ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

Ynt: ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

ben erkuntçuyum ben ormanda kullanıyorum yanı agaç işinde tarladada kullanıyorum benım tam yüklü römorkla çıktım yerlerden td80 ler gheçemıyor bıle koöyde ınanmadılar bendeki 70t td80 ile taktık arka arkaya td 80 in arka asklar koptu kım nederse desın moturuna güvenen baba yıgıtler bolgelerindeki erkuntlara taksınlar gorelim bakalım osmanlı aslanı neyapıyor çok yakıyormuş yaksın yaktı kadarda çekıyor bayılıyormuş bayılsın bende düşük vitesle çıkarım varmı ötesi *098*-

ya konuyu baştan sona okudum ama videoyu izleyemedim :( ........ erkunt traktörüne her zaman iyi demişimdir ama beni gıcık eden tek konu bayilerin kandırmaca oyunları ile traktör çektirmesi ve bununla beraber erkunt alan herkes motorunu öve öve bitiremiyor yere göğe sığmadığı gibi başka motorlara da beş para etmez çekmez yakar erkunttan iyisi yok :p .... pehhh ya böle şeyleri okuyup dinledikten sonra gerçekten erkunttan soğudum artık yaaa şu övme işini artık bi kenara bırakın duva*-*0 ...... erkunt az az yakıyor diyorsanız inanayım ama dönümde 0.75 litre yazıp noter tastikli yazan kataloğu çıkaran firma gelsin kaç tane erkunt sattıysa hepsini olmasa bile eline geçen her erkuntu denesin hangisi 0.75 yakıyomuş görelim... burda bi komşumuz servet 80t aldı hatta o motorun videosu facebookta da vardı yeşil renkli motordu..... 3 lü pullukla sürüm yapıyordu işte o motor 10 dönüm yer sürdü 190 tl mazotla depo doldu şimdi desenizki bana 0.75 le alakası var mı yok ama bu motorun pompasında da sorun varmış çok yakıyomuş diyelim ..... sorun gidince kaç litre yakacağını da çiftçi olan bilir kimse broşüre kanmasın........... he birde yazmışken tam yazayım şu erkuntçuların bi lafı var erkunt şöför seçermiş ... ilk defa erkunt kullananlarda duydum bu sözü demekki motor kullanmasını bilmeyenlerin eline geçince beş para etmez oluyo :) birde 1400 deviri geçmeyecen diyorsunuz ya nerde görülmüş çift sürmenin deviri hep stabil(sabit) olduğu söylenilenden tek bir yorum çıkar oda motor kullanmasını bilenlerin yorum yapması gerektiği......... şety*-* .... ayrıca diğer dünyaca ünlü motor firmalarının ürettiğine de kimse kusursuz demiyor ki erkunt daha bu aşamaların başında litfen rica ediyorum artık şu yere göğe sığmaz durumlarını geçelim erkunt güzel motor üretiyor inşallah daha da iyilerini üretecek... bekleyelim görelim....... anlş-*s

serkanarslan link=topic=41009.msg420327#msg420327 date=1308919215' Alıntı:
ya konuyu baştan sona okudum ama videoyu izleyemedim :( ........ erkunt traktörüne her zaman iyi demişimdir ama beni gıcık eden tek konu bayilerin kandırmaca oyunları ile traktör çektirmesi ve bununla beraber erkunt alan herkes motorunu öve öve bitiremiyor yere göğe sığmadığı gibi başka motorlara da beş para etmez çekmez yakar erkunttan iyisi yok :p .... pehhh ya böle şeyleri okuyup dinledikten sonra gerçekten erkunttan soğudum artık yaaa şu övme işini artık bi kenara bırakın duva*-*0 ...... erkunt az az yakıyor diyorsanız inanayım ama dönümde 0.75 litre yazıp noter tastikli yazan kataloğu çıkaran firma gelsin kaç tane erkunt sattıysa hepsini olmasa bile eline geçen her erkuntu denesin hangisi 0.75 yakıyomuş görelim... burda bi komşumuz servet 80t aldı hatta o motorun videosu facebookta da vardı yeşil renkli motordu..... 3 lü pullukla sürüm yapıyordu işte o motor 10 dönüm yer sürdü 190 tl mazotla depo doldu şimdi desenizki bana 0.75 le alakası var mı yok ama bu motorun pompasında da sorun varmış çok yakıyomuş diyelim ..... sorun gidince kaç litre yakacağını da çiftçi olan bilir kimse broşüre kanmasın........... he birde yazmışken tam yazayım şu erkuntçuların bi lafı var erkunt şöför seçermiş ... ilk defa erkunt kullananlarda duydum bu sözü demekki motor kullanmasını bilmeyenlerin eline geçince beş para etmez oluyo :) birde 1400 deviri geçmeyecen diyorsunuz ya nerde görülmüş çift sürmenin deviri hep stabil(sabit) olduğu söylenilenden tek bir yorum çıkar oda motor kullanmasını bilenlerin yorum yapması gerektiği......... şety*-* .... ayrıca diğer dünyaca ünlü motor firmalarının ürettiğine de kimse kusursuz demiyor ki erkunt daha bu aşamaların başında litfen rica ediyorum artık şu yere göğe sığmaz durumlarını geçelim erkunt güzel motor üretiyor inşallah daha da iyilerini üretecek... bekleyelim görelim....... anlş-*s
Kardeş iyi şoför her traktöre lazımdır. İyi şoför olmazsa her motor rezil olur.

serkanarslan link=topic=41009.msg420327#msg420327 date=1308919215' Alıntı:

erkuntun yere göğe sığdırılamaması konusunda aradaşa bende katılıyorum. bende önceden erkuntu beğenirdim şimdide beğeniyorum fkat eskisi kadar değil. gerçekten fazla abartılan yanları var özellikle yakıt ve çekiş konusunda. bu abartılar benide erkunta karşı soğuttu.

))) yaw nerden cikardiniz yine bunu. Bu ara moda oldu 6 ay önceki konulari hortlatmak. Okaya malzeme cikarip duruyonuz...

bakın gerçekten taraftar değilim benim en sevdiğim motor mf idi . hala masseylere karşı ilgim büyük ama yeni motor aldık ama mf değil newholland oldu ... yani ilgimin olduğu sevdiğim beğendiğim motoru bile para konusunda değerine göre ve işime göre uygun olmayınca tercihim değişiyor... herkes iyi düşünsün istediği marka motoru alsın ama yeterki verdiği paraya değsin herkes verdiği parada alın terini veriyor unutmayalım bim-*s...... iyi şöför durumunda söylediğinize katılıyorum ve tebrik ediyorum aslında erkuntu savunanlara cewabı vermişsin.. iyi şöför olmazsa erkunt değil her motor rezil olur... şöför seçme diye bi durum erkuntta yok yada her motorda var benim görüşlerim bu kadar ... herkese iyi çalışmalar :D