Ynt: Güncel Saman Fiyatları
Çünkü adamlar büyük oyuncu işlerini şansa bırakmazlar , senin benim işim duruma göre 900-1000 balyaya olur , onuda bir şekilde halledersin , bazı seneler anızları tel tırmıklar ile tekrar namlu yapıp bağladık , idaremizi yaptık , ama çiftlikler için bu sözkonusu olamaz.
Bu sene anlaşılan büyük oyuncular temkinli davranıyor. Şimdiden tedbir almışlar.
umutmalkoc link=topic=65699.msg751460#msg751460 date=1370801676' Alıntı:bugün bir çiftlikteydim.dedimki samanı nasıl temin edeceksiniz.bana verilen cevap yurtdısından yoncanın balyasını 7liraya bağlantı yaptık.çok şaşırdım bu konuda benzer bi bilgisi olan varmı
Ben demiştim kardeşimufukk link=topic=65699.msg751311#msg751311 date=1370721107' Alıntı:Çiftçilikte birşey 2 sene üst üste para etmiyor genelde
Devlet geçen seneden uyandı , ithalatı zamanında yaparsa , gelin bizim tarlaları bağlayın temizleyin diye millete yalvarmayalım
Çünkü adamlar büyük oyuncu işlerini şansa bırakmazlar , senin benim işim duruma göre 900-1000 balyaya olur , onuda bir şekilde halledersin , bazı seneler anızları tel tırmıklar ile tekrar namlu yapıp bağladık , idaremizi yaptık , ama çiftlikler için bu sözkonusu olamaz.
Bu sene anlaşılan büyük oyuncular temkinli davranıyor. Şimdiden tedbir almışlar.