Sarı iyi olanın 16 kg 24 TL ye aldık para kazanmaz ama müşteriye hizmet varmıydı sende yoksaSarı mı mor mu ne kadara aldınız
Sarı iyi olanın 16 kg 24 TL ye aldık para kazanmaz ama müşteriye hizmet varmıydı sende yoksaSarı mı mor mu ne kadara aldınız
Sarı iyi olanın 16 kg 24 TL ye aldık para kazanmaz ama müşteriye hizmet varmıydı sende yoksa
Kemallıya uğradık sorduk kimsede yok gezsek belkı bulunur ama az aldık gezmeye değmez senin köy nerede başkanKilosu 1.5 lira manavda mı kullanılacak diğer türlü sarı soğan o para etmiyor 1100-1400 arası
Kolay gelsin cemal.kavak geçen sene kaç para, bu sene kaç para biliyormusunBukunkü iş kavak kesimi
Ekli dosyayı görüntüle 54245
Kilo nekadar bilmiyorum abiKolay gelsin cemal.kavak geçen sene kaç para, bu sene kaç para biliyormusun
kolay gelsin cemalBukunkü iş kavak kesimi
Ekli dosyayı görüntüle 54245
Sağolasin abikolay gelsin cemal
Yanımada ugrasaydın hacı çayımı çorbomı içerdin.Sungurlu ya geldik sogan aldık gıdıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 54235Ekli dosyayı görüntüle 54236
Başkan soğan alacaksan bizim ilçeye gelcen. Alacaya yani istemediğin kadar var [emoji6]Kemallıya uğradık sorduk kimsede yok gezsek belkı bulunur ama az aldık gezmeye değmez senin köy nerede başkan
O nasıl gıdıklamaPancar yerini gıdıkladım birazEkli dosyayı görüntüle 54802Ekli dosyayı görüntüle 54803
Aman yırtılsın aman kamyonlar perişan etmiş tarlayıO nasıl gıdıklama
Garnı yırtılmış tır gülmeden
Kolay gelsin maşallah ekip sağlam [emoji6]Pancar yerini gıdıkladım birazEkli dosyayı görüntüle 54802Ekli dosyayı görüntüle 54803
Pancar yerini gıdıkladım birazEkli dosyayı görüntüle 54802Ekli dosyayı görüntüle 54803
Yalana gerek yok ölçmüyoruz hiç ama azda yakmıyor gibiHastasıyım bunun nasıl yakıtı
Hastasıyım bunun nasıl yakıtı