Kolay gelsin arkadaşım, hazırlıklar yavaş yavaş başlamış.Nasipse bugün işimiz bu hendek temizliği, daha önemlisi komşuya zarar etmemek, Ekli dosyayı görüntüle 47943Ekli dosyayı görüntüle 47944
Kolay gelsin arkadaşım, hazırlıklar yavaş yavaş başlamış.Nasipse bugün işimiz bu hendek temizliği, daha önemlisi komşuya zarar etmemek, Ekli dosyayı görüntüle 47943Ekli dosyayı görüntüle 47944
Bu pirinç tarlası başa bela gıbı ben uzaktan korktum bu işten yakından hiç çekilmezNasipse bugün işimiz bu hendek temizliği, daha önemlisi komşuya zarar etmemek, Ekli dosyayı görüntüle 47943Ekli dosyayı görüntüle 47944
Tavuk gübresi kullandığımız için asma ve su durmayan tarla olursa 10 yıla kadar biçim yapabiliriz.bizim burada ilk biçimler 20 si gibi yapıldı. son biçim olarakta ekim sonu olabilir. aslında pekte bi fark yok sulama ve gübreleme programı yapmak gerek. bir ekim yapınca kaç yıl verimli şekilde biçim yapabiliyorsunuz ?
Kolay gelsin, kısmetse ne zaman şu salmayı planlıyorsunuz?Çeltik yerlerine lazer tesviye yapıyo arkadaş ben de öğreneyim bu işi de yövmiye çıkarEkli dosyayı görüntüle 47996Ekli dosyayı görüntüle 47997Ekli dosyayı görüntüle 47998Ekli dosyayı görüntüle 47999Ekli dosyayı görüntüle 48000
Kolay gelsin agam Erkunt nasıl memnun musunuzÇeltik yerlerine lazer tesviye yapıyo arkadaş ben de öğreneyim bu işi de yövmiye çıkarEkli dosyayı görüntüle 47996Ekli dosyayı görüntüle 47997Ekli dosyayı görüntüle 47998Ekli dosyayı görüntüle 47999Ekli dosyayı görüntüle 48000
Sağolasın 1 hafta içinde salınırKolay gelsin, kısmetse ne zaman şu salmayı planlıyorsunuz?
Lazerli tesviye için şoför yevmiyesi geçen yıl 300 TL idi.
Şimdilik arkadaş çok memnun özellikle lazerde 4050 den üstünKolay gelsin agam Erkunt nasıl memnun musunuz
Teknolojinin gözünü seveyimBu da yakın çekim olarak son foto
Teknolojinin gözünü seveyim
Bizde camurda hat degiştiriyoz [emoji1]
Maşallah Feridun abi , balmı, arımı üretim[emoji4]bizim ovada artık arılar bal yapmıyor, her taraf tarım arazisi ve yoğun tarım ilacı kullanımı ne yazıkki,.