Biz bugun 3500 tl den emanetteki ayciceklerin hesabini kestirdik.Buralarda hasat bitti fiyatlar ne olur bilinmez ithal vergisini yakinda sifirlarlar.Eşine az rastlanır gunler yaşıyoruz. Son 10 gündür fiyat her gün yukarı doğru gidiyor.
Bugün edirne borsasinda 50 yağ 4.031 TL ye gitmiş.
Inşallah daha da yükselir.
Pandemi süreci ve akdenizdeki gerginlikten dolayı fiyatların düşeceğini sanmıyorum. Bir de yılsonu dolar 10 tl söylentileri dikkate alındığında bence sürecek bu tırmanış.Eşine az rastlanır gunler yaşıyoruz. Son 10 gündür fiyat her gün yukarı doğru gidiyor.
Bugün edirne borsasinda 50 yağ 4.031 TL ye gitmiş.
Inşallah daha da yükselir.
Gecen yil 2500tl olan gundendi bugun 4000 oldu yaga %50 zam gelir bunun onune gecerler yakindaPandemi süreci ve akdenizdeki gerginlikten dolayı fiyatların düşeceğini sanmıyorum. Bir de yılsonu dolar 10 tl söylentileri dikkate alındığında bence sürecek bu tırmanış.
Değil sıfırlamak ithalat yapan tüccara üste para verse ne olur. Nerden bulacak? Kimden alacak? Neyi getirecek?Biz bugun 3500 tl den emanetteki ayciceklerin hesabini kestirdik.Buralarda hasat bitti fiyatlar ne olur bilinmez ithal vergisini yakinda sifirlarlar.
Sizin tüccar çok akıllıymış şuan Edirne ve Uzunköprüde 46 yağ 3800den aşağ gitmiyor 40 yağ oranı zaten en az 3500Bugün Tüccar %46 yağ oranına 3.500 TL dedi bizde fiyatı kabul etmeyince 3.530 kadar çıktı..Yağlı tohumlar 3.600 Temiz alırız diyor..Bekleme taraftarıyız şuanlık
Hocam hem de ne akıllı bir başkası ben yağ oranını açıklayamam dedi hepsi bir kurnazlık peşinde ben %44 yağ oranını zaten 3.500 TL den verdim neden şimdi yine aynı fiyata 2 puan daha yüksek ayçiceğini vereyim ki ? Bekleme taraftarıyız şuan ayçicek römorklarda duruyor öyleceSizin tüccar çok akıllıymış şuan Edirne ve Uzunköprüde 46 yağ 3800den aşağ gitmiyor 40 yağ oranı zaten en az 3500
RÖMORKTA BEKLEDİĞİ ZAMAN HERHANGİ BİR SIKINTI OLMUYOR MU..VEYA DEPO VE MAĞAZADA BEKLETME İŞİ OLURSA NE KADAR FİRE VS DEZAVANTAJ OLUYOR..BUNLARI BİLMEDİĞİMİZ İÇİN SORUYORUM ÇÜNKÜ BİZİM BURALARDA HASAT GÜNÜ TÜCCARA TESLİM EDİYOR TÜCCARIN VERDİĞİ FİYATA MECBUR KALIYORUZ..BU YIL TÜM ÇUKUROVA ÇİFTÇİLERİNİN 2800 DEN SATMAK ZORUNDA KALDIĞI GİBİ....Hocam hem de ne akıllı bir başkası ben yağ oranını açıklayamam dedi hepsi bir kurnazlık peşinde ben %44 yağ oranını zaten 3.500 TL den verdim neden şimdi yine aynı fiyata 2 puan daha yüksek ayçiceğini vereyim ki ? Bekleme taraftarıyız şuan ayçicek römorklarda duruyor öylece
Hocam şimdi şöyle biz normalde içeri atacaktık ama şuan yerimiz yok o yüzden yakın zaman da biraz balya satıp onun yerini depo yapıcaz ayçicek için...O konu da benim de pek fikrim yok daha önce hiç bırakmadık hep ya depoya attık yada direk sattık ama fire olarak illaki bir kayıp oluyor.RÖMORKTA BEKLEDİĞİ ZAMAN HERHANGİ BİR SIKINTI OLMUYOR MU..VEYA DEPO VE MAĞAZADA BEKLETME İŞİ OLURSA NE KADAR FİRE VS DEZAVANTAJ OLUYOR..BUNLARI BİLMEDİĞİMİZ İÇİN SORUYORUM ÇÜNKÜ BİZİM BURALARDA HASAT GÜNÜ TÜCCARA TESLİM EDİYOR TÜCCARIN VERDİĞİ FİYATA MECBUR KALIYORUZ..BU YIL TÜM ÇUKUROVA ÇİFTÇİLERİNİN 2800 DEN SATMAK ZORUNDA KALDIĞI GİBİ....
Fiyatlar yükselmeye devam ediyor 40 yağ 3600 civarındaBugün uzunköprü borsasi 4 TL yi, Edirne Borsası 4.09 TL yi gördü.
Ayçiçeği fiyatı çeltik fiyatını geçti
Sizin bölgede verimler nasıl?Fiyatlar yükselmeye devam ediyor 40 yağ 3600 civarında
Bizim çok şükür güzel bu sene Haziran ayında yağan yağmur bizim bölgede çoktu aşırı bir yağış oldu o yağmur yetti 200 kilo üstü gibi duruyor şuanSizin bölgede verimler nasıl?
Maşallah, bereketi bol olsunBizim çok şükür güzel bu sene Haziran ayında yağan yağmur bizim bölgede çoktu aşırı bir yağış oldu o yağmur yetti 200 kilo üstü gibi duruyor şuan
Valla duruşu çogunun güzel ama gösterdiği vermiyo malesef benimkilerde güzel duruyolar ama 150 kğ alsam bayram edecem o derece yani biçenlerin çoğu 100 kğ diyo ama benimkiler onlara göre iyi inş. 150 alırım sende 200 alırsın.Bizim çok şükür güzel bu sene Haziran ayında yağan yağmur bizim bölgede çoktu aşırı bir yağış oldu o yağmur yetti 200 kilo üstü gibi duruyor şuan
Biz yarısını biçtik biçtiklerimiz 200 kilo üstü verdiler perşembe cuma kalanını biçicez onlarda aynı verimi verir gibi duruyor inşallah sizde güzel verim alırsınızValla duruşu çogunun güzel ama gösterdiği vermiyo malesef benimkilerde güzel duruyolar ama 150 kğ alsam bayram edecem o derece yani biçenlerin çoğu 100 kğ diyo ama benimkiler onlara göre iyi inş. 150 alırım sende 200 alırsın.
Hocam aynısını biz bi tarla da yaşadık görüntü muazzamdı verim hayal kırıklığı yarattı..Hatta yağ oranı en düşük o gelmişti %43 ile 3.380 TL temize verdik çok şükür diğerlerinin verimi de iyi yağ oranları genelde 44 46 aralığında gitti oranlar.Valla duruşu çogunun güzel ama gösterdiği vermiyo malesef benimkilerde güzel duruyolar ama 150 kğ alsam bayram edecem o derece yani biçenlerin çoğu 100 kğ diyo ama benimkiler onlara göre iyi inş. 150 alırım sende 200 alırsın.