ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

Ynt: ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

her traktörün illaki bi sorunu var ama bu kadar da abartılmaz bende bi kanalın amblemini köşeye koyarak video çeksem fent vario yu erkunt 80 le sürüklesem gitsem inanırmısınız ama bütün bu yorumları yapanlar bence inanırlar

erkunt traktör aramızda görmekten mutluluk duyduk tümosanı, nh yi, hattatıda aramızda görmek isteriz

ERKUNT_TRAKTÖR link=topic=41009.msg366539#msg366539 date=1301036141' Alıntı:
her traktörün illaki bi sorunu var ama bu kadar da abartılmaz bende bi kanalın amblemini köşeye koyarak video çeksem fent vario yu erkunt 80 le sürüklesem gitsem inanırmısınız ama bütün bu yorumları yapanlar bence inanırlar
şu anda kullandığım pc kısıtlı o yüzden videoları izleyemedim ama izlemedende ortada okadar abartılacak sorun olmadığı kanaatindeyim.Ayrıca olumsuz eleştiri ve karalama kampanyaları sizi yıldırmasın daha iyilerini yapmak için gayretlerinizi artırsın.

arkadaşlar videoya bi bakın bişeyler dikkatimizi çekti traktorun rampa çıkarken herhangi bir ışıkları yanmıyo fakat arka fren lanbası yanıyo bu nası iş??? vede duz yolda 3 u bulmuyo diyo biz nimetle düz yolda 2 tane hayvan tersi yuklu ilaveli ramorkla tek çekerde 25 km uzaga goturduk l4 gibi h3 gibi çekti nimet bu kadar çekerken servet neden çekmesin ona şaşırıyorum ben :S

kimse sallama yapmasın yolda bayırda erkuntun zayıf oldugunu biliyoruz zf zf diyip duruyorsunuz zf olması birşeyi degiştirmez 4ton gelen 3 silindirli 40km/h yapan motor bayırda illaki kesilir gidin bakın o nh illaki 30km/h dır süratlı seri motor yolda kesilir bunu herkez bilir bayırda kesilmesi kötü oldugunu göstermez bayırda geçen nh ile tarlaya girsinler nh yı erkunt tepeler videoda 2 tane erkunt vardı madem erkunttan memnun degiller neden 2 tane almışlarya

ceksparow-1986 link=topic=41009.msg366544#msg366544 date=1301037451' Alıntı:
kimse sallama yapmasın yolda bayırda erkuntun zayıf oldugunu biliyoruz zf zf diyip duruyorsunuz zf olması birşeyi degiştirmez 4ton gelen 3 silindirli 40km/h yapan motor bayırda illaki kesilir gidin bakın o nh illaki 30km/h dır süratlı seri motor yolda kesilir bunu herkez bilir bayırda kesilmesi kötü oldugunu göstermez bayırda geçen nh ile tarlaya girsinler nh yı erkunt tepeler videoda 2 tane erkunt vardı madem erkunttan memnun degiller neden 2 tane almışlarya
kardeş arka fren lanbasına bak birde erkuntun buçugu var l4 30 yapıyo nh la aynı hız yani birde sana bişey soracagım hattatın zf şanzumanıda aynı vites aynı şey odamı erkunt gibi seride tıkanıyo sonuçta aynı motor herşeyi aynı???

ne olursa olsun alan alsın kullansın ben hayatta almam bizim buralardada erkunt alan kullananlar var gerçekten şikayetçi ufak çekmiyor çok yakıyor filan diyorlar adamlar

Şöyle canlı yayında iki çiftçinin tarımsal desteklemesin iptal edivercen.Bak birdaha erkuntu kötüleyen oluyormu.Ortalığı boş buldular erkuntu kötülüyorlar ya... sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

Arkadaşlar bizişm burdada nimet var kullandım biliyorum

1:Çok çabuk bayılıyor ama yolda güzel gidiyor new hollandın 4 çekerina bakarak

2:Ama Ufak Bir bayıra gelınce çok çobuk bayılıyor

3:Ve 75bg traktöre göre ağırlıı çok Fazla

4: Bizim Burda 3tane Var Nimet sahipleri Çok yakıyor diyor baskada ir şey demıyorlar :)

Ama Ben Erkuntu ilk çıktıınden beri içim ısındı traktöre ve eski kaportalı erkunlar daha güzeldi bana göre :)

TT 55 link=topic=41009.msg366659#msg366659 date=1301066312' Alıntı:
Şöyle canlı yayında iki çiftçinin tarımsal desteklemesin iptal edivercen.Bak birdaha erkuntu kötüleyen oluyormu.Ortalığı boş buldular erkuntu kötülüyorlar ya... sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa
bak ilk önce söylüyeyim erkuntu kötülemiyom belki adamlar haksız amaa ??*-s aması var bu memlekette hak aramak (şayet kötüyse) suçmu zaten çiftçiye gelen vuruyo giden vuruyo ne hakla desteklemesini iptal edilecek bu iptal hakkını kim veriyo biraz mantık lütfenya işin aslı çıkar meydana zamanla zaten fabrika haklıysa kazanır ok-*-s

erkunt balon lastik bir.iki td 80 d deil s üçüncüsü ise td 80 dar lastik . bir kere erkunt piyasaya tutunsun erkuntun varmı new holland kadar ömrü ?

yaf bir soru soracam neden bu adam malını kotulemek istesin delimiki :):) acaba yoksa gercekmı soluyor:):)

yağlı domuz çıralı çama sürtünürmüş .... burdada çıralı bi çam var heralde ....... ben kendim kullanmasam kesin inanırdım çünkü adam yukarda allah var diyo eğer yalan söylüyorsa allah-ı da bu yalana alet ediyorsa tepetakla gider inşallah benim kısmet köpek gibi çekiyor maşallah demekki erkunt traktör bana kıyak geçmişşşş güçç*-* güçç*-*

cazgin0020 link=topic=41009.msg366547#msg366547 date=1301037719' Alıntı:
kardeş arka fren lanbasına bak birde erkuntun buçugu var l4 30 yapıyo nh la aynı hız yani birde sana bişey soracagım hattatın zf şanzumanıda aynı vites aynı şey odamı erkunt gibi seride tıkanıyo sonuçta aynı motor herşeyi aynı???
hattatın zf şanzumanlısını görmedim bende 12+12 var 4 hızlıda h de tıkanmıyor ama devir satini sallıyor 24 ten 19 çekiyor bu da normaldir 40hm/h 3 h hiç takmıyor

Erkuntun ağırlıklarını söksünler çıkmıyorsa rampa yukarı 4 ton kendisi önde 300 arkada 300 bir de 4600 kg traktör ne yapsın kendisi ağır geliyor biraz ondan zorlanıyordur.Birde sonuçta 75 hp lik bir motor 75 hp lik motor kadar performans beklemek lazım.

demir45 link=topic=41009.msg367371#msg367371 date=1301173147' Alıntı:
Erkuntun ağırlıklarını söksünler çıkmıyorsa rampa yukarı 4 ton kendisi önde 300 arkada 300 bir de 4600 kg traktör ne yapsın kendisi ağır geliyor biraz ondan zorlanıyordur.Birde sonuçta 75 hp lik bir motor 75 hp lik motor kadar performans beklemek lazım.
Evet çok ağır geliyor 3 silindir ok-*-s

nimetin kasasına 85 80 nin motorunu atsınlar bak motor nasıl oluyormuş kemirir yerleri