ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

Ynt: ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

ehehe adam yemin edyo bi şe yapmadım traktöre bu halde dio..nhciye bak gaza basmadım dio utanmasın die terbiyeli bi adam bu nhci :D 3 piston olduğundan kaynaklanıyordur ama td80di garba o da 3 piston ??

ya arkadaşlar herkes işine geldiği gibi yorum yapıp birde kahkaha atıyor.ince lastikte yere temas yüzeyi daha az.ince tekerli servet balon tekerli td 80 çeksin.kabul edecem.td80 ince teker köyümde var.akşam üstü gittim baktım.arka lastikte 3 ağırlık var.buynuz gibi kenara çıkıntı yapmış.videodaki motorda iki ağırlık var.

erkunt agır traktör zf sanzıman çekişmede daha iyi asılır . rampayı görüncede dogal olarak kaçırıyor . aynı styer gibi çekiş güzel ama nedense yakıt hiç styer gibi degil .
erkunt un daha yemesi gereken bi fırın ekmek var . en az 5-6 yıl geçsin bakalım gendini geliştirsin o zaman belki alırız bi erkunt

new holland TT 65 link=topic=41009.msg366226#msg366226 date=1300990772' Alıntı:
video bende açılmadı adres geçersiz diyor

facebookunu aç

aşağıdaki linki kopyala adres kısmına yapıştır.KRAL ÇIPLAK DİYE BAĞIRAN ERKUNTÇULARIN FERYADINI SENDE DİNLE

Kod:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1856594970275&oid=191830331093#bak

burda bizde görüyoruz alanlar geri elden çıkartıyor traktör yapmak tecrübe ister hesap kitap ister bicimcik motora 4 ton demiri bağla sonrada çektir

sami ÖZKAN link=topic=41009.msg366274#msg366274 date=1300993410' Alıntı:
burda bizde görüyoruz alanlar geri elden çıkartıyor traktör yapmak tecrübe ister hesap kitap ister bicimcik motora 4 ton demiri bağla sonrada çektir
alk-*s katılıyorum abicim alk-*s

sami ÖZKAN link=topic=41009.msg366274#msg366274 date=1300993410' Alıntı:

aslında güzel fikir steyr şanzımanına perkins motor takmak.bir yere kadar sonra tıkanıyor.deutz motoru taksalar 5 yılda öyle götürürler.

Evet bizim burdada var erkunt çok yakıor artık dönüme 1 litre yaktıına ınanmıyorum :)

Wayyyy Erkunt vay bu zamana kadar saman altından su yörütmüşş :D :D

arkadaşlar bende erkunt kullandım resmen sacmalık bu video karalama yapıyorlar.. koysunlar dengi traktörlerle tarlaya erkuntu hangisi tur bindiriyor görelim.. yolda rampada 4 . viteste erken bayılır seri oldugu için bunun dışında diger viteslerinde sorun yok .. erkuntun çekişine diyecek yok.. yakıtıda 15-16 gaz aralıgında calıştırırsanız gayet makul ve az muadillerine göre.. yani kullanmasam adamın anlatışına inanacam..

Şahsen sıfır traktör alacak olsam en son nh düşünürüm erkunt nh ye 5 basar benim için hem yakışıklı hem güçlüüüü ;)

ceya kardeş adam büyük yemin ediyo inanki wedioda birşey hoşuma gitti VİTES TOPUZU ELİMİZDE KALÇAK DİYO ADAMLAR TAKSİ GİBİ VİTES DEGİŞTİRYO BİZ EŞEGİ EBBELER GİBİ DİYO ORA COK HOŞUMA GİTTİ YHAA

DqN 58 link=topic=41009.msg366319#msg366319 date=1300997036' Alıntı:
Şahsen sıfır traktör alacak olsam en son nh düşünürüm erkunt nh ye 5 basar benim için hem yakışıklı hem güçlüüüü ;)

zuha-*-s zuha-*-s erkuntun en güçlüsü nh nin en güçsüzüyle karşılaştırılır, nh dünya markası zuha-*-s zuha-*-s 75 bg görülmedik bir güç ya zaten zuha-*-s

ceya023 link=topic=41009.msg366298#msg366298 date=1300995968' Alıntı:
arkadaşlar bende erkunt kullandım resmen sacmalık bu video karalama yapıyorlar.. koysunlar dengi traktörlerle tarlaya erkuntu hangisi tur bindiriyor görelim.. yolda rampada 4 . viteste erken bayılır seri oldugu için bunun dışında diger viteslerinde sorun yok .. erkuntun çekişine diyecek yok.. yakıtıda 15-16 gaz aralıgında calıştırırsanız gayet makul ve az muadillerine göre.. yani kullanmasam adamın anlatışına inanacam..
Sen kendini yorma kardeş anlamaz nh ci olanlar fanatiklik yapıyorlar. Peki soruyorum bunlara erkunt traktör satışının 3. çok satanı oldu. Eğer bu kadar erkunttan hepsi dandik olsaydı forumdada bir patlak çıkardı. birisi illaki derdi kötü diye ...