Ellerinde patladı alan olmadı elindekileri nakite çevirecekler üre kaça düştü ? 33nitrat birkaç ywre sordum yok diyorlar üre yerine 33lük atacam bulabilirsem millete kafayı yedirtecekler
Şimdi arkadaslarimin her bir veryansin edisine bir söz edeyim diyorum .Yazıyorum yazıyorum sonra söz maksadı aşar da yanlış anlasilirim hesabıyla siliyorum,bu aralar o kadar cok oldu ki.Bu sefer bir şey anlatayimda hatırlatma babında olsun.Herkes mutlaka izlemiştir bir belgeselde,yine arasak buluruz youtube ta falan.Kisaca
anlatayım:Bir sardalya sürüsü var takribi 100 tonluk bir büyüklük, okyanusta ışıl ışıl dolaşıyorlar derken yunus sürüsü bunların farkina varıyor ve çevreliyor derken foklar eşlik ediyor orkinoslar kilic baliklari sürüye dalıyor hepsi acımasızca saldırıyor.Saldiri havadan sümsük kuşlarının kamikaze dalislariyla muazzam bir görsellik kazanıyor bu arada bir kaç balinanın fena hamudlariyla sardalya sürüsünün perişan denilecek hali son buluyor.Derler ya tohumluk niyetine bir kac tanesi bile kalmiyor...
Muhtesem bir görsellik,Tam bir Halil Ibrahim sofrasi bereketi ve şenliği. Net hatırlamıyorum ama atıyorum bir saat icinde olay son buluyor aktörler dağılıyor denizin dört bir yanına...
Bizim çiftçi milletinin halini bu sardalya sürüsünün haline benzetiyorum,sonu benzemesin.Cevremizdeki her iş kolu sardalyaya bakan avcılar gibi ...
Söz maksadını aştıysa affola...