Bende diyorum bugun kahvede yok bu adam hicte demiyorsun abi mantar var diye Bugdaylarda guzel .afiyet olsun sana Ali guzel.
Sağol Hikmet abi indim ama seni göremedim hava da biraz serin ))
Bende diyorum bugun kahvede yok bu adam hicte demiyorsun abi mantar var diye Bugdaylarda guzel .afiyet olsun sana Ali guzel.
Gerdelli olduğunu biliyorum Keramettin tarafında ki tarlalar mi diye sormuştum akardere tarafı miBüyükGerdelli burası abi , bizde de ufak tefek duyuyorum varmış öyle bi durum
Zülküf topçunun köylüsümüsün mustafa yılmazBüyükGerdelli burası abi , bizde de ufak tefek duyuyorum varmış öyle bi durum
Gerdelli olduğunu biliyorum Keramettin tarafında ki tarlalar mi diye sormuştum akardere tarafı mi
Zülküf topçunun köylüsümüsün mustafa yılmaz
İkiside değil Paşayeri tarafı bu hatta paşayeri tarlaları hep buralar abi
Zülküf 30seneye yakındır köyden çıkalı mustafa ile aynı fabrikadayızZülküf topçuyu tanımam , Ama mustafa Yılmaz akrabam
Tutturamadim desene[emoji1] bizim gençliğimiz gerdelli de geçti
Zülküf 30seneye yakındır köyden çıkalı mustafa ile aynı fabrikadayız
Evet kardeşim İsmail Ağa la iyi muhabbetimiz var Nedim abi le çoktan görüşemedik arada ikizleri görüyorum Eray la emre biraz daha konuşursak akraba cikacaz nedimin eşi de bizim komşu onun kardeşi de babacanlarin kızıyla evli vs [emoji1]Doğrudur abi sende geçkinli den diye biliyorum Nedim Meriç dayım olur İsmail Meriç dedemin kardeşi )(
Evet kardeşim İsmail Ağa la iyi muhabbetimiz var Nedim abi le çoktan görüşemedik arada ikizleri görüyorum Eray la emre biraz daha konuşursak akraba cikacaz nedimin eşi de bizim komşu onun kardeşi de babacanlarin kızıyla evli vs [emoji1]
Gençler tehlikeli bi ara Bulgaristan a geliyorlar di çoktan görüşemedik bunlar biraz daha büyüsün ne olacak lari belli değil[emoji1]Bana da öyle geliyo abi çıkıcaz sokunda ) Emre Eray çılgın kuzenlerim hızlılar [emoji3]
EvetÇimentaş galiba
Evet arkadaşlar
An itibari ile servisten cıktim
İleri geri senkromec komple takim değisti
Baski balata komple takim degisti
Boğaz kece ve bilya ön arka degisti
48 lt şanzuman yağ degisti
Hidrolik filitre
Mazot filitre
6 lt antifiz
İşcilik inçik boncuk ıvır zıvır
işcilik 1100 tl verdim
Toplam 6700 tl
Eski kasalar daha sağlam şan işi birazda köyde 9080 8095 7 traktör oldu 3 senedir hiç arıza duymadık hepsi mf ciÇok iyi fiyat. Ben 8175 tümosanı böldürdüm. İleri geri sekromeç, debraj. 6800 tl tuttu. Üstüne üstlük aynı gün ikinciye yine sekromeç arızalandı yine söktü. Tamir oldu. Mazot koydum içime şüphe düştü dedim deniyeyim bir baktım yine kaçırma yaptı sekromeç kızdım iple bağladım taktım gobleleri 50 dönüm hiç geri takmadan hep ileri gittim. Bi baktım artık atmıyor. Şans işte. Ama sonuç tümosan satılık!!! Ekli dosyayı görüntüle 54083
Eski kasalar daha sağlam şan işi birazda köyde 9080 8095 7 traktör oldu 3 senedir hiç arıza duymadık hepsi mf ci
Güzel traktör 8095 bence daha kuvvetli büyük motor iyidir yükte işte malzemeleri değiştirmeden kullanırsın 265 malzemelerini 100lüktrde kullanıyorum sadece pullukları 5li14 aldım mf ki 3lü idi 4lü olsa almazdım demir çok para tututyorgeçen ay italyan ayak 15 li tiller aldım 2. El 6500 tl eksik çok çıkardığımızıda demire yatıramayız çiftçilik ek iş agam öğretmen ben fabrikada böyle giderBakıyorum piyasaya çok yüksek. Sıfır daha cazıp geliyor korkum o ki gidip 8085 almayayım. 2021 i bekleyeceğiz meccuren.
Yerli traktörleri çok zorlamaya gelmez td 100 yada erkunt 100lüks te gider sanaBakıyorum piyasaya çok yüksek. Sıfır daha cazıp geliyor korkum o ki gidip 8085 almayayım. 2021 i bekleyeceğiz meccuren.
Benim biraz zor geciyordu kullanima engel bişey yoktuÇok iyi fiyat. Ben 8175 tümosanı böldürdüm. İleri geri sekromeç, debraj. 6800 tl tuttu. Üstüne üstlük aynı gün ikinciye yine sekromeç arızalandı yine söktü. Tamir oldu. Mazot koydum içime şüphe düştü dedim deniyeyim bir baktım yine kaçırma yaptı sekromeç kızdım iple bağladım taktım gobleleri 50 dönüm hiç geri takmadan hep ileri gittim. Bi baktım artık atmıyor. Şans işte. Ama sonuç tümosan satılık!!! Ekli dosyayı görüntüle 54083
Gecmiş olsun dostum trakyada cok guzel avrupa motorlar var, ne düsünüyorsun aklinda bir marka model var mi?Çok iyi fiyat. Ben 8175 tümosanı böldürdüm. İleri geri sekromeç, debraj. 6800 tl tuttu. Üstüne üstlük aynı gün ikinciye yine sekromeç arızalandı yine söktü. Tamir oldu. Mazot koydum içime şüphe düştü dedim deniyeyim bir baktım yine kaçırma yaptı sekromeç kızdım iple bağladım taktım gobleleri 50 dönüm hiç geri takmadan hep ileri gittim. Bi baktım artık atmıyor. Şans işte. Ama sonuç tümosan satılık!!! Ekli dosyayı görüntüle 54083