Günün Fotoğrafı

Çok iyi fiyat. Ben 8175 tümosanı böldürdüm. İleri geri sekromeç, debraj. 6800 tl tuttu. Üstüne üstlük aynı gün ikinciye yine sekromeç arızalandı yine söktü. Tamir oldu. Mazot koydum içime şüphe düştü dedim deniyeyim bir baktım yine kaçırma yaptı sekromeç kızdım iple bağladım taktım gobleleri 50 dönüm hiç geri takmadan hep ileri gittim. Bi baktım artık atmıyor. Şans işte. Ama sonuç tümosan satılık!!! Ekli dosyayı görüntüle 54083
Erkek adamın şanzımanın da bile geri olmaz dedin bağladın demek 🤣🤣

Son düzenleme:
Çok iyi fiyat. Ben 8175 tümosanı böldürdüm. İleri geri sekromeç, debraj. 6800 tl tuttu. Üstüne üstlük aynı gün ikinciye yine sekromeç arızalandı yine söktü. Tamir oldu. Mazot koydum içime şüphe düştü dedim deniyeyim bir baktım yine kaçırma yaptı sekromeç kızdım iple bağladım taktım gobleleri 50 dönüm hiç geri takmadan hep ileri gittim. Bi baktım artık atmıyor. Şans işte. Ama sonuç tümosan satılık!!! Ekli dosyayı görüntüle 54083
Abi senin ustada iş yokmuş bizim burda abdullah usta var tümonun ciğerini söker takar türkiyede onun üstüne usta yoktur valla.

sirf bu yuzden traktoru degistirme bu arada ariza duzelmediyse yardimci olabilirim .

Güzel traktör 8095 bence daha kuvvetli büyük motor iyidir yükte işte malzemeleri değiştirmeden kullanırsın 265 malzemelerini 100lüktrde kullanıyorum sadece pullukları 5li14 aldım mf ki 3lü idi 4lü olsa almazdım demir çok para tututyorgeçen ay italyan ayak 15 li tiller aldım 2. El 6500 tl eksik çok çıkardığımızıda demire yatıramayız çiftçilik ek iş agam öğretmen ben fabrikada böyle gider

Tümosan 8095, 2 romörk toplam 9 ton buğday, hasanağa karabayırı 3.viteste çıkıyor abi canavar maşallah.

Garip bi uyuyamadi
20201116_102914.jpg