erkunt sahibi olanlar

Ynt: erkunt sahibi olanlar

teşekkürler aydınlattığın için buğün öğleden sonra sürgeye çıktım ilk işi idi erkunt 70 e 4x4 ün henüz 7 saate zorlamadan yavaş yavaş işimi göreyim dedim ama baktım zorlandığı yok şimdilik güzel bakalım sonrası nasıl olur

HASAN HÜSEYİN link=topic=47846.msg483286#msg483286 date=1323201620' Alıntı:
teşekkürler aydınlattığın için buğün öğleden sonra sürgeye çıktım ilk işi idi erkunt 70 e 4x4 ün henüz 7 saate zorlamadan yavaş yavaş işimi göreyim dedim ama baktım zorlandığı yok şimdilik güzel bakalım sonrası nasıl olur
İnşallah sonrasıda iyi olur.

HASAN HÜSEYİN link=topic=47846.msg483286#msg483286 date=1323201620' Alıntı:

70 e tek çeker mibzer ile ektiğim yerlerde hidrolik sürgü ile seri 3 ile küçük parçalarda 2 seri

yaw bişey aklıma geldi :S şu 4*4 bağlama kolunu iptal edip ufak havalı pistonlardan koysak yerine hem o düğmeli olur hemde firen pedalının müşürünede bağlarak firene bastığımzda 4*4 de geçip daha düzgüm firenleme yapar belki erkunta örnek oluruzda oda izimizden gelir aynı seyi kuyruk milinin kolunada yapsak nasıl olur yaw hadi biraz daha abartatım el fireninede koyalım bi tane el fireni düğmeli olsun galiba cok hayal kuryorum :D maliyeti falan ne kadar olur acaba :S

garanti dışı falan kalmaz mı? yazın komşu köyde bi tane erkunt cayır cayır yandı garanti kabul ettide ben boyle dğişiklikler yapınca garanti dışı kalmazmı ?

köyü kardeşim pulluk seçimlerini okudum neye göre yazmısın arazi yapısna göremi servislerin fikirlerine göremi ben 4x4 5725 4 14 taksam arkada pulluk kalmaz boşta çalışır 5 14 takıyorum ancak motoru idare ediyor kubota 8540 4x4 4 lü 14 takıyorum boşta gidiyor hakkı bizim burada 5 12 pulluk yorumlarınız bölgeden bölgeye dehişir ben kuru tarımla uğraşıyorum suluda dedikleriniz olabilir saygılar

ben kendi köyümdeki traktörlerin kullandıgı pullukları yazdım.bir konu üzrine.erkuntun kullandıgı pullugu abilerinin kullandıgı nı yamıştım.
pulluk çeçimde tarla, arazi ,toprak özelliği göz önüne alınmalı.ama şöyle bir kanı var erkunt için söylüyorum heryerde 5 li 14-12-13 lü pulluk takıyorlar.halbuki traktörü zortlatmadan yıldırmandan seçilmeli pulluk.gösteriş için olmammalı. konu bu amaçlıydı.

kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş erkuntun bizim burda 4 pistonuda 3 pistonuda 4 14 kalın şase pulluk kullanıyorlar bence en idali de odur

cumartesi 4 erkuntla tarla sürdük ama ayrı tarlalardı servet nimet aynı tarl servetler 2 lerde ayrı tarladaydı.bizim dayıda nimet aldı.lüks., 4 lü 14 numara alpler vardı.servetle aynıydı nerdeyse. servettde 5 li 14 vardı.tarlda tavdı ki.ne harikaydı.iyi bir resim makinası alacagım iki resim çekim nohut resimleri pili bitti.meretin.

yeni erkunta nazar değdi herhal çok yakıyor dedik servis fln baktı pompaları soktü gönderdik ve işe başlıcaz başlıyamıyorz motor sorun cıkardı pompa sökük duruyor sanayıde ne zmn geri doner beli değil :(

bizmkinede nazar deydi radyatör ile fanın arasına kazık sıçanı girmiş marşa basınca radyatörüde deldi fanın bir kulakçığınıda kırdı kız-*sw

çok yakıyor derken ne demek istediniz onu anlayamadım. 1000 m2 yerde pulluk sürüm - mibzer ekim - v.b. belirtirseniz bizde bilgi almış oluruz

ERKUNT_TRAKTÖR link=topic=47846.msg495430#msg495430 date=1324481404' Alıntı:
çok yakıyor derken ne demek istediniz onu anlayamadım. 1000 m2 yerde pulluk sürüm - mibzer ekim - v.b. belirtirseniz bizde bilgi almış oluruz
duz yolda meslea 6 km de 1 litre yatkması gerkirken 2 litreyi geçiyor yada parça arazi 40 dekar toplamda 1 depoyu bitirip 2 ci de 140 litre yakmış fln filan yani haddinden çok fazla :(