ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

Ynt: ERKUNTÇLAR BAKIN YORUMALARI YAZIN zuha zuha-*-s :S zuha-*-s

adam en sonunda dayanamamış çağırmış tv cileri az yaksa veya seri olsa neden karalama yapsınlar belki eski tipleri daha iyidir

qarizmatiqa link=topic=41009.msg366322#msg366322 date=1300997223' Alıntı:
zuha-*-s zuha-*-s erkuntun en güçlüsü nh nin en güçsüzüyle karşılaştırılır, nh dünya markası zuha-*-s zuha-*-s 75 bg görülmedik bir güç ya zaten zuha-*-s
Güçlü derken aynı hp gücüne göre güçlü td75 le karşılaştırablirmsin ;D

Çılgın Tumosancı link=topic=41009.msg366320#msg366320 date=1300997041' Alıntı:
ceya kardeş adam büyük yemin ediyo inanki wedioda birşey hoşuma gitti VİTES TOPUZU ELİMİZDE KALÇAK DİYO ADAMLAR TAKSİ GİBİ VİTES DEGİŞTİRYO BİZ EŞEGİ EBBELER GİBİ DİYO ORA COK HOŞUMA GİTTİ YHAA

bu külliyen yalan erkuntun ana vites geçişleri cok rahat.. bunun kullandıgı yeni tip erkuntlar orada vites kolunun elinde kalacak demesi bunun bi kurgu oldugunun kanıtı çünkü eski 2005-2007 erkuntların vites kolu demiri ince idi kırılan olmuş sonra 2008 sonrası hep kalın demirli kırılmaz.. yeni tip erkunt kullanırken oraya laf atması bile kurgu oldugunu kanıtlıyor ta eski erkuntlara laf atıyor yani adam kendi traktöründe böle problem olmaz... tarlada denesinlerde görelim .. çok saçma olmuş kurgu bunlar.. erkunt tu kullanmayı bilmeyen kişi rezil eder kullanıcı secer erkunt.. at binicisine göre kişner... binicisi iyi olursa ozaman cosar.. eksikleri yok degil ama td serisinden üstün bana göre üzerinde dünya markası zf şanzıman var.. buna bile laf ediliyorsa bilmiyorum artık..

Ya bu Adamın yaptığı Resmen karalama, 2010 yılından beri kullanmasını öğrenememiş Vites Atarken (ileri geri ) Vites atarken traktoru durdurması lazım, sekromençsiz elbette Ses yapıcak bunu her kullanıcı Ses Çıkardığını bilir. Düz yolda 3 ' e Atamamişmiş Sümm-e Yalan .. :mad: Rampayı çıkarken Zaten eL frenini Çekmiş Lambaları yanıyor.. çift Römorkla çıkarken Arka Stop Lambaları yanıyor.

belkide adamın traktöründe bir arıza vardır bizim köydede birisinde tümosan vardı adam diyordu ki; motor 60 beygir ama 30 beygir çekmiyor sonra mahkemye verdi tüketici haklarından adama yeni traktör verdiler. Bide hatırlarsanız bu forumdada bir üyenin traktörüde çekm iyordu bir arızadan dolayı heralde frenler sıkıyormuş
http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-147/erkunt-servet-sorun/
belki bu traktördede bir sorun vardır demek istediğim.

zf haa 780 gram yakıyordu belki az yaktığından bayılıyordur ceya arkadaşım çok memnundun niye kubota aldın demezlermi

DqN 58 link=topic=41009.msg366329#msg366329 date=1300997620' Alıntı:
Güçlü derken aynı hp gücüne göre güçlü td75 le karşılaştırablirmsin ;D
üzerinde SERVET80 yazıyorsa onu td80 le karşılaştırın her yönden yakıt olsun tarlada çekiş olsun, nh tt75 ve td75s motorundaki başarıyı gördükten sonra sizlerin nasıl konuştuğunu anlayamıyorum
(2.9 litre 72bg 290nm tork-tt75 td75s) (2.9 litre 83 bg 320 nm tork td80d---İNTERCOOLER----) (3.3 litre 75bg 290nm tork- erkunt servet80)

