SağolasınGeçmiş olsun
SağolasınGeçmiş olsun
Sağolasın aynen öyleGeçmiş olsun neyseki romork ileri gelip size zarar gelmemiş gerisi hertürlü halledilir
SağolasınGeçmiş olsun
Hayırlı olsunEvet arkadaşlar
An itibari ile servisten cıktim
İleri geri senkromec komple takim değisti
Baski balata komple takim degisti
Boğaz kece ve bilya ön arka degisti
48 lt şanzuman yağ degisti
Hidrolik filitre
Mazot filitre
6 lt antifiz
İşcilik inçik boncuk ıvır zıvır
işcilik 1100 tl verdim
Toplam 6700 tl
Sağolasın abiHayırlı olsun
Benim gibi eskiyle devam Cemal ha.Sağolasın abi
Abi 2 ay traktor aradım 10dan fazla ilana gitrim gordüm pazarlık ettim en sonunda kafayı yedirceklerdi bende vazgectim traktora bakim yaptim satacak olursam td yi vermem takasta 80 bin sayıyorlar 240 a bile 50 55 takasa sayıyorlar onümuzdeki sezon bi mucize olmazsa 65 le devamBenim gibi eskiyle devam Cemal ha.
Son sefer pancarı getirirken samenin çekisi koptu römork birden arkaya gitti saplama kırıldı zannettiydimEkli dosyayı görüntüle 54023Ekli dosyayı görüntüle 54024Ekli dosyayı görüntüle 54025Ekli dosyayı görüntüle 54026
Hayırlısı olsun cemal yenilemişsin bir 15 sene daha gider sanaEvet arkadaşlar
Hidrolik filitre
Mazot filitre
6 lt antifiz
işcilik 1100 tl verdim
Toplam 6700 tl
İnsanlar acayip oldular. Sanki üreten onlar gibi savunuyorlar mallarını.Bugün yeni civataları aldım civata sabitleyici sürüp sıktım
Hakkaten şöyle sağlam böyle sağlam dedikleri motor dökülüyor biraz bilgi paylaşımı yapınca facedeki SDF gruptan engellemişler beni
Zetorun dışı sağlamdıda içini zayıf yapmışlar tümosanın avrupasıİnsanlar acayip oldular. Sanki üreten onlar gibi savunuyorlar mallarını.
Herhalde "kraldan çok kralcı" lafı burdan geliyor.
Zetor olsa cıvata kesen sen o zaman gör şenliği.
Ya motor be abi.Zetorun dışı sağlamdıda içini zayıf yapmışlar tümosanın avrupası
Geçmiş olsun,6R'ye çamur atan SDF'ci eleman görmesin abi)Bugün yeni civataları aldım civata sabitleyici sürüp sıktım
Hakkaten şöyle sağlam böyle sağlam dedikleri motor dökülüyor biraz bilgi paylaşımı yapınca facedeki SDF gruptan engellemişler beni
Hayırlı olsun cemal,uzun yıllar sorunsuz kullanırsın inşallahEvet arkadaşlar
Hidrolik filitre
Mazot filitre
6 lt antifiz
işcilik 1100 tl verdim
Toplam 6700 tl
Sağolasın [emoji23][emoji23]Geçmiş olsun,6R'ye çamur atan SDF'ci eleman görmesin abi)
Hayirlisı abi ben traktorumdan cok memmunum sadice biraz konfor eksik toz toprak sıcak zor oluyor ama aliştik artikHayirlisi olsun Cemal banada jd servisi motirunu satma dedi daha 3800 saatte bu saatte motor piyasada yok diyor bakalim bi sorunda yok zaten , can sagligı olsun bulunur.
Sagolasin abi hayirlisiHayırlısı olsun cemal yenilemişsin bir 15 sene daha gider sana
Maşallah güzel çıkmış sulecik tarafında kaymak kırıyorlar toprak ta çıkamamış buğday lar bu bölge Keramettin tarafı miEkli dosyayı görüntüle 54065Ekli dosyayı görüntüle 54066Ekli dosyayı görüntüle 54067
Buğdaylar çıkmaya başladı , dolaştım biraz tarlaları kısmetimiz mantaraymış [emoji4]
Maşallah güzel çıkmış sulecik tarafında kaymak kırıyorlar toprak ta çıkamamış buğday lar bu bölge Keramettin tarafı mi
Iyiki soktürmüşüm baskı balata son gunlerini yaşıyormuştu
TD100 ün baskı balata taktiryomEkli dosyayı görüntüle 54008
Bende diyorum bugun kahvede yok bu adam hicte demiyorsun abi mantar var diye Bugdaylarda guzel .afiyet olsun sana Ali guzel.Ekli dosyayı görüntüle 54065Ekli dosyayı görüntüle 54066Ekli dosyayı görüntüle 54067
Buğdaylar çıkmaya başladı , dolaştım biraz tarlaları kısmetimiz mantaraymış [emoji4]