düşmesi kötü bişey değil ama pahalı alanlar napıcak? yazın fiyatlar şuanki gübre fiyatlarına göre belirlenicke az cok, bu insanların günahı ne piyasadaki dengenin altını ustune cevirdiler
Şimdi yazımı yanlış anlayan çıkacak kesin ama yazayım gübrede vurgun yapıldı erken alanlar çok pahalı aldılar ellerinde degil çünkü almak zorundalar bir sekilde bölgeye iklime göre atım zamanı geçiyordüşmesi kötü bişey değil ama pahalı alanlar napıcak? yazın fiyatlar şuanki gübre fiyatlarına göre belirlenicke az cok, bu insanların günahı ne piyasadaki dengenin altını ustune cevirdiler
Valla kardeş ne sen sor ne de ben söyleyeyim demişler ya,hadi bende söylim. Bizim Adana tarafı aynen dediğin gibi ayçiçeği ve buğday daha fiyat yokken biçilir,herkes birbirinin yüzüne bakar .2300 den buğday 4650 den ayçiçeği 2 liradan arpa verdik sonra şaştık kaldık. Ekim,bakim ayrı sıkıntı biçiyorsun fiyat ayrı sıkıntı...Şimdi yazımı yanlış anlayan çıkacak kesin ama yazayım gübrede vurgun yapıldı erken alanlar çok pahalı aldılar ellerinde degil çünkü almak zorundalar bir sekilde bölgeye iklime göre atım zamanı geçiyor
Ülkenin ilk hasat yapılan bölgeleri ile son hasat yerinde anormal bir ürün fiyat değişikliği oluyor saman içinde aynı durum bu durumdada gübreye geç ihtiyaç duyan bölgeler daha uygun alacaklar gibi ama yinede her iki durumda kötü hububat ve gübre fiyatları ülke genelinde stabil olmalı
nitropower üre ve can a göre içerdiği azota oranla çok pahalı.Sabah Tarım Krediyi aradım son fiyatlar buymuş...
33 Nitropower 8.200 TL
26 Can 6150 TL
Üre 9200 TL
Katiliyorum üreyle arasinda çok makas yok üre almak daha mantikli...nitropower üre ve can a göre içerdiği azota oranla çok pahalı.
Milleti aptal yerine koymuyorlar. Millet aptal. Patagonya milleti tabiki!!!Hükümet eliyle halkn soyulması 2000 tlden 15000 çıkar 9200 alın adamlar çiftçiyi aptal yerine koyuyor elektrik kaç katı fazla ödüyoruz belli değil doğalgaz aydı çıkmış 4000tlik faturanın 1000tlsini halk 3000tlsini devlet ödüyormuş yakıtta aynı gerçek geliş fiyatlarını yazsınlarda kaç katı olduğunu bilelim rüzgar güller eleltriği 1kw 1.5 kruştu maliyet geçen sene bize kaça veriyorlar santrallar aynı yakıt yollar milletin canına tak etti gübre dahada düşer bu gidişle martta alacam.
Milleti aptal yerine koymuyorlar, millet aptal. Patagonya milleti tabiki!!!Hükümet eliyle halkn soyulması 2000 tlden 15000 çıkar 9200 alın adamlar çiftçiyi aptal yerine koyuyor elektrik kaç katı fazla ödüyoruz belli değil doğalgaz aydı çıkmış 4000tlik faturanın 1000tlsini halk 3000tlsini devlet ödüyormuş yakıtta aynı gerçek geliş fiyatlarını yazsınlarda kaç katı olduğunu bilelim rüzgar güller eleltriği 1kw 1.5 kruştu maliyet geçen sene bize kaça veriyorlar santrallar aynı yakıt yollar milletin canına tak etti gübre dahada düşer bu gidişle martta alacam.
Cumhurbaşkanının gübreyle neden doğrudan alakası var? Gübreyle o ilgilenecekse bu ülkenin tarım bakanı neden var ve ne iş yapar? Geçen perşembe Trt'de sn c.başkanı özürlü memur atamalarını yapıyordu isim isim okuyarak. Bu dereceye varmış "tek adam rejimi" hayatın her alanında, eninde sonunda gümler.Sayın Cumhurbaşkanımızı yanıltıyorlar tarım kredi kooperatifinde CAN gübre zaten bugün 6650 TL
indirimli fiyat 6150 olmuş tkk açıkladı yapılan indirim %8
Neredeydin kardeş sen fark edemediğimiz bir çok ayrıntıyı gösterdin . Herkes senin gibi düşünsede ne güzel olsa.Cumhurbaşkanının gübreyle neden doğrudan alakası var? Gübreyle o ilgilenecekse bu ülkenin tarım bakanı neden var ve ne iş yapar? Geçen perşembe Trt'de sn c.başkanı özürlü memur atamalarını yapıyordu isim isim okuyarak. Bu dereceye varmış "tek adam rejimi" hayatın her alanında, eninde sonunda gümler.
Ellerinde patladı alan olmadı elindekileri nakite çevirecekler üre kaça düştü ? 33nitrat birkaç ywre sordum yok diyorlar üre yerine 33lük atacam bulabilirsem millete kafayı yedirteceklerBugun 4 bine düşmüş can gübre ıyıce kafayı yedırdınız be yazıklar olsun
Aynen öyle abi buğday alanların hepsi aynı zamanda gübrede satıyor ellerinde kalınca son 10 gün nakite çevirmek zorundalar bizim gıbı kazaları yoldu şerefsizler hakkımız haram olsun.Ellerinde patladı alan olmadı elindekileri nakite çevirecekler üre kaça düştü ? 33nitrat birkaç ywre sordum yok diyorlar üre yerine 33lük atacam bulabilirsem millete kafayı yedirtecekler