Ahmet Bey;
Görüntüleri bir ay önce izledik. Gerekli yasal süreç başladı. Görüntüleri izlediyseniz traktörün rampa yukarı çıkarken firen lambaları yanıyor. Elfreni çekili vaziyette. Diğer firmaların güdümünde yapılan bu haber için şu yorumu yapabiliriz. Meyve veren ağaç taşlanır veya güneş balçıkla sıvanmaz. Firmamız büyüdükçe bu tarz o...yunların oynanacağının bilincindeyiz. Sizlerinde destekleriyle Türkiye ' nin en çok kullanılan traktörü olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Saygılarımla

sami ÖZKAN link=topic=41009.msg366402#msg366402 date=1301002263' Alıntı:
zf haa 780 gram yakıyordu belki az yaktığından bayılıyordur ceya arkadaşım çok memnundun niye kubota aldın demezlermi

benim ne faydam var erkunt umu sattıgım halde burada haklı olarak erkuntu anlatıyorsam ? kubota m8540 aldım ben 86bg güçünde erkunt 75bg güçündeydi..
şimdi m8540 ile servet i karşılaştırmamı beklemiyorsun herhalde farklı seğment traktörleri .. ben iki tane erkunt değiştirdim.. tekçekerini satıp çifçekerini aldım çifçekerinide 2009 model 1200 saate kadar kullandım eski kasa ufak tefek konfor eksiklikleri vardı. bana 85-90bg arası bi traktör gerekliydi bu yüzden değiştirdim ve ben arka kepce sürekli kullanıyorum shutle bi traktör almaya karar verdik araştırmalarım sonucunda kubota da bu güç aralıgında karar kıldık fiyat ve özellik olarak..
Erkunt u ne tumosan a ne tdd ye nede mf ye degişmedim dikkatini çektiyse.. 75bg e kadar hala zf şanzımanlı erkuntların rakibi yok bence yerli piyasada..

