Hayırlı olsun kardeşim
Allah razı olsun abi
Hayırlı olsun kardeşim
Hayırlı bereketli olsun güzel para [emoji4]
Allah razı olsun .gerçekten sezon öncesi aklamızda olmayan rakam.hani çektiği de versem bu paralara [emoji4]
Çeltik fiyatlarıda bu yıl iyi olacak inşallah
Kuraklık nedeniyle mi yoksa başka bir şey mi var?İnşallah seneye büyük bir ihtimalle ekemicez galiba
(BEREKETLİ OLSUN ALLAH AĞIZ TADIYLA HELALİNDEN NASİP ETSİN İNŞALLAH 5 LERİ DE GEÇER.)......Hayırlı bereketli olsun güzel para [emoji4]
Kuraklık nedeniyle mi yoksa başka bir şey mi var?
(BEREKETLİ OLSUN ALLAH AĞIZ TADIYLA HELALİNDEN NASİP ETSİN İNŞALLAH 5 LERİ DE GEÇER.)......
GÖRÜYOSUN DEĞİL Mİ İŞTE MAHMUT KARDEŞİM...2800 NERE 4200 NERE..BİZİM BURDAKİ FİYAT POLİTİKASINI OLUŞTURAN BUNLARA SEBEP OLANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM...
Hayırlı olsun Allah bereket versin.44.50 yağ oranlı ayçiçeğini 4200 TL’ye bugün sattım
dengesizlik kötü birşey abi bizim taraflar zarar da maalesef diğer arkadaşlar için güzel fiyatlar onlar için sevindik keşke bizlerde iyi paraya verseydik 7 ton cekirdek vardı 1.400 tl ton başına para kazansaydık ne güzel olurdu bizler de [emoji4] Buda bir hak sonuçta abi ayçiçeği az veya yoksa fiyat burada da aciklanmaliydi ama hak birgün yolunu bulur hoş bakanlara göre ne var ki ayda milyar alıyorlar bizleri düşünen kim(BEREKETLİ OLSUN ALLAH AĞIZ TADIYLA HELALİNDEN NASİP ETSİN İNŞALLAH 5 LERİ DE GEÇER.)......
GÖRÜYOSUN DEĞİL Mİ İŞTE MAHMUT KARDEŞİM...2800 NERE 4200 NERE..BİZİM BURDAKİ FİYAT POLİTİKASINI OLUŞTURAN BUNLARA SEBEP OLANLARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM...
Hayırlı olsun Allah bereket versin.
Bu gün alacada 4 liradan temiz verdim ne var ne yok sattım hepsini hayırlısı....
.Fiyatı dün öğleden sonra düşürdüler
Ya dalgalanma var yada tren kaçıyor yıl başını bekleyeceğiz
Yükseliş olmaz gibi şuan düşüyor götürelim malı diyenden de alır yıl sonuna doğru stokları eritip hareketlenir tekrar görüşündeyimBakalim bugünkü borsa fiyatları nasıl olacak?
Borsada yükseliş var izleyip göreceğiz bakalım bu dönemde neler olacak kestirmek zorYükseliş olmaz gibi şuan düşüyor götürelim malı diyenden de alır yıl sonuna doğru stokları eritip hareketlenir tekrar görüşündeyim