H.geldin abiSelamünaleyküm dostlar...-Ekli dosyayı görüntüle 57364
Tarihe 3 kez baktım abi sen nerelerdeydi ya hoşgeldinSelamünaleyküm dostlar...-Ekli dosyayı görüntüle 57364
Hoşgeldin mekanın sahibi abi sen yokken konuyu bol bol aktif tutumSelamünaleyküm dostlar...-Ekli dosyayı görüntüle 57364
Römork taksi römorkumu?Selamünaleyküm dostlar...-Ekli dosyayı görüntüle 57364
Trafik yakalasa daha iyiymişAkşam macerası trafikten kaçan kamyon çamura çöktü bende çekemedim yarın vinç gelecek
Ehliyeti de Kayseri'den gelince kaptırmış Kayseri'den Malatya'ya çamaşır getiriyormuş maps dan 1960 lı yılın Kayseri Malatya yolunu bulmuş oraya girmişTrafik yakalasa daha iyiymiş
Ekmek davası ne olsa garibanı bulurEhliyeti de Kayseri'den gelince kaptırmış Kayseri'den Malatya'ya çamaşır getiriyormuş maps dan 1960 lı yılın Kayseri Malatya yolunu bulmuş oraya girmiş
Bugün afişine giderken de yolda böyle bir kamyon tarlaya girmiştiEhliyeti de Kayseri'den gelince kaptırmış Kayseri'den Malatya'ya çamaşır getiriyormuş maps dan 1960 lı yılın Kayseri Malatya yolunu bulmuş oraya girmiş
Halat bile yok tu inşaat tan demir buldum büküp bağladık çeki demirini zor de zorunan kurtardım düğüm olup oturmuştuBugün afişine giderken de yolda böyle bir kamyon tarlaya girmişti
Geçende köye yem gelmiş arazi yolunda sarampole kaymis aşası ucurum 400 torba yem yüklü kirkayak yan taraf komple cokmuş az daha zorlasam yatacak yüklü cikması imkansiz kesin yatardı dedim bu sekilde bu arac yatar ben size diyeyim sonra beni zan altında birakmayin aktardilar oyle kurtardikHalat bile yok tu inşaat tan demir buldum büküp bağladık çeki demirini zor de zorunan kurtardım düğüm olup oturmuştu
Tartıya girmemek için yapıyorlar. Aşırı yüklü kamyonlar beton asfaltlı yolları bozuyorlar yollarda kanal şeklinde iz yapıyorlar, tamir bedelini hepimiz ödüyoruz.Bizim ovada da kamyoncular tartı yerini by-pass etmek için köy yollarına sapıyorlar ama jandarma öğrenmiş,pusu kurup avlıyor.Akşam macerası trafikten kaçan kamyon çamura çöktü bende çekemedim yarın vinç gelecek
Kolay gelsin. Zahmet olmazsa fiyatlarını ve dekara ne kadar uyguladığınızı yazar mısınız?Bugün Progen Finola arpalarıma ve Akhisar 98 arpama İsabion, Fosfor Çinko ve Grandstar muadili ot ilacı uyguladım. Yarın nasipse aynı gübrelerler buğdaya arrat ot ilacı atacağım