video biraz taraflı gibi,gerçekten sorun varsa ve çözülmüyorsa hukuki yollara baş vurması lazım...dikkatimi çeken noktalar:
1*Spiker traktörün defalarca arıza yapması ....diyor,videoda neresinde ne arıza olduğunda bahsedilmiyor.
2*Spiker:Fabrikadan bahsedilen özelliklerin hiçbirisinin yada çoğunun bulunmaması ....satın aldıklarında açıklanan hiçbir özelliği taşımadığını söylüyor,ama videoda,hangisi yok neyi eksik bahsedilmiyor.
3*Spiker:Traktörün kötü olduğunu bizzat ısptladılar...diyor,Erkunt a 2 römork,arkadan gelene 1 romork bağlayarak bunu ıspat etmiş oluyorlar:)
4*Spiker:Eskisinden daha kötü olduğunu ıpatlamak için test yaptı...diyor,testte eski traktörü gören varmı?
5*Spiker:güneşli köyünden 4 çiftçi kendi traktörleri ile italyan traktörleri arasındaki farkı test yaparak gösterdiler.....diyor....konu Erkunt tan şikayet mi? yoksa Erkunt ile İtalyan traktörü karşılaştırması mı ?
6*Çiftçi:...traktörümüz 'şöyle' özellikte demelerine rağmen...fabrikayada bildiriyoruz durum 'böyle böyle' şeklinde söylüyoruz....diyor....'şöyle' den hangi özelliklerini,'böyle böyle' den hangi eksikliklerini anlayacağız :)
7*Vitesin çartını çurtunu duyamadık
8*Çiftçi: derdini anlatmaktan çok italyan traktörle kıyaslıyor
9*videonun başında iki römorkla çıktığı yere daha sonra tek romorkla çıkamıyor :)
10*videonun başında rampayı çıkarken,farlar yanmıyor,ama hareket halinde arka park lambaları yanıyor,bunlar park lambaları değilse fren lambaları mı? emin değilim ama zorlansın diye frenlerimi yokluyor?
11*Allah tan ve vebalden korkan Çiftçi videonun sonuna geliyor:Erkunt için bu daha iyi olabilirdi yapılabilirdi diyor......ve hala traktörün neyi eksik neresinden arıza yaptı bahsetmiyor ve yabancıyla arsındaki farkı gördünüz diyor,.....gören varsa beri gelsin :)
12*güneşliden 4 kişi aldı şikayetçiler,ama ortada kimse yok,traktörleri konu mankeni gibi çekmişler sahipleri yok,insan memnun olmasa canı yansa ,hazır kameraları bulmuş konuşur.....diğer memnun olmayanlar nerede?
13*Çiftçi:yakıtı bütün traktörlerden fazla diyor....bunu ıspatlayacak ne yaptı?
14*dört dakikaya yakın videoda test namına hiçbirşey yok...neyi ıspatladıklarını merak ediyorum?
15*Videoda verilmek istenen mesaj:'Biz yerli diye aldık,paramız dışarı gitmesin diye aldık' ama yabancıyla arasındaki farkı gördünüz,pişmanız,.....bu düşünceye itibar etmeyin,yerliye güvenmeyin,paramız dışarı gitmesin laflarına kanmayın demek istiyor
****Netice olarak ,benim şahsi görüşüme göre bu video taraflı ve düzmece,italyan traktör bayisinin reklam çalışmalarından bir demet......Erkunt u sevmeyen hatta nefret edenler için bulunmaz bir hint kumaşı :)
Bence,bu traktör emanet biraz işimiz var diye aldılar,diğer 3 traktörede televizyona çıkaçaksınız deyip traktörleri getirtdiler :) sonuçta italyan ,Erkun karşılartırması videosu ortaya,çıktı....bu video benim için bir anlam ifade etmediği için(içinde anlam ifade edecek birşey bulamadım) Erkunt hakkında,düşüncelerimde olumlu yada olumsuz bir etki meydana getirmedi
.....konu başlığından anlaşılacağı üzre tam bir 'zuha zuha-*-s :S zuha-*-s' durumu :)
fanatikliğe gerek yok,herkesin traktörü kendine güzel.ne demişler: kargaya yavrusu,şahin görünürmüş :)
Hiçbi markaya lafım yok...Allah herkesin işini rast getirsin

wan7ed link=topic=41009.msg366434#msg366434 date=1301003983' Alıntı:
Ahmet Bey;
Görüntüleri bir ay önce izledik. Gerekli yasal süreç başladı. Görüntüleri izlediyseniz traktörün rampa yukarı çıkarken firen lambaları yanıyor. Elfreni çekili vaziyette. Diğer firmaların güdümünde yapılan bu haber için şu yorumu yapabiliriz. Meyve veren ağaç taşlanır veya güneş balçıkla sıvanmaz. Firmamız büyüdükçe bu tarz o...yunların oynanacağının bilincindeyiz. Sizlerinde destekleriyle Türkiye ' nin en çok kullanılan traktörü olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Saygılarımla

zaten yukarıda erkunt fabrikasından gerekli açıklama yapılmış.. erkunt kadar sattıgı mala sahip cıkan bi marka kullanmadım ben garanti kapsamında traktörü siz parcalasanız dahi garantiden sonrun cıkarmadan yapıyorlar.. hata site üyelerimizden birinin amcasının 2005 model garantisi biten erkuntundan şikayetci olması üzerine erkunt fabrikası traktörü isteyip tum sorunlarını giderip gövdesini boyayıp temizleyip sıfır gibi müşterisine teslim edip beş kuruş para almayan bi firmadır erkunt.. bu kadar malına sahip cıkan bi üretici için böle karalamaların yapılması normal..

not: ben erkunt kullanıcısı değilim, bayisi, servisi de degilim uzaktan yakından alakam kalmamıştır.. eski bi kullanıcısıyım sadece..

arkadaşlarında dediği gibi fren lambaları yanıyor dikkatli izleyin ve görün birde adam motorunun çekmediğini kanıtlamak istiyorsa kameramanda binsedi traktöre kaçıncı viteste kaç devir gaz bastığınıda gösterseydi ona göre anlasaydık bizde bence kesinlikle karalama kampanyası . bu vidyoyu çekenleri kanalında yayınlayanı ve bu yaptığı iftirayada Allahı şahit gösterenleri şiddetle kınıyorum . kız-*sw kız-*sw kız-*sw kız-*sw

