekli dosyayı görüntüle 48753Ekli dosyayı görüntüle 48754
Gönder 240 ı[emoji1]rahatladım hava güzel ..problem yokKolay gelsin abi mf 135 bile olsa işını gorür yoklukta
Kolay gelsin dostum iyi çalışmalarGünlerden merdane ufak motor yine çalışmıyo , teke düştük.Ekli dosyayı görüntüle 48753Ekli dosyayı görüntüle 48754
Bereketli olsun
Ekli dosyayı görüntüle 48755Ekli dosyayı görüntüle 48756
Yonca ilk biçimini yaptık nihayet. Yağmurlardan dolayı gecikti biraz.
Kolay gelsin kardeşim . Merdane üstündeki agırlık yapsın diyemi eger öyleyse o yuva içlerine kaldırım köşe taşlarından koysan ömürlük olur . Ben eski agırlık vardı onu yaptım üstüne . Bi yerde gördümdü aynı seninki gibi yuva olan yere adam kaldırım taşı koymuştuGünlerden merdane ufak motor yine çalışmıyo , teke düştük.Ekli dosyayı görüntüle 48753Ekli dosyayı görüntüle 48754
Çuvallara kum doldurdum onlarda iyi, merdane 3.50 metre, fena değil , iki kere gitsem çok iyide , artık olduğu kadar, şimdi oturdum , 5 dakika sonra , devam nefes alma molası.Kolay gelsin kardeşim . Merdane üstündeki agırlık yapsın diyemi eger öyleyse o yuva içlerine kaldırım köşe taşlarından koysan ömürlük olur . Ben eski agırlık vardı onu yaptım üstüne . Bi yerde gördümdü aynı seninki gibi yuva olan yere adam kaldırım taşı koymuştu
Fuat hocam damlama sulama ile çeltik ekimi yapıyorlar bende araştırıyordum senin de yorumunu alayım sence nasıl olurÇuvallara kum doldurdum onlarda iyi, merdane 3.50 metre, fena değil , iki kere gitsem çok iyide , artık olduğu kadar, şimdi oturdum , 5 dakika sonra , devam nefes alma molası.
https://www.ckbogazici.com.tr/tr/tüketim-hesaplama burdan hesap ettiğime göre saatte 0,28krş yakıyor.Saatte kaç TL elektrik yakar tahmini?