Yonca gübreleme
Kolay gelsin Cemal abiYonca gübreleme Ekli dosyayı görüntüle 47631
Bizde bazı yıllar yonca dahi hic sulamadan yagışa baglı 2-3 bicim rahat oluyor . Dediğiniz gibi iklimsel fark cok . Biz macar fiğ 9. Ay sonu 10. Ay gibi yani normal buğday , arpa ekerken ekiyoz tamamı kraç arazilere taneyede yeşilede gayet güzel oluyor . Ama taneye bicimde tarlaya dökülen bi kaç sene ne eksen icinde yine cıkıyor sizde durum nsl bilemiyorumda .Benim genelleme yapmam yanlış oldu aslında, bizim burada sulamasına yetişemediğimiz zamanlar oldu Macar fiği resmen kavruldu gitti muhtemelen bölgenizin yağışı fiğ için yeterlidir
MaşAllahKızımla 23 Nisan çalışmamız Ekli dosyayı görüntüle 47680Ekli dosyayı görüntüle 47681
Kolay gelsın başkan koyunların çok süper bu arada takıpteyımFiğ içinde hardalla mücadelem devam etmekteEkli dosyayı görüntüle 47780Ekli dosyayı görüntüle 47781Ekli dosyayı görüntüle 47782Ekli dosyayı görüntüle 47783Ekli dosyayı görüntüle 47784
Suyu bi çekip baksanız daha iyi karar verirsiniz ne yapacağınızaÖrme kuyu nasıl tamir ederiz ? Kepce soksak komple göcer gibi.
Abi suyu gecen yaz sonu cektik sanırım aradaki taşlardan biri yerinden cıkmış ve göçmüş eski sahibi bi kısmı göcüktü bu şekle geldi zamanla diyo. Kepceci bi arkadaş var ona sordum dikkatli calilışırsak yıkmayız diyo bakalım etrafı ekin hasat sonu bi calışma yapabilirim.Suyu bi çekip baksanız daha iyi karar verirsiniz ne yapacağınıza
Kolay gelsın Bağlantı yatığın yerleri konturol et ve sıkıla Cemal ..Elektirikten anlayanlar açil
Traktora ek aydinlatma taktım elektirigi üstekilerden aldim ama yeni taktiklarim arada bi pir pıŕ yapiyor bi az yanıyor bi cok neden olabilir herzaman degil ara ara yapıyor Ekli dosyayı görüntüle 47830
Baglantilari iyi yaptım abi ama biyerde bi hata var gibi yinedeKolay gelsın Bağlantı yatığın yerleri konturol et ve sıkıla Cemal ..