Arkadaşlar, düzmece olarak bir markayı kötülesen bunu yayınlayan kanal haksız rekabete yol aştığı için para cezası alır.belki de bir süre kapatılır.Erkunt adalet yoluyla bu kişileri dava eder tazminat ödettirir.öyle alenen çamur atmak kolay değil.burada adam demekki traktörü almış.beğenmemiş.her e olursa olsun bir tv kanalının marka belirterek karalama yapması hoş değil.

marka fanatikliği yapmak istemiyorum.kendi traktörümünde beğenmediğim yönleri çok.NH nin bundan 10 sene önceki modellerine göre malzeme kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. traktörün arka tampoların kaldırttım.sıktığımız vidalar sacın içine gömüldü gitti.birkaç defa söksen teneke gibi kullanılmaz hale gelecek.

valla öyle rahat bi şekilde kolay kolay karalamak olmaz eğer haklılarsa kazanırlar ama haksızlarsa şov yapıyorlarsa fabrikada onlara mahkemede bu şov cezasını verir getiririler noteri test ettirirler uyy-*s sop-*-sa noo*-*- anlş-*s

Bence o traktorde sorun var erkunt o kadar pes etmezdi karalama vs olabilir video duzmece de olabilir zf sanzıman ve perkins motor var motor cekmezse perkins mi adi olacak zf sanzıman 84 model 8073 lerde bile vites gecirirken ses cıkartmaz (demek istediğim model farkı) bence kesinlikle pompa arızalı nh at gibi cıktı erkunt takviyeleri düştü ... marka kotulemek gibi olmasın ama erkuntun da zayıf yonleri vaR ... dönüme 780 gram yaktıgına inanmıyorum sahsen bunu fendt bile nh bile case bile john deere massey bile yapamadı 5 yıldır traktor ureten erkunt hiç yapamaz kanaatimce birde beni erkunt tan soğutan bayii videoları var ..

ekoç ağabinin dediği gibi noter huzurunda yapılırsa az veya çok yakma meselesi ki daha önceden yine az yakıyor diye halkı kandırmaya yönelik videolar var açık kanıt yine çekip çekmeme konusundada kanıt olarak birçok marka motorları depeleyip (gaçip)gittiği yine halkı kandırma babındaki bayii videoları var onlarca hiç birşey yapamaz mahkeme kullanıcıdan yana karar vereceğine inanıyorum ayrıca erkuntu DERİNKUYU şenliklerindede görmüştük en geride kalan motor olarak övmenize gerek yok .ha bu meseleyi ta televizyona kadar taşınma sebebinide anlamış değilim illaki bir sebebi vardır normalde adamın elinde işborada olsa övmek ister

