erkunt sahibi olanlar

Ynt: erkunt sahibi olanlar

bugüne kadar attığım mailler için ya telefonla döndüler telefon ile ulaşamadıysalar mail ile geri dönüş yaptılar hiç kusura bakmayın ama bu dedikleriniz inanılacak gibi değil

murat_saribas link=topic=47846.msg520670#msg520670 date=1327565100' Alıntı:
bugüne kadar attığım mailler için ya telefonla döndüler telefon ile ulaşamadıysalar mail ile geri dönüş yaptılar hiç kusura bakmayın ama bu dedikleriniz inanılacak gibi değil
http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-331/erkunt-unlu-pulluk/
2. resimde kuyruk milini göreceksiniz serviste yapıldı sözde 15 km yol yaptım o hale geldi üst kabin içininde resimlerini çekip göndereyim ben size vitesler kopacak döşeme berbat halde yakıt zaten anlatılmaz bu sorunları servisten fabrikaya aklınıza gelebilecek her yere defalarca anlattım ama pek dinleyen olmadı daha inanmak istemediğiniz bişey varsa kanıtlamaya çalışırım..

haklısın abi faydasını görürüm hiç olmazsa yırttıkları döşemeyi değiştirirler diğer yerleri yapamıyorlar bari orda haklı olurum

erkunt fabrikası tiyatral sese göre hizmet ediyorsa en iyisiumut tabaktan yardım isteyin. umut tabak kimdir bilmeyenler için onuda yazalım polat alemdar karakterini yani necati şaşmazı seslendiren kişidir. belki tiyatral bi ses duyarlarsa işinizi geciktirmezler.

yarım saat önce aradılar beni :D yarın teknisyenler bakıcakmış problemlere 5 aydır yırtınıyorum en sonunda duydular sesimi

4rooster link=topic=47846.msg520814#msg520814 date=1327582600' Alıntı:
yarım saat önce aradılar beni :D yarın teknisyenler bakıcakmış problemlere 5 aydır yırtınıyorum en sonunda duydular sesimi
Hadi gözün aydın :8

gözün aydın.mahkeme olayını yazın bir köşeye.bu çok önemli.sanayi ve ticarte bakanlıgınının bu konuda yeni kanunları yasaları var.danıştay yargıtay bu konuda emesal oluşturacak karar almış.bankalar bile sorumlu ben hukuk okudum bu konuları okuyan da okumayanda biliyor artık.içinizden biri bu yolu açsın bakın neler çıkıyor ortaya tüm markalar için geçerli.
bir hata ,bir kusur,bir ayıp,bir eksiklik,bir tehlike arz edecek durum ve imalat,bunlar çok büyük kusur ve tazminat gerektiren olaylardır.
bunun avrupa tersi durumda avrupa insan haklarına kadar yolu açık.
şapkalı köylüyü bitirin artık.ağlamyı degil hak aramayı ögerenin. satayım gitsin kurtalayım şu beladan diye çebinizi yırtmayın.
bir 10 dak.ile işe başlayın.tüm mal ve ticarette geçerlidir.
sıfır alınan malda bankalar ve kredi veren kuruluş birinci derecede sorumludur.
korkmayın.
üreten firma sizlerin ,bizlerin aldıgımız tüm makina ve aletde veya eşyade yedek parçasını,tamirini, veya servisini artık ne biliyorsanız yapmak ve karşılamak durumda.yapamadıgınız çalışamadıgınız kayıpları da karşılayacak şekilde sorumlu.

problemin kalmaz inşallah.

bunlar hepimizin başına gelebilir ama allah yapısı değil kul yapısı bunlar

teşekkürler tam mahkemelik olacaktık 2 saat sonra aradılar her problemi tek tek dinlediler iş yarın servise gitmeye kaldı işten izin alabilrsek havada iyi lursa yarın kökten hallolacak inşallah

köylü link=topic=47846.msg521025#msg521025 date=1327598153' Alıntı:
mahkeme olayını unutmayınız.
abi bugün bayiye gittim sorun çözülecek diye ama herkes üste çıkmaya çalışıyor götürmedim servisede iş mahkemeye gider çaresi yok traktörün farlarını bile söküp göndermişler hala kendilerini savunuyorlar verilen sözler birden unutuldu kıvırmaya başladı bende 3 yıl garanti var diye aldım 2 yıl garanti varmış nisanda garanti bitiyor adı garantili ama bütün parçaları ben alıyorum olacak işmi bu

makkeme en son çözüm ama herşey bayi ve servislerin elinde müşterisine göre davranıyor yeri geliyor 5 liralık parçayı kullanıcı hatasıda olsa müşteri reklamı firmanı iyi yapsın ve motor sattsın diye verdikleri çok oluyor ben jd çok parça ve gidip gelme mazotuna kadar bayiden aldım 1 tek lastikte beni oyaladılar ALLAH dan avkatım dişli çıktı ve makkemeyle aldı

Akü yü hallettim şarj edildi akü bakım kağıdı hazırladılar. Traktör bayıde ağustostan beri çalışmadan bekliyor ozaman epey zayıflıyo böyle kışın sabit kalınca boşalıyor dedi akü bayısı.

depo su 110 lt olan arkadaşlar motorun arka sağından deponun üzerine baktığınız zaman şamandıraların olduğu yerden ayrı onun gerisinde arkadan bakınca rahat görünüyor orada bir hortum giriş yeri var benim o boşta hortum bağlı değil sizde bir bakın bakalım nedir normal mi