Bence yükselecek döviz kurları yukarı yönde asla düşmez
Fiyatı dün öğleden sonra düşürdüler
Birlik olmak şart bir yerde...Her yil bu kadar fark olmuyordu. Bu yil birileri bir işler dönderdi ve fark bu kadar açıldı. Ama ben bunun peşini bırakmayacağım. .Bu konuyu her yerde dile getirip elimizden geldiğince duyuralim...
Birlik olmak şart bir yerde...
Emanette ne zararın var yine kura göre vermiyor mu paranıBen bugün 4 TL'den kestirmeyi düşünüyorum artık fiyatların ne olacağı belli olmaz emanette olmasa beklerdim birkaç ay daha ama
Hocam normal de veriyolar ama bazen de sıkıntı çıkarıyolar fiyatı istedikleri gibi belirliyor hem zaten 10 gün son Tarım Kredi de borcu kapatıcaz o yüzden kestirdik bizde 4 TL'den kesilecek parayı Salı günü vereceklermiş.Emanette ne zararın var yine kura göre vermiyor mu paranı
Hocam bir çok fabrika da burada kesmiş alımları bizde direk 4 TL den kestirdik hiç riske girmeden.çiçekte düsüs sürecek bekleyen yılbasını beklesin demedi demeyin soylu çiçek alımını kesmiş
Güzel fiyat hayırlısı olsun 4200 kim verdi40.5 yağ çıkmıştı, 4 verdiler, başka bir yerde ölçmeden 4200 e verirsen getir dök dedi 4 ton kadar gittim döktüm.
Güzel fiyat hayırlısı olsun 4200 kim verdi
Bizde 400 Euro yu geçti geçen hafta bakalım ne olacakEuro 9 TL' yi geçti, Dolar 8 TL' ye yaklaştı.
Dövizdeki bugün artış %1,75 düzeyinde.
Bakalım fiyatların seyri nasıl olacak?
Borsalar da işlem gören ürün miktarları da günden güne azalmaya başladı bu arada.