ERFARUK link=topic=41009.msg366455#msg366455 date=1301005923' Alıntı:
video biraz taraflı gibi,gerçekten sorun varsa ve çözülmüyorsa hukuki yollara baş vurması lazım...dikkatimi çeken noktalar:
1*Spiker traktörün defalarca arıza yapması ....diyor,videoda neresinde ne arıza olduğunda bahsedilmiyor.
2*Spiker:Fabrikadan bahsedilen özelliklerin hiçbirisinin yada çoğunun bulunmaması ....satın aldıklarında açıklanan hiçbir özelliği taşımadığını söylüyor,ama videoda,hangisi yok neyi eksik bahsedilmiyor.
3*Spiker:Traktörün kötü olduğunu bizzat ısptladılar...diyor,Erkunt a 2 römork,arkadan gelene 1 romork bağlayarak bunu ıspat etmiş oluyorlar:)
4*Spiker:Eskisinden daha kötü olduğunu ıpatlamak için test yaptı...diyor,testte eski traktörü gören varmı?
5*Spiker:güneşli köyünden 4 çiftçi kendi traktörleri ile italyan traktörleri arasındaki farkı test yaparak gösterdiler.....diyor....konu Erkunt tan şikayet mi? yoksa Erkunt ile İtalyan traktörü karşılaştırması mı ?
6*Çiftçi:...traktörümüz 'şöyle' özellikte demelerine rağmen...fabrikayada bildiriyoruz durum 'böyle böyle' şeklinde söylüyoruz....diyor....'şöyle' den hangi özelliklerini,'böyle böyle' den hangi eksikliklerini anlayacağız :)
7*Vitesin çartını çurtunu duyamadık
8*Çiftçi: derdini anlatmaktan çok italyan traktörle kıyaslıyor
9*videonun başında iki römorkla çıktığı yere daha sonra tek romorkla çıkamıyor :)
10*videonun başında rampayı çıkarken,farlar yanmıyor,ama hareket halinde arka park lambaları yanıyor,bunlar park lambaları değilse fren lambaları mı? emin değilim ama zorlansın diye frenlerimi yokluyor?
11*Allah tan ve vebalden korkan Çiftçi videonun sonuna geliyor:Erkunt için bu daha iyi olabilirdi yapılabilirdi diyor......ve hala traktörün neyi eksik neresinden arıza yaptı bahsetmiyor ve yabancıyla arsındaki farkı gördünüz diyor,.....gören varsa beri gelsin :)
12*güneşliden 4 kişi aldı şikayetçiler,ama ortada kimse yok,traktörleri konu mankeni gibi çekmişler sahipleri yok,insan memnun olmasa canı yansa ,hazır kameraları bulmuş konuşur.....diğer memnun olmayanlar nerede?
13*Çiftçi:yakıtı bütün traktörlerden fazla diyor....bunu ıspatlayacak ne yaptı?
14*dört dakikaya yakın videoda test namına hiçbirşey yok...neyi ıspatladıklarını merak ediyorum?
15*Videoda verilmek istenen mesaj:'Biz yerli diye aldık,paramız dışarı gitmesin diye aldık' ama yabancıyla arasındaki farkı gördünüz,pişmanız,.....bu düşünceye itibar etmeyin,yerliye güvenmeyin,paramız dışarı gitmesin laflarına kanmayın demek istiyor
****Netice olarak ,benim şahsi görüşüme göre bu video taraflı ve düzmece,italyan traktör bayisinin reklam çalışmalarından bir demet......Erkunt u sevmeyen hatta nefret edenler için bulunmaz bir hint kumaşı :)
Bence,bu traktör emanet biraz işimiz var diye aldılar,diğer 3 traktörede televizyona çıkaçaksınız deyip traktörleri getirtdiler :) sonuçta italyan ,Erkun karşılartırması videosu ortaya,çıktı....bu video benim için bir anlam ifade etmediği için(içinde anlam ifade edecek birşey bulamadım) Erkunt hakkında,düşüncelerimde olumlu yada olumsuz bir etki meydana getirmedi
.....konu başlığından anlaşılacağı üzre tam bir 'zuha zuha-*-s :S zuha-*-s' durumu :)
fanatikliğe gerek yok,herkesin traktörü kendine güzel.ne demişler: kargaya yavrusu,şahin görünürmüş :)
Hiçbi markaya lafım yok...Allah herkesin işini rast getirsin

NE O YA ZORUNUZAMI GİTTİ ERKUNT ALDIĞINIZ DİĞER MARKALAR FOS ÇIKTI ŞİMDİ TÜRK MALI OLAN ERKUNTAMI SARDINIZ YUKARIDA OLDUĞU GİBİ ARKADAŞ ANLATMIŞ DEMEKKİ ÇOK DİKKATLİ İZLEMİŞ AMA SİZ AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞCASINA BOYUNA KÖTÜLÜYORSUNUZ BİLDİĞİNİZ GİBİ YAPIN ZATEN SİTENİN TADI TUZU KALMADI

ben kötülemek kastı ile yazmadım alınmayın,yani bi pimi kırıldı diye bi bardak suda fırtına kopartanlara var.erkunt , tümosanın ve hatta ' ın daha iyi yerlere gelmesini isterim.