Bku çıktı artık ya vallaha evrağı mı takip edeceksin yoksa fiyatlarımı takip edeceksin suyu çıktı artık ıyıceerken alsan bir dert geç alsan bir dert, çiftçilik mi yapacağız borsa takip eder gibi gübre fiyatı mı takip edeceğiz.
Bku çıktı artık ya vallaha evrağı mı takip edeceksin yoksa fiyatlarımı takip edeceksin suyu çıktı artık ıyıceerken alsan bir dert geç alsan bir dert, çiftçilik mi yapacağız borsa takip eder gibi gübre fiyatı mı takip edeceğiz.
Şimdi arkadaslarimin her bir veryansin edisine bir söz edeyim diyorum .Yazıyorum yazıyorum sonra söz maksadı aşar da yanlış anlasilirim hesabıyla siliyorum,bu aralar o kadar cok oldu ki.Bu sefer bir şey anlatayimda hatırlatma babında olsun.Herkes mutlaka izlemiştir bir belgeselde,yine arasak buluruz youtube ta falan.KisacaEllerinde patladı alan olmadı elindekileri nakite çevirecekler üre kaça düştü ? 33nitrat birkaç ywre sordum yok diyorlar üre yerine 33lük atacam bulabilirsem millete kafayı yedirtecekler
Bu gübrenin hepsi aynı diyorlar ama kalite sorunu benimde aklıma gelmiyor değilNasıl bir firma 4 e satıyor bir firma 6150 ye herkes kazanıyor
Abi geçen sene Gübretaşın gübresinden başka bişey kullanmıştık. Verim Alamadık.Bu gübrenin hepsi aynı diyorlar ama kalite sorunu benimde aklıma gelmiyor değil
Toros Gübre / Fiyatları | Fiyat / Ton |
Can Gübre Fiyatı | 5400 TL |
AS Gübre Fiyatı | 6000 TL |
20.20 Gübre Fiyatı | 6050 TL |
15.15.15 Gübre Fiyatı | 7000 TL |
Üre Gübresi Fiyatı | 9450 TL |
Nerde bu fiyat?Kırklareli Babaeski 26 nitrat 4200 TL
Delta ve Vardar tarım da.Nerde bu fiyat?
3500 e kadar düşegini düşünüyorum mart sonlarına doğru tahminim bu yöndeNitrat daha düşürmi sizce?
Bugün çok samimi olduğum bayii ile görüştüm Gemlik gübre 26 lık ta kampanya var 4550 veriyor fabrika 4000 den veriyormuş siparişler kapanırsa fiyatlar yükselir dedi diğer firmaların gübresi 5500 civarı dedi fabrikaların kampanyasına göre fiyatlar değişir diyor ben aldım 4550 de yüksek ama yapacak bir şey yok üre zamanı geçiyor çiftçilerin 26 lık gübreye talebi artarsa fiyatlar düşmeyebilir ytdNitrat daha düşürmi sizce?
neyin zararı buBayiyi aradım bugun trilyon zararımız var dıyor ama bilmiyorum rabbim hayırlısını versin ne dıyelim rabbim fazla verir inşallah yoksa temelli çıldırtacak lar