bugün,deutza forklift misali bişey yaptım,
bakın beğenecekmisiniz.]
sağolasın,Elinize sağlık, oraya dikey bir piston koyup yukarı aşşağı hareket etmesini sağlayarak çok kullanışlı bir hale getirebilirsiniz bence.
Hayırlı olsun yusuf abi yenilik her zaman iyidir hayırlı olsun [emoji4]bugün,deutza forklift misali bişey yaptım,
bakın beğenecekmisiniz.Ekli dosyayı görüntüle 47893Ekli dosyayı görüntüle 47895Ekli dosyayı görüntüle 47894Ekli dosyayı görüntüle 47896
Kolay gelsin bereketli olsun abiEkli dosyayı görüntüle 47883Ekli dosyayı görüntüle 47884Ekli dosyayı görüntüle 47885 Mısır ekimi tamamdır, Rabbim bereketli eylesin
Konnektör (akım düzenleyici ) bitiktir, bir baktırıviriniz.Baglantilari iyi yaptım abi ama biyerde bi hata var gibi yinede
kolay gelsin yoncayı bende ekmek istiyorum ama devamlı kuru tarım yaptığımız için biraz çekiniyorum. tohumu da pahalı
Bolgeniz yoncaya uygunmu birde o var e az 5 bicim yapabilirseniz iyi 3 4 bicim yapılan yerde bi kar birakmazkolay gelsin yoncayı bende ekmek istiyorum ama devamlı kuru tarım yaptığımız için biraz çekiniyorum. tohumu da pahalı
taban bi tarlam var 132 dönüm. oraya komple ekmeyi düşünüyorum. sulama sıkıntısı yok ama 5 biçim 1 yılda nasıl olur onu bilemiyorum. kış erken gelip geç gidiyor sivasaBolgeniz yoncaya uygunmu birde o var e az 5 bicim yapabilirseniz iyi 3 4 bicim yapılan yerde bi kar birakmaz
Sivas iklimi uygun degildir yonca icintaban bi tarlam var 132 dönüm. oraya komple ekmeyi düşünüyorum. sulama sıkıntısı yok ama 5 biçim 1 yılda nasıl olur onu bilemiyorum. kış erken gelip geç gidiyor sivasa
bizim burada ilk biçimler 20 si gibi yapıldı. son biçim olarakta ekim sonu olabilir. aslında pekte bi fark yok sulama ve gübreleme programı yapmak gerek. bir ekim yapınca kaç yıl verimli şekilde biçim yapabiliyorsunuz ?Sivas iklimi uygun degildir yonca icin
Bizde ilk bicim 10 15 nisan
Son bicim 10 15 kasımda yapilır
Normal sartlarda 25 30 gunde 1 bicim yaparız minimum 6 max. 8 bicim yapılıyor
Ortalama 10 15 balya alıyoruz 25 kg lik
Kolay gelsin dostum iyi çalışmalarNasipse bugün işimiz bu hendek temizliği, daha önemlisi komşuya zarar etmemek, Ekli dosyayı görüntüle 47943Ekli dosyayı görüntüle 47944